Starten af hovedsektionen
Rejsetype
Fly 1
Fly 2
Fly 3
Fly 4
Fly 5

Expedia opkræver ikke et afbestillingsgebyr for at ændre eller afbestille en hotelreservation på stort set alle hoteller.

Søg blandt 321.000 hoteller og 400 flyselskaber verden over.


Rejse til Lüneburger Heide

Skal du snart rejse til Lüneburger Heide, Lüneburger Heide, eller ønsker du at reservere en storbyferie, et weekendophold, en ferie eller en pakkerejse? Så er vores destinations-rejseguide til Lüneburger Heide et godt sted at starte for at få lidt mere information om Lüneburger Heide. Læs mere for at være sikker på, at dit ophold i Lüneburger Heide bliver perfekt.

Ferie Lüneburger Heide:

Skal du på storbyferie, weekendophold eller forretningsrejse til Lüneburger Heide? Så kan vores omfattende rejseguide hjælpe dig med at få mest muligt ud af dit ophold. Rejseguiden indeholder information om alt fra reservation af hotel, den bedste årstid at rejse på, aktiviteter du skal prøve, og steder du skal besøge når du rejser til Lüneburger Heide. Der er så mange ting at se og opleve, at du ville ønske, du havde mere tid i Lüneburger Heide for at nå det hele. Selvom du har besøgt Lüneburger Heide før, vil der altid være nye ting at se og opleve. Skal du besøge Lüneburger Heide for første gang, er vores guide et godt udgangspunkt for at lære området at kende. Guiden tilbyder inspiration til en byrundtur og til hvilke museer, butikker, markeder, barer og restauranter, du kan besøge. Vi lister de forskellige ture og aktiviteter i Lüneburger Heide, som du har mulighed for at reservere her hos os. For at få en idé om det lokale område og hotellernes beliggenhed, så tag et kig på et kort over Lüneburger Heide. Vi har markeret vigtige seværdigheder på kortet, så du kan reservere et hotel med ideel beliggenhed - og som passer til dit budget og dine rejsebehov. Håber du på perfekt vejr under dit besøg i Lüneburger Heide, kan vores vejrstatistik vise dig de typiske vejrforhold for hele året, så du kan vælge det perfekte tidspunkt for din ferie. Har du endnu ikke fundet det ideelle hotel i Lüneburger Heide? Du kan gennemse hele vores hoteludvalg ved at bruge et kort eller ved at filtrere i forhold til dine ønsker for at finde det perfekte hotel til din rejse i Lüneburger Heide. Vores udvalg af hoteller tilbyder noget for enhver smag, fra luksushoteller og familiehoteller til hoteller, der er velegnet til forretningsrejsende. Du kan se anmeldelser fra tidligere Expedia- og TripAdvisor-gæster for hvert hotel for at gøre din beslutning nemmere. Hvis du har brug for et fly til Lüneburger Heide, tilbyder vi flere forskellige muligheder. Du kan sammenligne fly til Lüneburger Heide ved at kigge på tidspunkt, ugedag og de forskellige flyselskaber for at finde det fly, der passer bedst til dine rejsebehov. Det kan være fordelagtigt at tage et kig på vores pakkerejser og tilbud på fly og hotel, da du kan opnå besparelser ved at reservere begge dele sammen. Hvis du ønsker at udforske Lüneburger Heide og det omkringliggende område, kan billeje være en god måde at komme omkring på. Vi har alt fra små bybiler og familiebiler til luksuskøretøjer af forskellig art; transport til og fra lufthavn kan arrangeres. Den bedste løsning er at reservere biludlejning sammen med fly og hotel, da du derved sparer penge. Læs mere, hvis du søger yderligere inspiration til aktiviteter i Lüneburger Heide. Kort fortalt - Expedia.dk har alt, hvad du behøver til din rejse.


