Starten af hovedsektionen
Rejsetype
Fly 1
Fly 2
Fly 3
Fly 4
Fly 5

Søg blandt mere end 590.000 overnatningssteder og 550 flyselskaber verden over.

Drag fordel af vores prisgaranti i forbindelse med din rejse.


Rejse til Lüneburger Heide

Skal du snart rejse til Lüneburger Heide, Lüneburger Heide, eller ønsker du at reservere en storbyferie, et weekendophold, en ferie eller en pakkerejse? Så er vores destinations-rejseguide til Lüneburger Heide et godt sted at starte for at få lidt mere information om Lüneburger Heide. Læs mere for at være sikker på, at dit ophold i Lüneburger Heide bliver perfekt.

Ferie Lüneburger Heide:

Skal du på storbyferie, weekendophold eller forretningsrejse til Lüneburger Heide? Så kan vores omfattende rejseguide hjælpe dig med at få mest muligt ud af dit ophold. Rejseguiden indeholder information om alt fra reservation af hotel, den bedste årstid at rejse på, aktiviteter du skal prøve, og steder du skal besøge når du rejser til Lüneburger Heide. Der er så mange ting at se og opleve, at du ville ønske, du havde mere tid i Lüneburger Heide for at nå det hele. Selvom du har besøgt Lüneburger Heide før, vil der altid være nye ting at se og opleve. Skal du besøge Lüneburger Heide for første gang, er vores guide et godt udgangspunkt for at lære området at kende. Guiden tilbyder inspiration til en byrundtur og til hvilke museer, butikker, markeder, barer og restauranter, du kan besøge. Vi lister de forskellige ture og aktiviteter i Lüneburger Heide, som du har mulighed for at reservere her hos os. For at få en idé om det lokale område og hotellernes beliggenhed, så tag et kig på et kort over Lüneburger Heide. Vi har markeret vigtige seværdigheder på kortet, så du kan reservere et hotel med ideel beliggenhed - og som passer til dit budget og dine rejsebehov. Håber du på perfekt vejr under dit besøg i Lüneburger Heide, kan vores vejrstatistik vise dig de typiske vejrforhold for hele året, så du kan vælge det perfekte tidspunkt for din ferie. Har du endnu ikke fundet det ideelle hotel i Lüneburger Heide? Du kan gennemse hele vores hoteludvalg ved at bruge et kort eller ved at filtrere i forhold til dine ønsker for at finde det perfekte hotel til din rejse i Lüneburger Heide. Vores udvalg af hoteller tilbyder noget for enhver smag, fra luksushoteller og familiehoteller til hoteller, der er velegnet til forretningsrejsende. Du kan se anmeldelser fra tidligere Expedia- og TripAdvisor-gæster for hvert hotel for at gøre din beslutning nemmere. Hvis du har brug for et fly til Lüneburger Heide, tilbyder vi flere forskellige muligheder. Du kan sammenligne fly til Lüneburger Heide ved at kigge på tidspunkt, ugedag og de forskellige flyselskaber for at finde det fly, der passer bedst til dine rejsebehov. Det kan være fordelagtigt at tage et kig på vores pakkerejser og tilbud på fly og hotel, da du kan opnå besparelser ved at reservere begge dele sammen. Hvis du ønsker at udforske Lüneburger Heide og det omkringliggende område, kan billeje være en god måde at komme omkring på. Vi har alt fra små bybiler og familiebiler til luksuskøretøjer af forskellig art; transport til og fra lufthavn kan arrangeres. Den bedste løsning er at reservere biludlejning sammen med fly og hotel, da du derved sparer penge. Læs mere, hvis du søger yderligere inspiration til aktiviteter i Lüneburger Heide. Kort fortalt - Expedia.dk har alt, hvad du behøver til din rejse.


