Som følge af rejsevejledningerne i forbindelse med Corona-virussen (COVDI-19) kan nogle destinationer være utilgængelige for booking på visse datoer. Læs mere.
Som følge af rejsevejledningerne i forbindelse med Corona-virussen (COVDI-19) kan nogle destinationer være utilgængelige for booking på visse datoer. Læs mere.
Rejsetype
Fly 1
Fly 2
Fly 3
Fly 4
Fly 5

Søg blandt mere end 1.000.000 overnatningssteder og 550 flyselskaber verden over

Medlemmer får 10% ekstra rabat på udvalgte hoteller, udlejningsbiler, oplevelser og ferieboliger. Tilmeld dig i dag.

Gratis afbestilling af de fleste hoteller – fordi fleksibilitet betyder noget.

Louvre

Hjemsted for Leonardo da Vincis Mona Lisa og genkendeligt med det samme på grund af sin glaspyramideindgang. Denne seværdighed har enorme samlinger af velkendt kunst fra Frankrig og hele verden.

Med gange, der strækker sig milevidt, og seks hektarer udstillingsområde er Paris' største museum også et af verdens største. Dets officielle navn er Musée du Louvre, men de lokale kender det ganske enkelt som "Louvre".

Dette museum i verdensklasse har tre vinger: Denon, Sully og Richelieu. Du kan nemt bruge hele dagen på at udforske malerier, skulpturer, pyntekunst, antikviteter fra Nærøsten, antikviteter fra Egypten, islamisk kunst, aftryk og tegninger, græske, etruskiske og romerske antikviteter. Objekterne i samlingerne varierer i dato fra 5.000 f.Kr. til det 19. århundrede.

Evigt populære værker inkluderer marmorstatuerne Nike fra Samothrake og Venus fra Milo og Mona Lisa, for blot at nævne nogle få. Køerne til disse mesterstykker kan bevæge sig langsomt, men der er masser at se på – både kunst og mennesker – mens du venter.

Louvres enorme samling kan være overvældende, men lidt planlægning på forhånd vil lette det hele. Lav en kortfattet liste over de vigtigste værker, du vil se. Louvres hjemmeside er et fremragende hjælpemidddel, med funktioner såsom en detaljeret plantegning over de permanente og midlertidige udstillinger og et online-katalog over værker.

Køb din adgangsbillet på forhånd fra vores hjemmeside eller fra mange butikker i Frankrig. Med billetten købt på forhånd kan du benytte en indgang, hvor køerne er meget kortere. Men gå ikke glip af hovedindgangen. Det er her, du finder Pyramide du Louvre (Louvre-pyramiden) i midten af hovedgården, Cour Napoléon.

Ligesom Eiffeltårnet og Pompidou Centret, blev Louvre-pyramiden, der blev skabt af den kinesisk-amerikanske arkitekt I.M. Pei, oprindeligt kritiseret for at være for moderne. Stål- og glasstrukturen, der blev afsløret i 1989, blev bygget som en del af en ny indgang, der var designet til bedre at imødekomme de tusindvis af daglige besøgende. I dag betragtes pyramiden som et ikonisk symbol på Paris.

Når du første er inde på museet, bør du tage en guidet 90-minutters rundtur for at få en god introduktion til museet og de vigtigste værker. Du kan også leje lydguider i form af en Nintendo 3DS eller købe en applikation til din smartphone.

Louvre er placeret i midten af Paris langs den højre flodbred i det kvarter, der er kendt som det 1. arrondissement. Der er tre indgange: hovedindgangen ved pyramiden, indgangen fra undergrundsindkøbscentret Carrousel du Louvre og en indgang ved Porte des Lions (i nærheden af den vestlige ende af Denon-vingen). Du kan komme frem til museet med offentlig transport, herunder båd, og der er parkeringsmuligheder.


Guide til at udforske Louvre-museet


De bedste tilbud på fly + hotel i Louvre-museet

Bedste hoteltilbud i Louvre-museet

Se alle 13.285 overnatningssteder i nærheden af Louvre-museet
Hotel Europe Saint Severin Paris DKK 447
Hotel Europe Saint Severin Paris

Hotel Europe Saint Severin Paris

38-40 Rue Saint Séverin, Paris, Paris
   
  3.0 ud af 5.0 Stjerner

  Dette hotel ligger i Paris Centrum, kun 5 minutters gang fra Ile de la Cité og Sainte Chapelle. Derudover ligger Notre-Dame og Sorbonne Universitet 10 minutter derfra. Der er to minutters gang til Saint-Michel Metrostation og Saint-Michel - Notre Dame Station.

