Starten af hovedsektionen
Som følge af rejsevejledningerne i forbindelse med Corona-virussen (COVDI-19) kan nogle destinationer være utilgængelige for booking på visse datoer. Læs mere.
Som følge af rejsevejledningerne i forbindelse med Corona-virussen (COVDI-19) kan nogle destinationer være utilgængelige for booking på visse datoer. Læs mere.
Rejsetype
Fly 1
Fly 2
Fly 3
Fly 4
Fly 5

Søg blandt mere end 1.000.000 overnatningssteder og 550 flyselskaber verden over

Medlemmer får 10% ekstra rabat på udvalgte hoteller, udlejningsbiler, oplevelser og ferieboliger. Tilmeld dig i dag.

Gratis afbestilling af de fleste hoteller – fordi fleksibilitet betyder noget.

Kurfürstendamm

Kurfürstendamm beskrives ofte som Berlins Champs-Élysées, og denne elegante promenade er byens største shoppinggade, der afsluttes med et rørende mindesmærke fra krigen.

Tag til Charlottenburgs kendte gade for at opleve det gamle Berlins glamour blandet med europæisk kosmopolitisk modernisme. Den historiske Kurfürstendamm er en af byens ældste gader og blev bygget som en vej til et prominent jagtsted, der nu ligger i udkanten af byen. I dag finder du eksklusive butikker, stormagasiner og luksushoteller på Kurfürstendamm eller Kudamm, som de lokale også kalder gaden. I den østlige del kan du opleve et trist minde fra bombningerne i Berlin under 2. verdenskrig.

Hvis du tilbringer en dag på Berlins berømte shoppinggade, vil du hurtigt forstå, hvorfor Kurfürstendamm tiltrækker så mange mennesker. På begge sider af den 3,5 kilometer lange gade finder du nogle af verdens mest eksklusive mærkers flagskibsbutikker. Her kan du finde sportstøj, smykker, souvenirs og det nyeste mode på din vej ned gennem gaden. Mellem butikkerne ligger der caféer og restauranter. På toppen af stormagasinet Karstadt kan du nyde en traditionel tysk frokostbuffet med en smuk udsigt fra terrassen.

Når du er tilbage på gadeplan, skal du lægge mærke til det ødelagte kirketårn på Kaiser-Wilhelm-Gedächtniskirche. Under 2. verdenskrig blev det næsten helt ødelagt, men ruinerne blev bevaret, og der blev bygget en tilstødende konstruktion med arkitektonisk rådgivning fra Egon Eiermann. Indvendigt er der et moderne og rummeligt skib til refleksion og bøn, mens kirken udefra er en konstant påmindelse om krigens ødelæggelser. Inden du går ind i kirken, kan du tage et billede af det ødelagte kirketårn, der er takket i toppen.

Området udenfor kirken bliver brugt til et årligt julemarked, der anses for at være et af byens bedste. I hele december kan du nyde traditionel tysk mad og gløgg, mens du lytter til tonerne fra koret, der optræder på pladsen.

De mange hoteller og turistattraktioner på Kurfürstendamm gør det til et populært sted for besøgende at bo i Berlin. Du kan tage Berlins effektive metrosystem og tognetværk på gadeplan for at komme til gaden eller en af byens dobbeltdækkerbusser for at opleve hele Kurfürstendamm. Ved solnedgang oplyses gaden i en gylden farve, der giver de smukkeste billeder.

At tage på ferie er meget mere end at tage et andet sted hen. Det vigtigste er de spændende oplevelser, du får, mens du er undervejs!

Hvis du ikke er så meget til at planlægge det helt store, så får du her nogle af vores forslag til relevante oplevelser på din rejse til Kurfürstendamm:

Har du mere tid? Så besøg vores side med oplevelser i Kurfürstendamm for at se hele udvalget.


Guide til at udforske Kurfürstendamm


Bedste hoteltilbud i Kurfürstendamm

Se alle 1.573 overnatningssteder i nærheden af Kurfürstendamm
Hotel Riu Plaza Berlin DKK 630
Hotel Riu Plaza Berlin

Hotel Riu Plaza Berlin

Martin Luther Strasse 1, Berlin, Berlin
   
  4.0 ud af 5.0 Stjerner

  Dette hotel med miljøvenlig profil ligger i Schöneberg, kun 15 minutters gang fra Kaufhaus des Westens, Berlin Zoo og Europacentret. Wittenbergplatz U-Bahn ligger inden for 4 i minutters gang, mens Nollendorfplatz U-Bahn ligger inden for 9 minutters gang.

