Storbritannien har muligvis indført rejserestriktioner på grund af COVID-19, herunder karantæne.

LondonUnited Kingdom

London er en af de meget få byer, der med god ret kan kalde sig en global by. London er rig på historie, pakket med interessante steder og i sandhed et sted, hvor der er mulighed for at opdage en historie rundt om hvert gadehjørne. Der er mange grunde til, at en ferie i London er så populært, og her kan du lade sig inspirere. 

Der er mere end 8 millioner indbyggere i London, bl.a. den kendteste kongefamilie i verden, og den er en fascinerende by, hvor vidunderlig historie og det helt moderne støder sammen. Det er en by, hvor du helt bogstaveligt kan kigge på det verdensberømte Houses of Parliament og Big Ben, blot for at vende dig om og kigge på den enorme og futuristiske Shard-skyskraber, som tårner sig op over byen med udsigtsplatforme på 68. til 72. etage, der gør det til et obligatorisk sted at se.

Historien er selvfølgelig en stor tiltrækningskraft for stort set alle, der besøger London, så husk at anskaffe dig en lokal guidebog, så du kan finde de bedste seværdigheder rundt omkring i byen – selvom mange af dem heldigvis ligger langs med Themsen eller lige bag ved den. Et besøg i udsigtshjulet London Eye er en fremragende måde at få en fornemmelse af Londons skyline.

For beundrere af fin arkitektur er Westminster Abbey – som er det berømte centrum for opmærksomheden under det kongelige bryllup – absolut et besøg værd ligesom et besøg i St. Paul’s Cathedral. De, der er interesserede i kongelige emner, vil også med fordel kunne planlægge et besøg i Tower of London for at se kronjuvelerne – og selvfølgelig er et besøg i London ikke fuldendt, uden at man har besøgt Buckingham Palace.

Der er også sørget ekstremt godt for videnskab og kultur i London med mange museer og gallerier, der er hjemsted for samlinger af global vigtighed. British Museum med dets verdenssamling er et indlysende udgangspunkt, men Victoria & Albert Museum er også et fremragende valg – men du er nødt til at sætte nogle timer af til begge. Beundrere af moderne kunst vil helt sikkert nyde Tate Modern, som er en enestående moderne samling, som ligger på Themsens sydlige bred.

London er også en stor shoppingby og hjemsted for berømte stormagasiner som Harrods samt en mængde lokale, uafhængige butikker og store udendørsmarkeder som Camden Market. Madentusiaster vil med fordel kunne besøge Borough Market, som er kendt for både street food og frisk frugt og grønt.

Når vi taler om mad, så er London også kendt for kvaliteten og alsidigheden ved dens restauranter. London er enhver gourmets drøm med alt lige fra fin mad i eksklusive områder som Knightsbridge til en hurtig bid mad. Hvorfor ikke prøve byens berømte delikatesse – pie, kartoffelmos og persillesovs? Ål i gele som tilbehør er valgfrit!

Video af London

Her kan du overnatte i London

Regent Street som omfatter gadeliv og historiske bygningsværker

London City Centre

3/5(1 anmeldelse af området)

Der er masser at udforske i London City Centre, som er kendt for sine fascinerede museer, sin smukke udsigt til floden og sine anerkendte kunstgallerier. Blandt de mest populære seværdigheder er Piccadilly Circus og Piccadilly Theatre. Tag metroen fra Piccadilly Circus Metrostation eller Green Park Metrostation for at se mere af byen.

London City Centre
Paddington som omfatter en plads eller et torv og en by

Paddington

Rejsende er vilde med Paddington på grund af de populære butikker, og du kan se mere af London ved at hoppe på metroen fra Paddington (Circle and Hammersmith & City lines) Station eller Paddington Metrostation. Overvej også at besøge de populære seværdigheder Queensway og Kensington Gardens.

Paddington
Kensington Gardens og byder på en park

Kensington

4/5Very Good!(82 anmeldelser af området)

Kensington High Street og Kensington Palace er nogle af de mest populære seværdigheder i Kensington. Brug metroen til at komme rundt i byen fra High Street Kensington Metrostation eller Gloucester Road Metrostation, og oplev de fascinerende museer, de smukke haver og de charmerende caféer i området.

Kensington
Kings Cross St. Pancras og byder på historiske bygningsværker og interiør såvel som en lille gruppe mennesker

Kings Cross St. Pancras

Russell Square og British Library er blandt de mest populære seværdigheder i Kings Cross St. Pancras, og du skal næsten også udforske de fascinerende museer. Hop på metroen fra King's Cross St. Pancras Metrostation eller Russell Square Metrostation for at se flere seværdigheder i området.

Kings Cross St. Pancras
Admiralty Arch som viser historiske bygningsværker

City of Westminster

4.5/5Wonderful!(189 anmeldelser af området)

Marble Arch og Hyde Park er nogle af de mest populære seværdigheder i City of Westminster. Brug metroen til at komme rundt i byen fra Marble Arch Metrostation eller Bond Street Metrostation, og oplev de fascinerende museer, de populære butikker og kunstgallerierne i området.

