Area Sacra di Largo Argentina

Opdag nogle af de ældste ruiner i byen, og se stedet, hvor Julius Cæsar blev myrdet.

Area Sacra di Largo Argentina er et fascinerende arkæologisk sted med søjler og altertavler, der kan dateres helt tilbage til det 4. århundrede f.Kr. Selvom stedet nu er overtaget af en hel koloni af fritgående katte, var det engang beboet af romerne, som byggede flere templer her. Udforsk resterne af disse strukturer og re resterende ruiner af Curia af Pompei, hvor den nådesløse romerske general Julius Cæsar blev slået ihjel.

På dette antikke sted findes fire templer fra den republikanske æra, som blev udgravet i 1920'erne. Selvom det ikke længere er muligt at gå indenfor, kan du stadig tydeligt se de høje søjler, stenvæggene og de antikke trappetrin fra vejen udenfor.

Undersøg de overlevende søjler og byggematerialerne, som engang tilhørte adskillige antikke templer. Det bedst bevarede af disse er den største firkantede bygning i den nordlige nede. To rækker af søjler på en løftet platform fører mod en buehvælvet altertavle på den ene side.

Der er ikke meget tilbage af de to bygninger mod syd, mens udsnittet af det runde tempel i midten af Area Sacra er lettere at få øje på. Kig efter trappen der fører op til området, hvor flere søjler former en cirkulær form.

Gå omkring på fortovet udenfor, og kig efter samlingen af grove, hvide sten, der står langs den østlige mur. Disse sten var engang del af det store Curia af Pompei, hvor senatet mødtes, samt af det tilhørende teater. Denne imponerende struktur er bedst kendt som stedet, hvor Julius Cæsar blev slået ihjel i 44 f.Kr.

For at komme til Area Sacra di Largo Argentina, kan du tage en bus fra centrum af byen til pladsen Largo di Torre Argentina. Der betales ikke entré. Hvis du har noget ekstra tid, kan du også besøge kattepensionen i nærheden, som tager sig af de mere end 200 katte, der bor i ruinerne. De frivillige her arbejder utrætteligt for at holde kattene sunde og sætter altid pris på støtte af enhver art.


Oplev mere af Rom (og omegn)


Hoteller i nærheden

De 10 mest populære hoteller tættest på Largo di Torre Argentina


De oftest bookede hoteller

De mest populære hoteller i nærheden af Largo di Torre Argentina

Vis alle hoteller i nærheden af Largo di Torre Argentina