Som følge af rejsevejledningerne i forbindelse med Corona-virussen (COVDI-19) kan nogle destinationer være utilgængelige for booking på visse datoer. Læs mere.
Som følge af rejsevejledningerne i forbindelse med Corona-virussen (COVDI-19) kan nogle destinationer være utilgængelige for booking på visse datoer. Læs mere.
Rejsetype
Fly 1
Fly 2
Fly 3
Fly 4
Fly 5

Søg blandt mere end 1.000.000 overnatningssteder og 550 flyselskaber verden over

Medlemmer får 10% ekstra rabat på udvalgte hoteller, udlejningsbiler, oplevelser og ferieboliger. Tilmeld dig i dag.

Gratis afbestilling af de fleste hoteller – fordi fleksibilitet betyder noget.

Kurfürstendamm

Kurfürstendamm beskrives ofte som Berlins Champs-Élysées, og denne elegante promenade er byens største shoppinggade, der afsluttes med et rørende mindesmærke fra krigen.

Tag til Charlottenburgs kendte gade for at opleve det gamle Berlins glamour blandet med europæisk kosmopolitisk modernisme. Den historiske Kurfürstendamm er en af byens ældste gader og blev bygget som en vej til et prominent jagtsted, der nu ligger i udkanten af byen. I dag finder du eksklusive butikker, stormagasiner og luksushoteller på Kurfürstendamm eller Kudamm, som de lokale også kalder gaden. I den østlige del kan du opleve et trist minde fra bombningerne i Berlin under 2. verdenskrig.

Hvis du tilbringer en dag på Berlins berømte shoppinggade, vil du hurtigt forstå, hvorfor Kurfürstendamm tiltrækker så mange mennesker. På begge sider af den 3,5 kilometer lange gade finder du nogle af verdens mest eksklusive mærkers flagskibsbutikker. Her kan du finde sportstøj, smykker, souvenirs og det nyeste mode på din vej ned gennem gaden. Mellem butikkerne ligger der caféer og restauranter. På toppen af stormagasinet Karstadt kan du nyde en traditionel tysk frokostbuffet med en smuk udsigt fra terrassen.

Når du er tilbage på gadeplan, skal du lægge mærke til det ødelagte kirketårn på Kaiser-Wilhelm-Gedächtniskirche. Under 2. verdenskrig blev det næsten helt ødelagt, men ruinerne blev bevaret, og der blev bygget en tilstødende konstruktion med arkitektonisk rådgivning fra Egon Eiermann. Indvendigt er der et moderne og rummeligt skib til refleksion og bøn, mens kirken udefra er en konstant påmindelse om krigens ødelæggelser. Inden du går ind i kirken, kan du tage et billede af det ødelagte kirketårn, der er takket i toppen.

Området udenfor kirken bliver brugt til et årligt julemarked, der anses for at være et af byens bedste. I hele december kan du nyde traditionel tysk mad og gløgg, mens du lytter til tonerne fra koret, der optræder på pladsen.

De mange hoteller og turistattraktioner på Kurfürstendamm gør det til et populært sted for besøgende at bo i Berlin. Du kan tage Berlins effektive metrosystem og tognetværk på gadeplan for at komme til gaden eller en af byens dobbeltdækkerbusser for at opleve hele Kurfürstendamm. Ved solnedgang oplyses gaden i en gylden farve, der giver de smukkeste billeder.

At tage på ferie er meget mere end at tage et andet sted hen. Det vigtigste er de spændende oplevelser, du får, mens du er undervejs!

Hvis du ikke er så meget til at planlægge det helt store, så får du her nogle af vores forslag til relevante oplevelser på din rejse til Kurfürstendamm:

Har du mere tid? Så besøg vores side med oplevelser i Kurfürstendamm for at se hele udvalget.


Guide til at udforske Kurfürstendamm


Bedste hoteltilbud i Kurfürstendamm

Se alle 1.984 overnatningssteder i nærheden af Kurfürstendamm
Hotel Bristol Berlin DKK 625
Hotel Bristol Berlin

Hotel Bristol Berlin

Kurfuerstendamm 27, Berlin, BE
   
  5.0 ud af 5.0 Stjerner

  Dette hotel med familievenlig profil ligger tæt på lufthavnen i Berlin, kun 5 minutters gang fra Kurfürstendamm og Theatre of the West. Derudover ligger Kaiser Wilhelm Memorial Church og Europacentret 10 minutter derfra. Der er to minutters gang til Uhlandstrasse U-Bahn, mens Kurfürstendamm U-Bahn ligger inden for 3 minutters gang.