  Hotel Le Cardinal DKK 425
  Hotel Le Cardinal

  Hotel Le Cardinal

  3 rue du Cardinal Mercier, Paris
    
   3.0 ud af 5.0 Stjerner

   Dette hotel ligger i Paris Centrum, kun 10 minutters gang fra Place de Clichy, La Machine du Moulin Rouge og Theatre Mogador. Derudover ligger Galeries Lafayette og Boulevard Haussmann 15 minutter derfra. Der er fem minutters gang til både Liège Metrostation og Place de Clichy Metrostation.

   Hôtel Lion d'Or Louvre DKK 715
   Hôtel Lion d'Or Louvre

   Hôtel Lion d'Or Louvre

   5 Rue de la Sourdière, Paris, Paris
     
    3.0 ud af 5.0 Stjerner

    Dette hotel ligger i Paris Centrum, kun 10 minutters gang fra Rue de Rivoli, Palais Royal og Louvre-museet. Derudover ligger Tuileries Garden og Place Vendôme 10 minutter derfra. Der er fem minutters gang til både Tuileries Metrostation og Pyramides Metrostation.

    Académie Hôtel Saint Germain DKK 760
    Académie Hôtel Saint Germain

    Académie Hôtel Saint Germain

    32 Rue des Saints-Pères, Paris, Paris
      
     4.0 ud af 5.0 Stjerner

     Dette hotel ligger i Paris Centrum, kun 5 minutters gang fra Saint-Sulpice-kirken, Musee d'Orsay og Palais Royal. Derudover ligger Le Bon Marche (stormagasin) og Ile de la Cité 15 minutter derfra. Saint-Germain-des-Prés Metrostation ligger inden for 4 i minutters gang, mens Rue du Bac Metrostation ligger inden for 6 minutters gang.

     Maison Albar Hotels Le Diamond DKK 1.355
     Maison Albar Hotels Le Diamond

     Maison Albar Hotels Le Diamond

     4 Rue de la Pepiniere, Paris, Paris
       
      5.0 ud af 5.0 Stjerner

      Dette hotel med luksusfaciliteter ligger i Paris Centrum, kun 10 minutters gang fra Boulevard Haussmann, Rue du Faubourg Saint-Honore og Grands Boulevards. Derudover ligger Avenue Montaigne og Theatre Mogador 10 minutter derfra. Der er to minutters gang til Saint-Lazare Metrostation, mens Saint-Augustin Metrostation ligger inden for 3 minutters gang.

      Hotel Eiffel Turenne DKK 455
      Hotel Eiffel Turenne

      Hotel Eiffel Turenne

      20 Avenue De Tourville, Paris, Paris
        
       3.0 ud af 5.0 Stjerner

       Dette hotel ligger i Paris Centrum, kun 5 minutters gang fra Rue Cler og Les Invalides. Derudover ligger Champ de Mars og Eiffeltårnet 15 minutter derfra. Der er to minutters gang til École Militaire Metrostation, mens La Tour-Maubourg Metrostation ligger inden for 6 minutters gang.

       Nolinski Paris DKK 3.068
       Nolinski Paris

       Nolinski Paris

       16 Avenue de l'Opéra, Paris
         
        5.0 ud af 5.0 Stjerner

        Dette hotel med luksusfaciliteter ligger i Paris Centrum, kun 5 minutters gang fra Comedie-Francaise (teater), Museum for kunsthåndværk og La Carrousel de Louvre. Derudover ligger Place Vendôme og Opéra Garnier 10 minutter derfra. Der er to minutters gang til Pyramides Metrostation, mens Palais Royal-Musée du Louvre Metrostation ligger inden for 5 minutters gang.

        Hotel du Louvre in the Unbound Collection by Hyatt DKK 2.278
        Hotel du Louvre in the Unbound Collection by Hyatt

        Hotel du Louvre in the Unbound Collection by Hyatt

        Place André Malraux, Paris, Paris
          
         5.0 ud af 5.0 Stjerner

         Dette hotel med familievenlig profil ligger i det historiske kvarter i Paris, kun 10 minutters gang fra Palais Royal og Louvre-museet. Derudover ligger Opéra Garnier og Tuileries Garden 15 minutter derfra. Der er fem minutters gang til både Palais Royal-Musée du Louvre Metrostation og Pyramides Metrostation.