Starten af hovedsektionen
Rejsetype
Fly 1
Fly 2
Fly 3
Fly 4
Fly 5

Expedia opkræver ikke et gebyr for ændring eller afbestilling af de fleste hotelreservationer.

Søg blandt 321.000 hoteller og 550 flyselskaber verden over.


Rejse til Lüneburger Heide

Skal du snart rejse til Lüneburger Heide, Lüneburger Heide, eller ønsker du at reservere en storbyferie, et weekendophold, en ferie eller en pakkerejse? Så er vores destinations-rejseguide til Lüneburger Heide et godt sted at starte for at få lidt mere information om Lüneburger Heide. Læs mere for at være sikker på, at dit ophold i Lüneburger Heide bliver perfekt.

Ferie Lüneburger Heide:

Skal du på storbyferie, weekendophold eller forretningsrejse til Lüneburger Heide? Så kan vores omfattende rejseguide hjælpe dig med at få mest muligt ud af dit ophold. Rejseguiden indeholder information om alt fra reservation af hotel, den bedste årstid at rejse på, aktiviteter du skal prøve, og steder du skal besøge når du rejser til Lüneburger Heide. Der er så mange ting at se og opleve, at du ville ønske, du havde mere tid i Lüneburger Heide for at nå det hele. Selvom du har besøgt Lüneburger Heide før, vil der altid være nye ting at se og opleve. Skal du besøge Lüneburger Heide for første gang, er vores guide et godt udgangspunkt for at lære området at kende. Guiden tilbyder inspiration til en byrundtur og til hvilke museer, butikker, markeder, barer og restauranter, du kan besøge. Vi lister de forskellige ture og aktiviteter i Lüneburger Heide, som du har mulighed for at reservere her hos os. For at få en idé om det lokale område og hotellernes beliggenhed, så tag et kig på et kort over Lüneburger Heide. Vi har markeret vigtige seværdigheder på kortet, så du kan reservere et hotel med ideel beliggenhed - og som passer til dit budget og dine rejsebehov. Håber du på perfekt vejr under dit besøg i Lüneburger Heide, kan vores vejrstatistik vise dig de typiske vejrforhold for hele året, så du kan vælge det perfekte tidspunkt for din ferie. Har du endnu ikke fundet det ideelle hotel i Lüneburger Heide? Du kan gennemse hele vores hoteludvalg ved at bruge et kort eller ved at filtrere i forhold til dine ønsker for at finde det perfekte hotel til din rejse i Lüneburger Heide. Vores udvalg af hoteller tilbyder noget for enhver smag, fra luksushoteller og familiehoteller til hoteller, der er velegnet til forretningsrejsende. Du kan se anmeldelser fra tidligere Expedia- og TripAdvisor-gæster for hvert hotel for at gøre din beslutning nemmere. Hvis du har brug for et fly til Lüneburger Heide, tilbyder vi flere forskellige muligheder. Du kan sammenligne fly til Lüneburger Heide ved at kigge på tidspunkt, ugedag og de forskellige flyselskaber for at finde det fly, der passer bedst til dine rejsebehov. Det kan være fordelagtigt at tage et kig på vores pakkerejser og tilbud på fly og hotel, da du kan opnå besparelser ved at reservere begge dele sammen. Hvis du ønsker at udforske Lüneburger Heide og det omkringliggende område, kan billeje være en god måde at komme omkring på. Vi har alt fra små bybiler og familiebiler til luksuskøretøjer af forskellig art; transport til og fra lufthavn kan arrangeres. Den bedste løsning er at reservere biludlejning sammen med fly og hotel, da du derved sparer penge. Læs mere, hvis du søger yderligere inspiration til aktiviteter i Lüneburger Heide. Kort fortalt - Expedia.dk har alt, hvad du behøver til din rejse.


Bedste hoteltilbud i Lüneburger Heide

Se alle 91 hoteller i Lüneburger Heide
DKK 401
Leonardo Hotel Hamburg Stillhorn

Leonardo Hotel Hamburg Stillhorn

Stillhorner Weg 40, Hamburg
3,8
ud af 5 (baseret på 547 anmeldelser)
4.0 ud af 5.0

Dette hotel ligger i Hamburg-Mitte, kun 4,6 km fra Phoenix Center og ca. 10 km fra St. John´s Church og IBA Dock. Derudover ligger Schwarzenberg og Helms-Museum ca. 10 km derfra.

DKK 550
Raphael Hotel Wälderhaus

Raphael Hotel Wälderhaus

Am Inselpark 19, Hamburg
4,4
ud af 5 (baseret på 239 anmeldelser)
3.5 ud af 5.0

Dette hotel i boutique-stil ligger i Wilhelmsburg, kun 4,1 km fra IBA Dock og ca. 10 km fra Monckebergstrasse og St. John´s Church. Derudover ligger Phoenix Center og Schwarzenberg ca. 10 km derfra.

DKK 856
Zollenspieker Fährhaus

Zollenspieker Fährhaus

Zollenspieker Hauptdeich 141, Hamburg
4,6
ud af 5 (baseret på 38 anmeldelser)
4.0 ud af 5.0

Dette hotel med familievenlig profil ligger ved en flod, ca. 15 km fra Hamburg planetarium, Die Reit Nature Reserve og Reit Naturschutzgebiet. Derudover ligger Museum für Bergedorf und die Vierlande og Hamburg Observatory ca. 15 derfra.

Best Western Plus Residenzhotel Lueneburg

Best Western Plus Residenzhotel Lueneburg

Munstermannskamp 10, Lueneburg
3,9
ud af 5 (baseret på 76 anmeldelser)
3.5 ud af 5.0

Dette hotel ligger i Lüneburg, kun 1,9 km fra Brauereimuseum og 2,2 km fra Am Sande. Derudover ligger Tree Trek og Barfusspark ca. 32 km derfra.

Center Parcs Bispinger Heide

Center Parcs Bispinger Heide

Toepinger Strasse 69, Bispingen
3.0 ud af 5.0

Denne feriepark ligger i Bispingen, tæt på Heidekastell Iserhatsche. Andre attraktioner i regionen er bl.a. Heide-Park og Deutsches Panzermuseum.

DKK 601
Landgut Stemmen

Landgut Stemmen

Große Straße 12, Stemmen
4,6
ud af 5 (baseret på 99 anmeldelser)
4.0 ud af 5.0

Dette hotel ligger i Stemmen, ca. 40 km fra Feuerwehrmuseum, Heide-Park og Toy Museum. Derudover ligger Barfusspark og St. John´s Church ca. 52 km derfra.

DKK 865
Landhotel Schnuck

Landhotel Schnuck

Osterwaldweg 55, Schneverdingen
4,1
ud af 5 (baseret på 11 anmeldelser)
4.0 ud af 5.0

Dette hotel ligger i Schneverdingen og er i samme region som Wilseder Berg, Heide-Park og Outlet Soltau. Andre attraktioner i regionen er bl.a. Theme Museum Heide og Heidekastell Iserhatsche.

DKK 695
Hotel Park Soltau

Hotel Park Soltau

Winsener Str. 111, Soltau
4,4
ud af 5 (baseret på 11 anmeldelser)
3.5 ud af 5.0

Dette hotel ligger i Soltau, kun 1,8 km fra Outlet Soltau og 3,1 km fra Heide-Park. Derudover ligger Golf Club Soltau og Heidekastell Iserhatsche ca. 15 km derfra.

De bedste flytilbud

Disse priser var tilgængelige i løbet af de seneste 7 dage. De angivne priser er for én person, tur-retur, i den angivne periode. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår gælder.