Starten af hovedsektionen
Rejsetype
Fly 1
Fly 2
Fly 3
Fly 4
Fly 5

Area Sacra di Largo Argentina

Opdag nogle af de ældste ruiner i byen, og se stedet, hvor Julius Cæsar blev myrdet.

Area Sacra di Largo Argentina er et fascinerende arkæologisk sted med søjler og altertavler, der kan dateres helt tilbage til det 4. århundrede f.Kr. Selvom stedet nu er overtaget af en hel koloni af fritgående katte, var det engang beboet af romerne, som byggede flere templer her. Udforsk resterne af disse strukturer og re resterende ruiner af Curia af Pompei, hvor den nådesløse romerske general Julius Cæsar blev slået ihjel.

På dette antikke sted findes fire templer fra den republikanske æra, som blev udgravet i 1920'erne. Selvom det ikke længere er muligt at gå indenfor, kan du stadig tydeligt se de høje søjler, stenvæggene og de antikke trappetrin fra vejen udenfor.

Undersøg de overlevende søjler og byggematerialerne, som engang tilhørte adskillige antikke templer. Det bedst bevarede af disse er den største firkantede bygning i den nordlige nede. To rækker af søjler på en løftet platform fører mod en buehvælvet altertavle på den ene side.

Der er ikke meget tilbage af de to bygninger mod syd, mens udsnittet af det runde tempel i midten af Area Sacra er lettere at få øje på. Kig efter trappen der fører op til området, hvor flere søjler former en cirkulær form.

Gå omkring på fortovet udenfor, og kig efter samlingen af grove, hvide sten, der står langs den østlige mur. Disse sten var engang del af det store Curia af Pompei, hvor senatet mødtes, samt af det tilhørende teater. Denne imponerende struktur er bedst kendt som stedet, hvor Julius Cæsar blev slået ihjel i 44 f.Kr.

For at komme til Area Sacra di Largo Argentina, kan du tage en bus fra centrum af byen til pladsen Largo di Torre Argentina. Der betales ikke entré. Hvis du har noget ekstra tid, kan du også besøge kattepensionen i nærheden, som tager sig af de mere end 200 katte, der bor i ruinerne. De frivillige her arbejder utrætteligt for at holde kattene sunde og sætter altid pris på støtte af enhver art.


Guide til at udforske Largo di Torre Argentina


Kort

Bedste hoteltilbud

Vis alle hoteller i 3.881 i nærheden af Largo di Torre Argentina
715 DKK
Hotel Quirinale

Hotel Quirinale

Via Nazionale 7, Rome
4,1
ud af 5 (baseret på 1.342 anmeldelser)
4.0 ud af 5.0

Dette hotel ligger i det centrale Rom i en bygning fra det sene 19. århundrede med strejf af imperiets storhed, 500 meter fra Quirinale Palace og 1 km fra Colosseum.

1,072 DKK
Hotel Delle Nazioni

Hotel Delle Nazioni

Via Poli 7, Rome
4,3
ud af 5 (baseret på 1.327 anmeldelser)
4.0 ud af 5.0

Dette hotel med historie ligger i Rom og er tæt på Fontana dei Trevi, Foro Romano og Den spanske trappe. Vittorio Emanuele Monument og Pantheon er også i nærheden.

Hotel Residenza in Farnese

Hotel Residenza in Farnese

Via del Mascherone 59, Rome
4,1
ud af 5 (baseret på 115 anmeldelser)
4.0 ud af 5.0

Dette hotel ligger i Navona, kun 5 minutters gang fra Palazzo Farnese og Campo de' Fiori. Derudover ligger Piazza Navona og Pantheon 15 minutter derfra.

910 DKK
Hotel Cosmopolita

Hotel Cosmopolita

Via Santa Eufemia, 5, Rome
4,1
ud af 5 (baseret på 1.591 anmeldelser)
4.0 ud af 5.0

Denne bygning fra det 19. århundrede har en fremragende beliggenhed i Rom 300 meter fra Forum Romanum, 500 meter fra Pantheon og 1 gade fra butikkerne på Via del Corso.

1,286 DKK
Albergo Del Senato

Albergo Del Senato

Piazza Della Rotonda 73, Rome
4,8
ud af 5 (baseret på 567 anmeldelser)
3.0 ud af 5.0

Dette barokke hotel fra det 19. århundrede ligger på Roms Piazza della Rotonda over for Pantheon. Trevi-fontænen, Piazza Navona, Campo dei Fiori, Den Spanske Trappe og Via del Corso ligger inden for gåafstand.

1,247 DKK
iRooms Campo Dei Fiori

iRooms Campo Dei Fiori

Piazza del Gesù, 47, Rome
4,8
ud af 5 (baseret på 9 anmeldelser)
0.0 ud af 5.0

Dette byhus ligger i Navona, kun 5 minutters gang fra Il Gesu, Piazza Venezia og Vittorio Emanuele II Monument. Derudover ligger Pantheon og Campo de' Fiori 10 minutter derfra.

524 DKK
Grand Hotel Olympic

Grand Hotel Olympic

Via Properzio 2/a, Rome
3,4
ud af 5 (baseret på 1.781 anmeldelser)
4.0 ud af 5.0

Dette Art Nouveau-hotel ligger lige i nærheden af Vatikanmuseet og 2 gader fra Peterskirken. Det ligger i nærheden af shoppinggaden Via Cola di Rienzo, 1 kilometer fra Castel S'Angelo og 3 kilometer fra Pantheon.

628 DKK
Hotel Duca d'Alba

Hotel Duca d'Alba

Via Leonina 14, Rome
4,3
ud af 5 (baseret på 831 anmeldelser)
4.0 ud af 5.0

Dette byhushotel er omgivet af kunstværksteder og antikvitetsforretninger i det trendy Rom Suburra-kvarter og ligger blot 500 meter fra Colosseum og Forum Romanum.