  Hotel Bristol Berlin DKK 650
  Hotel Bristol Berlin

  Hotel Bristol Berlin

  Kurfuerstendamm 27, Berlin, BE
    
   5.0 ud af 5.0 Stjerner

   Dette hotel med familievenlig profil ligger tæt på lufthavnen i Berlin, kun 5 minutters gang fra Kurfürstendamm og Theatre of the West. Derudover ligger Kaiser Wilhelm Memorial Church og Europacentret 10 minutter derfra. Der er to minutters gang til Uhlandstrasse U-Bahn, mens Kurfürstendamm U-Bahn ligger inden for 3 minutters gang.

   Hotel Panorama Am Adenauerplatz DKK 238
   Hotel Panorama Am Adenauerplatz

   Hotel Panorama Am Adenauerplatz

   Lewishamstraße 1, Berlin
     
    0.0 ud af 5.0 Stjerner

    Dette hotel ligger i Charlottenburg-Wilmersdorf, kun 2 km fra Deutsche Oper Berlin og Kurfürstendamm. Derudover ligger Messe Berlin og Berlin Zoo ca. 3 km derfra. Der er to minutters gang til Adenauerplatz U-Bahn, mens Charlottenburg S-Bahn ligger inden for 7 minutters gang.

    NH Berlin Kurfürstendamm DKK 471
    NH Berlin Kurfürstendamm

    NH Berlin Kurfürstendamm

    Grolmanstr. 41-43, Berlin, BE
      
     4.0 ud af 5.0 Stjerner

     Dette hotel ligger i Charlottenburg-Wilmersdorf, kun 15 minutters gang fra Kaiser Wilhelm Memorial Church og Europacentret. Derudover ligger Berlin Zoo og Kaufhaus des Westens ca. 2 km derfra. Der er fem minutters gang til både Uhlandstrasse U-Bahn og Savignyplatz S-Bahn.

     Hampton by Hilton Berlin City West DKK 454
     Hampton by Hilton Berlin City West

     Hampton by Hilton Berlin City West

     Uhlandstr. 188-189, Berlin, BE
       
      3.5 ud af 5.0 Stjerner

      Dette hotel ligger i Charlottenburg-Wilmersdorf, kun 15 minutters gang fra Kaiser Wilhelm Memorial Church og Berlin Zoo. Derudover ligger Potsdamer Platz og Brandenburger Tor ca. 5 km derfra. Uhlandstrasse U-Bahn ligger inden for 3 i minutters gang, mens Savignyplatz S-Bahn ligger inden for 6 minutters gang.

      H10 Berlin Ku'damm DKK 531
      H10 Berlin Ku'damm

      H10 Berlin Ku'damm

      Joachimsthaler Strasse 31-32, Berlin, BE
        
       4.0 ud af 5.0 Stjerner

       Dette hotel ligger i Charlottenburg-Wilmersdorf, kun 10 minutters gang fra Kaiser Wilhelm Memorial Church, Käthe-Kollwitz-Museum og Theatre of the West. Derudover ligger Europacentret og Kaufhaus des Westens 15 minutter derfra. Kurfürstendamm U-Bahn ligger inden for 2 i minutters gang, mens Zoologischer Garten U-Bahn ligger inden for 6 minutters gang.

       Hotel Zoo Berlin DKK 887
       Hotel Zoo Berlin

       Hotel Zoo Berlin

       Kurfürstendamm 25, Berlin, BE
         
        5.0 ud af 5.0 Stjerner

        Dette hotel med luksusfaciliteter ligger i Charlottenburg-Wilmersdorf, mindre end 5 km fra Potsdamer Platz, Brandenburger Tor og Rigsdagsbygningen. Derudover ligger Checkpoint Charlie-museet og DDR-museet ca. 10 km derfra. Der er to minutters gang til Kurfürstendamm U-Bahn, mens Uhlandstrasse U-Bahn ligger inden for 4 minutters gang.

        Hollywood Media Hotel DKK 571
        Hollywood Media Hotel

        Hollywood Media Hotel

        Kurfürstendamm 202, Berlin, BE
          
         4.0 ud af 5.0 Stjerner

         Dette hotel med spa ligger i Charlottenburg-Wilmersdorf, kun 10 minutters gang fra Kurfürstendamm og Theatre of the West. Derudover ligger Kaiser Wilhelm Memorial Church og Europacentret 15 minutter derfra. Uhlandstrasse U-Bahn ligger inden for 4 i minutters gang, mens Savignyplatz S-Bahn ligger inden for 6 minutters gang.