Bedste hoteltilbud i Lüneburger Heide

Se alle 110 hoteller i Lüneburger Heide
Leonardo Hotel Hamburg Stillhorn DKK 464
Leonardo Hotel Hamburg Stillhorn

Leonardo Hotel Hamburg Stillhorn

Stillhorner Weg 40, Hamburg
   
  3,8
  ud af 5 (baseret på 575 anmeldelser)
  4.0 ud af 5.0

  Dette hotel ligger i Hamburg-Mitte, kun 0,3 km fra Naturschutzgebiet Heuckenlock og 4,6 km fra Phoenix Center. Derudover ligger IBA Dock og Schwarzenberg ca. 10 km derfra.

  A1 Raststätte & Motel Hamburg-Stillhorn DKK 594
  A1 Raststätte & Motel Hamburg-Stillhorn

  A1 Raststätte & Motel Hamburg-Stillhorn

  Jakobsberg 9, Hamburg
    
   2,7
   ud af 5 (baseret på 102 anmeldelser)
   2.0 ud af 5.0

   Dette hotel ligger i Hamborg (Hamburg-Mitte), tæt på Naturschutzgebiet Heuckenlock, Phoenix Center og Schwarzenberg. Andre attraktioner i nærheden er bl.a. IBA Dock og Hamborg Teknologiske Universitet.

   Wolterdinger Hof DKK 453
   Wolterdinger Hof

   Wolterdinger Hof

   In der Reith 5, Soltau
     
    4,1
    ud af 5 (baseret på 138 anmeldelser)
    3.0 ud af 5.0

    Dette hotel er velegnet til familier og ligger i Soltau, tæt på Heide-Park. Andre attraktioner i regionen er bl.a. Wilseder Berg.

    Apartment Hotel am Sand DKK 390
    Apartment Hotel am Sand

    Apartment Hotel am Sand

    Sand 21, Hamburg
      
     3,2
     ud af 5 (baseret på 48 anmeldelser)
     3.0 ud af 5.0

     Dette lejlighedshotel ligger i Hamburg-Harburg, kun få skridt fra Harburg Arcades og Harburger Rathausplatz. Derudover ligger Schwarzenberg og Phoenix Center 15 minutter derfra.

     Egestorfer Hof DKK 729
     Egestorfer Hof

     Egestorfer Hof

     Lubberstedter Str. 1, Egestorf
       
      4,1
      ud af 5 (baseret på 141 anmeldelser)
      4.0 ud af 5.0

      Dette hotel ligger i Egestorf, tæt på Barfusspark.

      APROTOs Lüneburger Hof DKK 576
      APROTOs Lüneburger Hof

      APROTOs Lüneburger Hof

      Friedrich-Heinrich-Platz 32, Munster im Heidekreis
        
       4,2
       ud af 5 (baseret på 5 anmeldelser)
       3.0 ud af 5.0

       Dette hotel ligger i centrum, i samme region som Heide-Park, Wilseder Berg og Wildpark Lüneburger Heide. Andre attraktioner i regionen er bl.a. Serengeti Park Hodenhagen.

       Best Western Plus Residenzhotel Lueneburg DKK 763
       Best Western Plus Residenzhotel Lueneburg

       Best Western Plus Residenzhotel Lueneburg

       Munstermannskamp 10, Lueneburg
         
        3,9
        ud af 5 (baseret på 84 anmeldelser)
        3.5 ud af 5.0

        Dette hotel ligger i Lüneburg, kun 2 km fra Deutsches Salzmuseum og Brauereimuseum. Derudover ligger St. Johanniskirche og Tree Trek ca. 32 km derfra.

        Navigare NSBhotel DKK 837
        Navigare NSBhotel

        Navigare NSBhotel

        Harburger Strasse 4, Buxtehude
          
         4,6
         ud af 5 (baseret på 7 anmeldelser)
         4.0 ud af 5.0

         Dette hotel ligger i Buxtehude og er i samme region som Airbus-Betriebsgelände Finkenwerder, O2 World Arena og Volksparkstadion. Andre attraktioner i regionen er bl.a. Fiskemarkedet og Skt. Michaelis Kirke.

         De bedste tilbud på fly + hotel

         De bedste flytilbud

         Disse priser var tilgængelige i løbet af de seneste 7 dage. De angivne priser er for én person, tur-retur, i den angivne periode. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår gælder.