Vigtigt: Denne destination har muligvis rejserestriktioner i forbindelse med COVID-19, herunder restriktioner for overnatningssteder. Tjek alle nationale og lokale sundhedsmæssige vejledninger for denne destination før du bestiller.

billede af trolvag (CC BY-SA)

B&B i La Escalona

Søg blandt mere end 1.000.000 overnatningssteder og 550 flyselskaber verden over

Medlemmer får 10% ekstra rabat på udvalgte hoteller, udlejningsbiler, oplevelser og ferieboliger. Tilmeld dig i dag.

Gratis afbestilling af de fleste hoteller – fordi fleksibilitet betyder noget.

Andre typer af overnatningssteder i La Escalona

El Nogal Hotel Boutique & Spa

El Nogal Hotel Boutique & Spa

4 out of 5
Camino Real S/N, La Escalona, Vilaflor, Tenerife
3.8/5Good! (253 anmeldelser)
Ligger på Lars Tyndskidsmark

"Overnattede på El Nogal en enkel nat. Hotel i sig selv var “ok”, dog meget gammelt og usædvanlig koldt om natten, da ligger oppe på et bjerg i en landsby. Det kan være svært og komme dertil selv hvis man har lejet bil, da der er tale meget stejle bakker på vej til hotellet. Hotellet morgenmad og ..."…"

Anmeldelse fra 12. feb. 2019

El Nogal Hotel Boutique & Spa
Country Holliday House i Vilaflor

Country Holliday House i Vilaflor

camino real 42, Vilaflor, De Kanariske Øer
5/5Exceptional! (1 anmeldelse)
Sehr schönes Ferienhaus mit tollem Garten

"Ein kleines, aber sehr schönes und praktisch eingerichtetes Ferienhaus mit Geschichte. Dazu ein äußerst schöner Garten - perfekt für ein ausgedehntes Frühstück, Grill-Abende und mehr."…"

Anmeldelse fra 11. maj 2019

Country Holliday House i Vilaflor
Store Kanariske Hus "casa Carlos" til 6 - 8 Personer

Store Kanariske Hus "casa Carlos" til 6 - 8 Personer

51 Calle Camino-Real, Vilaflor, De Kanariske Øer
Store Kanariske Hus "casa Carlos" til 6 - 8 Personer
Den laveste pris pr. nat baseret på 2 voksne for 1 nat, som er fundet inden for de seneste 24 timer. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår kan gælde.

Ofte stillede spørgsmål

Leder du efter Bed & Breakfasts i La Escalona?
Leder du efter et overnatningssted med færre værelser end normale overnatningssteder og behagelige omgivelser, så er det muligt, at et Bed & Breakfast er den perfekte løsning til dit ophold i La Escalona. Hvis du er interesseret i at opleve nogle af områdets topseværdigheder,kan du med fordel kigge forbi Aqualand Costa Adeje og Fanabe Strand.
Hvordan ved du, om et Bed & Breakfast er det rette valg til dit ophold?
Alle Bed & Breakfasts har en unik charme – uanset om det er det hyggelige sted foran kaminen, eller om de er på grund af de smukke værelser, er det de små detaljer, der gør Bed & Breakfasts til et sjovt sted at ophold sig.
Hvilke Bed & Breakfasts er mest populære i La Escalona?
Nedenfor finder du en række populære Bed & Breakfasts, som befinder sig i området: Villa Chiara B&B: 3,5 stjerner, 5 værelser. 5,7 km fra hjertet af La Escalona. Nyd godt af gratis morgenmadsbuffet og spisning på stedet. Casa Regina Tenerife: 3 stjerner, 6 værelser. 22,2 km fra centrum. Nyd godt af et spabad og en terrasse. Casa Giuliana: 3 stjerner, 4 værelser. Ligger 7,4 km fra hjertet af La Escalona. Nyd godt af gratis komplet morgenmad og spisning på stedet. Villa Riki Bed and Breakfast: 2,5 stjerner, 4 værelser. 11,3 km fra hjertet af downtown. Nyd godt af et spabad og en sæsonbestemt udendørs pool.
Hvornår på året er bedst til et ophold på en B&B i La Escalona?
Når du planlægger en ferie i La Escalona, så kan både temperatur og nedbør i løbet af året være vigtige faktorer at overveje. August og juli er som regel de varmeste måneder med en gennemsnitstemperatur på 20°C, mens januar og februar er de koldeste måneder med en gennemsnitstemperatur på 15°C. Den årlige nedbør i La Escalona er i gennemsnit på 118 mm.
Hvad kan jeg opleve i La Escalona?
Rejsende er vilde med La Escalona, som er kendt for sine imponerende bjerge og sit udvalg af spisesteder. Aqualand Costa Adeje og Fanabe Strand er også mulige seværdigheder, hvis du ønsker at opleve mere af området.
Hvordan kommer jeg til og omkring i La Escalona?
Du kan planlægge udflugterne i La Escalona på forhånd med disse transportmuligheder. Flyv til Tenerife (TFS-Tenerife South), som befinder sig 12 km væk fra centrum. Ellers kan du kigge efter flyrejser til Santa Cruz de Tenerife (TFN-Tenerife Nord), som befinder sig 51,5 km væk. Hvis du gerne vil se mere af området, kan du overveje at skaffe en udlejningsbil.