  Select Hotel Berlin Gendarmenmarkt DKK 316
  Select Hotel Berlin Gendarmenmarkt

  Select Hotel Berlin Gendarmenmarkt

  Charlottenstrasse 66, Berlin, BE
    
   4.0 ud af 5.0 Stjerner

   Dette hotel ligger i Mitte, kun 5 minutters gang fra Friedrichstrasse, Gendarmenmarkt og Konzerthaus Berlin. Derudover ligger Checkpoint Charlie og Checkpoint Charlie-museet 10 minutter derfra. Der er fem minutters gang til både Stadtmitte U-Bahn og Stadtmitte Stationn.

   Steigenberger Hotel Berlin DKK 589
   Steigenberger Hotel Berlin

   Steigenberger Hotel Berlin

   Los-Angeles-Platz 1, Berlin, BE
     
    5.0 ud af 5.0 Stjerner

    Dette hotel med luksusfaciliteter ligger i Charlottenburg-Wilmersdorf, kun 5 minutters gang fra Kurfürstendamm og Kaiser Wilhelm Memorial Church. Derudover ligger Europacentret og Kaufhaus des Westens 10 minutter derfra. Du kan desuden gå til Kurfürstendamm U-Bahn på 5 minutter og Zoologischer Garten U-Bahn på 6 minutter.

    Hampton by Hilton Berlin City West DKK 470
    Hampton by Hilton Berlin City West

    Hampton by Hilton Berlin City West

    Uhlandstr. 188-189, Berlin, BE
      
     3.5 ud af 5.0 Stjerner

     Dette hotel ligger i Charlottenburg-Wilmersdorf, kun 15 minutters gang fra Kaiser Wilhelm Memorial Church og Berlin Zoo. Derudover ligger Potsdamer Platz og Brandenburger Tor ca. 5 km derfra. Uhlandstrasse U-Bahn ligger inden for 3 i minutters gang, mens Savignyplatz S-Bahn ligger inden for 6 minutters gang.

     Hollywood Media Hotel DKK 519
     Hollywood Media Hotel

     Hollywood Media Hotel

     Kurfürstendamm 202, Berlin, BE
       
      4.0 ud af 5.0 Stjerner

      Dette hotel med spa ligger i Charlottenburg-Wilmersdorf, kun 10 minutters gang fra Kurfürstendamm og Theatre of the West. Derudover ligger Kaiser Wilhelm Memorial Church og Europacentret 15 minutter derfra. Uhlandstrasse U-Bahn ligger inden for 4 i minutters gang, mens Savignyplatz S-Bahn ligger inden for 6 minutters gang.

      NH Berlin Kurfürstendamm DKK 500
      NH Berlin Kurfürstendamm

      NH Berlin Kurfürstendamm

      Grolmanstr. 41-43, Berlin, BE
        
       4.0 ud af 5.0 Stjerner

       Dette hotel ligger i Charlottenburg-Wilmersdorf, kun 15 minutters gang fra Kaiser Wilhelm Memorial Church og Europacentret. Derudover ligger Berlin Zoo og Kaufhaus des Westens ca. 2 km derfra. Der er fem minutters gang til både Uhlandstrasse U-Bahn og Savignyplatz S-Bahn.

       H10 Berlin Ku'damm DKK 498
       H10 Berlin Ku'damm

       H10 Berlin Ku'damm

       Joachimsthaler Strasse 31-32, Berlin, BE
         
        4.0 ud af 5.0 Stjerner

        Dette hotel ligger i Charlottenburg-Wilmersdorf, kun 10 minutters gang fra Kaiser Wilhelm Memorial Church, Käthe-Kollwitz-Museum og Theatre of the West. Derudover ligger Europacentret og Kaufhaus des Westens 15 minutter derfra. Kurfürstendamm U-Bahn ligger inden for 2 i minutters gang, mens Zoologischer Garten U-Bahn ligger inden for 6 minutters gang.

        Kurfürst am Kurfürstendamm DKK 252
        Kurfürst am Kurfürstendamm

        Kurfürst am Kurfürstendamm

        Bleibtreustr. 34/35, Berlin, BE
          
         3.0 ud af 5.0 Stjerner

         Dette pensionat ligger i Charlottenburg-Wilmersdorf, kun 5 minutters gang fra Kurfürstendamm, Theatre of the West og Kaiser Wilhelm Memorial Church. Derudover ligger Berlin Zoo og Europacentret ca. 2 km derfra. Du kan desuden gå til Savignyplatz S-Bahn på 6 minutter og Uhlandstrasse U-Bahn på 6 minutter.