City of Westminster
Victoria som omfatter en by, historiske bygningsværker og en have

Victoria

Der er masser at udforske i Victoria, som er kendt for sine fascinerende museer og sin smukke udsigt til floden. Du kan besøge populære seværdigheder som Apollo Victoria Theatre og Buckingham Palace, ligesom du kan hoppe på metroen fra Victoria Metrostation eller St. James's Park Metrostation for at se mere af byen.

Victoria

Mest populære hoteller i London

Leonardo London Heathrow Airport
Leonardo London Heathrow Airport
4 out of 5
Bath Road, West Drayton, England
Prisen er DKK 361 pr. nat fra 30. okt. til 31. okt.

Dette hotel med miljøvenlig profil ligger i Hillingdon kun 3,8 km fra Stockley Park og ca. 10 km fra Twickenham Stadium og Brunel University. Derudover ligger ...

4.1/5Very Good! (2,760 anmeldelser)
God overnatning efter en sen flyankomst.

"Det bedste lufthavnshotel vi har boet på i Heathrow. Måske lidt dyrere end de billigste, men comforten er klart bedre. Morgenmadsbuffeen er f.eks rigtig fin!"…"

Anmeldelse fra 26. apr. 2019

Leonardo London Heathrow Airport
Novotel London Heathrow Airport T1 T2 and T3
Novotel London Heathrow Airport T1 T2 and T3
4 out of 5
234 Bath Road, Heathrow Point West, Hayes, England
Prisen er DKK 448 pr. nat fra 20. nov. til 21. nov.

Dette hotel ligger i Hillingdon, mindre end 15 km fra Twickenham Stadium, Hampton Court Palace og Windsor Castle. Derudover ligger Richmond Park og Thorpe Park ...

4.2/5Excellent! (1,778 anmeldelser)
Really good, but somehow a cold, cold room

"I arrived late in the night, just finishing work in the city flying out the next day. The room was very good, but incredibly cold. For about one hour I tried to fix the temperature using the in-room panel. But without succeeding. Luckily the bed was good and the duvet warm, because the nose stays ..."…"

Anmeldelse fra 20. feb. 2019

Novotel London Heathrow Airport T1 T2 and T3
Leonardo Royal London Tower Bridge
Leonardo Royal London Tower Bridge
4 out of 5
45 Prescot Street, London, England
Prisen er DKK 645 pr. nat fra 1. nov. til 2. nov.

Dette hotel med luksusfaciliteter ligger i London City Centre, kun 15 minutters gang fra Tower Bridge og Tower of London. Derudover ligger Borough Market og ...

4.3/5Excellent! (930 anmeldelser)
Great hotel for family trip

"Great hotel glose to sights like Tower, HMS Belfast and the Shard. Very nice pool and wellness area. We had dinner at hotel which was nice and we also enjoyed netanyahu restaurants."…"

Anmeldelse fra 13. feb. 2020

Leonardo Royal London Tower Bridge
Den laveste pris pr. nat baseret på 2 voksne for 1 nat, som er fundet inden for de seneste 24 timer. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår kan gælde.

Ferieudlejning i London

Leman Locke
Leman Locke
4 out of 5
15 Leman St, London, England
Prisen er DKK 622 pr. nat fra 8. nov. til 9. nov.

Dette lejlighedshotel ligger i London City Centre, kun 15 minutters gang fra The Gherkin og Tower Bridge. Derudover ligger Tower of London og London Bridge ca. ...

4.6/5Exceptional! (831 anmeldelser)
Det funker bare!

"Super dejligt sted. Det funker bare!"…"

Anmeldelse fra 2. feb. 2020

Leman Locke
SACO Fitzrovia
SACO Fitzrovia
4 out of 5
21 Tottenham Street, London, England
Prisen er DKK 967 pr. nat fra 12. nov. til 13. nov.

Dette lejlighedskompleks ligger i London City Centre, mindre end 2 km fra The British Museum, Great Ormond Street Hospital og Piccadilly Circus. Derudover ligger ...

4.5/5Wonderful! (117 anmeldelser)

"really lovely staff and easy check in They also offered me early check in and took very good care of my group"…"

Anmeldelse fra 2. sep. 2020

SACO Fitzrovia
City Courtyard Apartments & Penthouse
City Courtyard Apartments & Penthouse
5 out of 5
253 Commercial Road, Cheltenham House, London, England
Prisen er DKK 1.426 pr. nat fra 22. okt. til 23. okt.

Dette lejlighedskompleks med luksusfaciliteter ligger i Whitechapel, kun 15 minutters gang fra Brick Lane og Finansdistriktet. Derudover ligger The Gherkin og ...

2.7/5 (292 anmeldelser)
Meget skuffende.