Bedste hoteltilbud i Lüneburger Heide

Se alle 83 hoteller i Lüneburger Heide
401 DKK
Leonardo Hotel Hamburg Stillhorn

Leonardo Hotel Hamburg Stillhorn

Stillhorner Weg 40, Hamburg
3,8
ud af 5 (baseret på 528 anmeldelser)
4.5 ud af 5.0

Dette hotel ligger i Hamburg-Mitte, kun 0,3 km fra Naturschutzgebiet Heuckenlock og ca. 5 km fra Kampffmeyer Mühlen og Phoenix Center. Derudover ligger Hamburg-Harburg District Court 4,8 km derfra.

584 DKK
Raphael Hotel Wälderhaus

Raphael Hotel Wälderhaus

Am Inselpark 19, Hamburg
4,3
ud af 5 (baseret på 234 anmeldelser)
4.0 ud af 5.0

Dette hotel i boutique-stil ligger i Hamburg-Mitte, kun 5 km fra Kampffmeyer Mühlen, Naturschutzgebiet Heuckenlock og IBA Dock. Derudover ligger Monckebergstrasse og Hamborg-havnemuseet ca. 10 km derfra.

1,065 DKK
Seminaris Hotel Lüneburg

Seminaris Hotel Lüneburg

Soltauer Str. 3, Lueneburg
3,6
ud af 5 (baseret på 28 anmeldelser)
4.5 ud af 5.0

Dette hotel med familievenlig profil ligger i Lüneburg, kun 15 minutters gang fra Deutsches Salzmuseum og Brauereimuseum. Derudover ligger Tree Trek og Barfusspark ca. 32 km derfra.

501 DKK
Auszeit Garni Hotel Hamburg

Auszeit Garni Hotel Hamburg

Bauernweide 11, Hamburg
4,7
ud af 5 (baseret på 89 anmeldelser)
3.5 ud af 5.0

Dette hotel ligger i Neugraben-Fischbek, kun 3,8 km fra Harburger Mountains og 4,6 km fra Wildpark Schwarze Berge. Derudover ligger Freilichtmuseum am Kiekeberg og Hamborg Teknologiske Universitet ca. 10 km derfra.

529 DKK
WOX Hotel

WOX Hotel

Woxdorfer Weg 2-4, Tötensen, Rosengarten
3,9
ud af 5 (baseret på 13 anmeldelser)
3.5 ud af 5.0

Dette hotel ligger i Rosengarten, kun 10 km fra Freilichtmuseum am Kiekeberg, Wildpark Schwarze Berge og Harburger Rathausplatz. Derudover ligger Harburger Theater og Helms-Museum ca. 10 km derfra.

557 DKK
Hotel Jeta

Hotel Jeta

Großer Schippsee 31, Hamburg
4,0
ud af 5 (baseret på 36 anmeldelser)
3.5 ud af 5.0

Dette hotel ligger i Harburg, kun 10 minutters gang fra Harburg Arcades, Harburger Rathausplatz og Hamburg-Harburg District Court. Derudover ligger Phoenix Center og Harburger Theater 10 minutter derfra.

578 DKK
Hotel MyLord

Hotel MyLord

Mühlenweg 7, Soltau
3.5 ud af 5.0

Dette hotel ligger i Soltau, kun 5,6 km fra Heide-Park og ca. 25 km fra Weltvogelpark Walsrode og Deutsches Panzermuseum. Derudover ligger Golfclub Tietlingen e. V. og Wilseder Berg ca. 32 km derfra.

588 DKK
Landgut Stemmen

Landgut Stemmen

Große Straße 12, Stemmen
4,6
ud af 5 (baseret på 95 anmeldelser)
4.5 ud af 5.0

Dette hotel ligger i Stemmen, kun 8,2 km fra Heimatmuseum og 11,9 km fra Golfclub Königshof Sittensen e.V.. Derudover ligger Buchholz Rådhus og Museum Kloster Zeven ca. 32 km derfra.

De bedste tilbud på fly + hotel

De bedste flytilbud

Disse priser var tilgængelige i løbet af de seneste 7 dage. De angivne priser er for én person, tur-retur, i den angivne periode. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår gælder.