Starten af hovedsektionen
Som følge af rejsevejledningerne i forbindelse med Corona-virussen (COVDI-19) kan nogle destinationer være utilgængelige for booking på visse datoer. Læs mere.
Som følge af rejsevejledningerne i forbindelse med Corona-virussen (COVDI-19) kan nogle destinationer være utilgængelige for booking på visse datoer. Læs mere.
Rejsetype
Fly 1
Fly 2
Fly 3
Fly 4
Fly 5

Søg blandt mere end 1.000.000 overnatningssteder og 550 flyselskaber verden over

Medlemmer får 10% ekstra rabat på udvalgte hoteller, udlejningsbiler, oplevelser og ferieboliger. Tilmeld dig i dag.

Gratis afbestilling af de fleste hoteller – fordi fleksibilitet betyder noget.

Besøg Malmø Rådhus

Studér de arkitektoniske stilarter fra det 16. til det 19. århundrede, spis en udsøgt middag og lyt til live-musik i hovedbygningen på Stortorget.

På Malmø Rådhus kan du studere de arkitektoniske stilarter, der strækker sig over tre århundreder, opleve gratis koncerter og spise middag i lokaler, som engang blev benyttet af den svenske adel. Rådhuset er en ef de mest fremtrædende bygninger på Stortorget, Malmøs primære torv.

Rådhuset blev bygget i 1546 i gotisk stil og blev renoveret i 1800-tallet. Bygningen er ikke tilgængelig for offentligheden, men det er nogle gange muligt at få adgang til lokalerne via restauranten i stue-etagen, kaldet Rådhuskällaren. Nyd en traditionel smörgasbordsbuffet med kød og kartofler, og spørg derefter, om det er muligt at se nogle af lokalerne. Du finder åbningstiderne på restaurantens officielle hjemmeside.

Der kan være muligt at besøge tre lokaler. Knutssalen er en festsal, som blev anvendt i middelalderen af Sankt Knudsgildet. Landstingssalen er et lokale i renæssancestil, som er dekoreret med portrætter af danske kongelige. Bernadottesalen er en rød- og sølvfarvet festsal med malerier af konger fra den svenske Bernadotte-familie.

Udenfor kan arkitektur- og historieinteresserede tage billeder af bygningens facade. Den svenske arkitekt, Helgo Zettervall, redesignede den i hollandsk renæssancestil i 1860. Hold øje med de fire buster af berømte Malmø-borgere, inklusive den tidligere borgmester Jörgen Kock, tobakforhandleren Frans Suell, grundlæggeren af Malmø Sparbank Mathias Flensburg og Lorentz Bager, som hjalp med at bygge byens første dampskib. Sammen med busterne finder du skulpturer, der skildrer landbrug, håndværk, handel og shipping-industrien.

Læg vejen forbi Rådhuset, og oplev en af de gratis koncerter, der finder sted i løbet af året. Disse koncerter er med blandt andet Malmö Akademiska Orkester, som spiller i Knutssalen. Find det fulde program over begivenheder på Malmø Rådhus' officielle hjemmeside.

Malmø Rådhus ligger på den østlige side af Stortorget, i gåafstand fra byens hovedattraktioner. Parkering med parkeringsautomat er tilgængelig på torvet, men det er både billigere og mere praktisk at gå. Adgang til Rådhuset er gratis, men du skal betale for at spise i restauranten.


Guide til at udforske Malmø Rådhus


Kort

Bedste hoteltilbud i Malmø Rådhus

Se alle 119 overnatningssteder i nærheden af Malmø Rådhus
Clarion Hotel Malmö Live DKK 769
Clarion Hotel Malmö Live

Clarion Hotel Malmö Live

Dag Hammarskjolds torg 2, Malmø
   
  4.0 ud af 5.0 Stjerner

  Dette hotel ligger i Centrum, kun 10 minutters gang fra Malmø Konserthus, Casino Cosmopol Malmø og Malmø Museum. Derudover ligger Malmø Börshus og Malmøhus 10 minutter derfra. Du kan desuden gå til Malmö Centralstation på 8 minutter og Triangelns Station på 21 minutter.

