Starten af hovedsektionen
Rejsetype
Fly 1
Fly 2
Fly 3
Fly 4
Fly 5

Søg blandt mere end 895.000 overnatningssteder og 550 flyselskaber verden over

Søg blandt mere end en million flyrejser, hoteller, pakkerejser og meget mere

Expedia opkræver ikke et gebyr for ændring eller afbestilling af de fleste hotelreservationer

Area Sacra di Largo Argentina

Opdag nogle af de ældste ruiner i byen, og se stedet, hvor Julius Cæsar blev myrdet.

Area Sacra di Largo Argentina er et fascinerende arkæologisk sted med søjler og altertavler, der kan dateres helt tilbage til det 4. århundrede f.Kr. Selvom stedet nu er overtaget af en hel koloni af fritgående katte, var det engang beboet af romerne, som byggede flere templer her. Udforsk resterne af disse strukturer og re resterende ruiner af Curia af Pompei, hvor den nådesløse romerske general Julius Cæsar blev slået ihjel.

På dette antikke sted findes fire templer fra den republikanske æra, som blev udgravet i 1920'erne. Selvom det ikke længere er muligt at gå indenfor, kan du stadig tydeligt se de høje søjler, stenvæggene og de antikke trappetrin fra vejen udenfor.

Undersøg de overlevende søjler og byggematerialerne, som engang tilhørte adskillige antikke templer. Det bedst bevarede af disse er den største firkantede bygning i den nordlige nede. To rækker af søjler på en løftet platform fører mod en buehvælvet altertavle på den ene side.

Der er ikke meget tilbage af de to bygninger mod syd, mens udsnittet af det runde tempel i midten af Area Sacra er lettere at få øje på. Kig efter trappen der fører op til området, hvor flere søjler former en cirkulær form.

Gå omkring på fortovet udenfor, og kig efter samlingen af grove, hvide sten, der står langs den østlige mur. Disse sten var engang del af det store Curia af Pompei, hvor senatet mødtes, samt af det tilhørende teater. Denne imponerende struktur er bedst kendt som stedet, hvor Julius Cæsar blev slået ihjel i 44 f.Kr.

For at komme til Area Sacra di Largo Argentina, kan du tage en bus fra centrum af byen til pladsen Largo di Torre Argentina. Der betales ikke entré. Hvis du har noget ekstra tid, kan du også besøge kattepensionen i nærheden, som tager sig af de mere end 200 katte, der bor i ruinerne. De frivillige her arbejder utrætteligt for at holde kattene sunde og sætter altid pris på støtte af enhver art.


Guide til at udforske Largo di Torre Argentina


Kort

Bedste hoteltilbud

Se alle 6.568 overnatningssteder i nærheden af Largo di Torre Argentina
Hotel Quirinale DKK 542
Hotel Quirinale

Hotel Quirinale

Via Nazionale 7, Rome
   
  4,2
  ud af 5 (baseret på 3.034 anmeldelser)
  4.0 ud af 5.0

  Dette hotel ligger i det centrale Rom i en bygning fra det sene 19. århundrede med strejf af imperiets storhed, 500 meter fra Quirinale Palace og 1 km fra Colosseum.

  Hotel Artemide DKK 888
  Hotel Artemide

  Hotel Artemide

  Via Nazionale 22, Rome
    
   4,8
   ud af 5 (baseret på 2.236 anmeldelser)
   4.0 ud af 5.0

   Storstået bygning fra det 19. århundrede med udsigt over Roms centrale Via Nazionale, nogle få skridt fra Piazza della Repubblica og 1 kilometer fra Trevi-fontænen og Den Spanske Trappe.

   iQ Hotel Roma DKK 507
   iQ Hotel Roma

   iQ Hotel Roma

   Via Firenze, 8, Rome
     
    4,7
    ud af 5 (baseret på 3.329 anmeldelser)
    4.0 ud af 5.0

    Dette hotel ligger i hjertet af Rom og er i gåafstand fra Teatro dell'Opera di Roma og Basilica di Santa Maria Maggiore. Fontana dei Trevi og Foro Romano er også i nærheden.

    Hotel Cosmopolita DKK 452
    Hotel Cosmopolita

    Hotel Cosmopolita

    Via Santa Eufemia, 5, Rome
      
     4,0
     ud af 5 (baseret på 2.130 anmeldelser)
     4.0 ud af 5.0

     Denne bygning fra det 19. århundrede har en fremragende beliggenhed i Rom 300 meter fra Forum Romanum, 500 meter fra Pantheon og 1 gade fra butikkerne på Via del Corso.

     Albergo Del Senato DKK 916
     Albergo Del Senato

     Albergo Del Senato

     Piazza Della Rotonda 73, Rome
       
      4,8
      ud af 5 (baseret på 1.261 anmeldelser)
      3.0 ud af 5.0

      Dette barokke hotel fra det 19. århundrede ligger på Roms Piazza della Rotonda over for Pantheon. Trevi-fontænen, Piazza Navona, Campo dei Fiori, Den Spanske Trappe og Via del Corso ligger inden for gåafstand.

      Hotel Ponte Sisto DKK 724
      Hotel Ponte Sisto

      Hotel Ponte Sisto

      Via Dei Pettinari, 64, Rome
        
       4,5
       ud af 5 (baseret på 1.438 anmeldelser)
       4.0 ud af 5.0

       Dette romerske hotel har til huse i en bygning fra renæssancetiden og ligger få skridt fra Ponte Sisto-gangbroen, der fører til det middelalderlige Trastevere-område. Forum Romanum ligger 1,2 kilometer derfra.

       9HOTEL CESARI (Albergo Cesari) DKK 415
       9HOTEL CESARI (Albergo Cesari)

       9HOTEL CESARI (Albergo Cesari)

       Via di Pietra 89a, Rome
         
        4,4
        ud af 5 (baseret på 1.045 anmeldelser)
        3.0 ud af 5.0

        Dette romerske hotel har åbnet sine døre for gæster siden 1787 og har en perfekt beliggenhed til sightseeing. Hotellet ligger 300 meter fra Trevi-fontænen og Pantheon og 900 meter fra den Spanske Trappe.

        Otivm Hotel DKK 538
        Otivm Hotel

        Otivm Hotel

        Via D'Aracoeli, 11, Rome
          
         4,8
         ud af 5 (baseret på 141 anmeldelser)
         4.0 ud af 5.0

         Dette hotel ligger i Navona, kun få skridt fra Il Gesu og Colosseum. Derudover ligger Trevi-fontænen og Piazza Venezia 5 minutter derfra. Du kan gå til Colosseo Metrostation på 16 minutter og Cavour Metrostation på 17 minutter.