"Da vi kom til lejligheden var der ingen til at lukke os ind. Vi havde ingen telefonnumre at kontakte, så vi måtte have fat i hotels.com. Da vi efter 20 min kom ind i lejligheden var der ingen håndklæder og meget mangelfuldt service i køkkenet. Vi var 5 afsted om måtte de første 2 dage dele 2 glas, ..."…"

Anmeldelse fra 20. okt. 2019

City Courtyard Apartments & Penthouse
Den laveste pris pr. nat baseret på 2 voksne for 1 nat, som er fundet inden for de seneste 24 timer. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår kan gælde.

Populære steder at besøge i London

Buckingham Palace
Billede af Buckingham Palace

Buckingham Palace

4/5(177 anmeldelser)

Buckingham Palace er Storbritanniens mest berømte hjem og dronning Elisabeth II's luksuriøse private bolig og arbejdsplads og åbent for alle.

Tower of London
Billede af Tower of London

Tower of London

4.5/5(187 anmeldelser)

Denne historiske bygning, som er en af verdens mest velbevarede middelalderborge, gemmer på en både fascinerende og grufuld historie.

Hyde Park
Billede af Hyde Park

Hyde Park

4.5/5(253 anmeldelser)

Londons mest berømte park, som engang udgjorde kongens private jagtområde, er i dag et sted, som alle kan besøge for at nyde de grønne områder, monumenterne og musikforestillingerne. 

The Shard
Billede af The Shard

The Shard

4/5(30 anmeldelser)

Tag turen op til udsigtsplatformen på The Shard, som er en af de højeste skyskrabere i Europa. Herfra er der en uforlignelig udsigt over Londons bybillede.

Big Ben
Billede af Big Ben

Big Ben

3.5/5(203 anmeldelser)

Big Ben er en af Londons mest berømte seværdigheder og et værdsat symbol for England.

O2 Arena
Billede af O2 Arena

O2 Arena

4/5(36 anmeldelser)

Deltag i en musik- eller sportsbegivenhed, se en film eller tag ud at bowle i en af verdens travleste arenaer, som holder til i denne ikoniske kuppelformede bygning ved Themsen.

De mest populære oplevelser i London

Billetter til London Eye Experience
Billede af Billetter til London Eye Experience

Billetter til London Eye Experience

DKK 231
pr. voksen
Anbefales af 82% af rejsende
London Pass®: Adgang til mere end 80 ture og seværdigheder
Billede af London Pass®: Adgang til mere end 80 ture og seværdigheder

London Pass®: Adgang til mere end 80 ture og seværdigheder

DKK 651
pr. voksen
Anbefales af 72% af rejsende
Hop-på-hop-af-tur med Big Bus i London
Billede af Hop-på-hop-af-tur med Big Bus i London

Hop-på-hop-af-tur med Big Bus i London

DKK 258
pr. voksen
Anbefales af 78% af rejsende
Warner Bros. Studio Tour London – The Making of Harry Potter
Billede af Warner Bros. Studio Tour London – The Making of Harry Potter

Warner Bros. Studio Tour London – The Making of Harry Potter

DKK 816
pr. voksen
Anbefales af 94% af rejsende
Harry Potter Warner Bros. Rundvisning i filmstudiet
Billede af Harry Potter Warner Bros. Rundvisning i filmstudiet

Harry Potter Warner Bros. Rundvisning i filmstudiet

DKK 651
pr. voksen
Anbefales af 94% af rejsende
Mere London for mindre: 5 Seværdigheder inc. The London Eye
Billede af Mere London for mindre: 5 Seværdigheder inc. The London Eye

Mere London for mindre: 5 Seværdigheder inc. The London Eye

DKK 577
pr. voksen
Anbefales af 82% af rejsende

London – anmeldelser

4.5

Populær destination

5 - Fremragende
303
5 - Fremragende 53.723404255319146%
4 - God
242
4 - God 42.90780141843972%
3 - Okay
18
3 - Okay 3.1914893617021276%
2 - Skuffende
1
2 - Skuffende 0.1773049645390071%
1 - Forfærdelig
0
1 - Forfærdelig 0%

5/5 - Fremragende

Verificeret rejsende

21. feb. 2020

Madam Tussauds er et besøg værd.

4/5 - God

Verificeret rejsende

16. feb. 2020

Hyde park og Kensington park var fantastisk, fyldt med egern, undulater, gæs, duer, svaner osv som ikke er bange for at komme tæt på, man kan nemt fodre dyrene og virkelig få en på opleveren med egern der gerne kravler op hvis du sidder stille nok

5/5 - Fremragende

Verificeret rejsende

12. feb. 2020

Fantastisk by

4/5 - God

Verificeret rejsende

10. feb. 2020

Stor oplevelse at være på guidet tur i parlamentet . The Dungeons er virkelig også en oplevelse

5/5 - Fremragende

Verificeret rejsende

31. jan. 2020

Fantastik og super dejlig by. Kommer helt klart igen

4/5 - God

Verificeret rejsende

25. jan. 2020

London har mange dejlige parker.

Byer i nærheden af London

Croydon

Croydon

Billede taget af Benjamin Willard

Hornchurch

Billede taget af Sam Y

Hounslow