  Clarion Collection Hotel Temperance DKK 655
  Clarion Collection Hotel Temperance

  Clarion Collection Hotel Temperance

  Engelbrektsgatan 16, Malmø
    
   3.5 ud af 5.0 Stjerner

   Dette hotel i romantisk stil ligger i Centrum, kun få skridt fra Form/Design Center og Lilla Torg. Derudover ligger Gustav Adolfs torg og Stortorget 5 minutter derfra. Du kan desuden gå til Malmö Centralstation på 8 minutter og Triangelns Station på 13 minutter.

   Comfort Hotel Malmö DKK 555
   Comfort Hotel Malmö

   Comfort Hotel Malmö

   Carlsgatan 10, Malmø
     
    3.5 ud af 5.0 Stjerner

    Dette hotel ligger i Centrum, kun 10 minutters gang fra Malmø Börshus, Koggmuseet og Sankt Petri Kyrka. Derudover ligger Malmø Rådhus og Stortorget 10 minutter derfra. Malmö Centralstation ligger inden for 4 i minutters gang, mens Triangelns Station ligger inden for 24 minutters gang.

    Radisson Blu Hotel, Malmö DKK 535
    Radisson Blu Hotel, Malmö

    Radisson Blu Hotel, Malmö

    Oestergatan 10, Malmø
      
     4.5 ud af 5.0 Stjerner

     Dette hotel med luksusfaciliteter ligger i Centrum, kun få skridt fra Thottska Huset og Sankt Gertrud. Derudover ligger Sankt Petri Kyrka og Moderna Museet Malmø 5 minutter derfra. Du kan desuden gå til Malmö Centralstation på 9 minutter og Triangelns Station på 23 minutter.

     Quality Hotel the Mill
     Quality Hotel the Mill

     Quality Hotel the Mill

     Amiralsgatan 19, Malmø, Skåne Län
       
      3.5 ud af 5.0 Stjerner

      Dette hotel ligger i Centrum, kun 10 minutters gang fra Gustav Adolfs torg, Triangeln (indkøbscenter) og Moderna Museet Malmø. Derudover ligger Folkets Park og Sankt Petri Kyrka 15 minutter derfra. Du kan desuden gå til Triangelns Station på 12 minutter og Malmö Centralstation på 16 minutter.

      Best Western Plus Hotel Noble House DKK 573
      Best Western Plus Hotel Noble House

      Best Western Plus Hotel Noble House

      Per Weijersgatan 6, Malmø
        
       4.0 ud af 5.0 Stjerner

       Dette hotel i boutique-stil ligger i Centrum, kun få skridt fra Form/Design Center og Gustav Adolfs torg. Derudover ligger Lilla Torg og Stortorget 5 minutter derfra. Du kan desuden gå til Malmö Centralstation på 8 minutter og Triangelns Station på 14 minutter.

       Best Western Hotel Royal DKK 498
       Best Western Hotel Royal

       Best Western Hotel Royal

       Norra Vallgatan 94, Malmø
         
        4.0 ud af 5.0 Stjerner

        Dette hotel med miljøvenlig profil ligger i Centrum, kun 5 minutters gang fra Lilla Torg, Malmø Rådhus og Stortorget. Derudover ligger Malmø Börshus og Form/Design Center 5 minutter derfra. Malmö Centralstation ligger inden for 5 i minutters gang, mens Triangelns Station ligger inden for 18 minutters gang.

        Story Hotel Studio Malmö DKK 899
        Story Hotel Studio Malmö

        Story Hotel Studio Malmö

        Tyfongatan 1, Malmø, Malmö
          
         4.0 ud af 5.0 Stjerner

         Dette hotel ved stranden ligger i Centrum, kun 15 minutters gang fra Malmø Konserthus, Lilla Torg og Malmø Rådhus. Derudover ligger Malmø Museum og Malmøhus ca. 2 km derfra. Du kan desuden gå til Malmö Centralstation på 7 minutter og Triangelns Station på 26 minutter.