Starten af hovedsektionen
Rejsetype
Fly 1
Fly 2
Fly 3
Fly 4
Fly 5

Søg blandt mere end 895.000 overnatningssteder og 550 flyselskaber verden over

Søg blandt mere end en million flyrejser, hoteller, pakkerejser og meget mere

Expedia opkræver ikke et gebyr for ændring eller afbestilling af de fleste hotelreservationer

Konstantin-buen

Denne store triumfbue er en af de sidste eksisterende monumenter fra Romerriget og er dækket med flotte statuer og overdådige motiver.

Konstantin-buen er en flot påmindelse om en magtfuld civilisation, der står stolt for enden af den historiske Hellige vej. Du kan beundre størrelsen på den enorme bue på afstand og komme tæt på for at undersøge de fantastiske udskæringer, der afbilder en af de største kampe i det antikke Rom.

Denne imponerende bue blev opført for at mindes kejser Konstantins sejr i Slaget ved den milviske bro. Konstantin besejrede sin rival og medkejser Maxentius i 312, og buen blev færdigbygget tre år senere. Den er blandt de mest prominente og imponerende antikke monumenter i Rom.

Stå overfor buen, og undersøg de otte livagtige statuer af Dacian-fanger, som kan ses oven på søjlerne på begge sider af hovedbuen. Som mange af de andre elementer på buen, blev disse statuer plyndret fra ældre monumenter, som var blevet skabt for at ære tidligere kejsere.

Andre prominente detaljer på buen inkluderer de cirkulære relieffer over sideindgangene. Disse har engang udsmykket et nu tabt monument for kejser Hadrian. Undersøg disse relieffer på nært hold, og forsøg at få øje på kejser Konstantin, som kan ses på løve- og vildsvinejagt samt ofre til guderne, så som Hercules og Apollo.

Se de snørklede friser, der er opført langs en del af den nedre bue. Som en af buernes mest imponerende detaljer omfatter denne frise adskillige udskæringer, der afbilder Konstantins vej til sejr over Maxentius. Kig op i beundring af den bemærkelsesværdige opmærksomhed for detaljer, som er tydelig i alle otte billeder. Særlige højdepunkter inkluderer udskæringen af belejringen af Verona og panelet, der portrætterer kejseren, som fordeler penge til folket.

Find Konstantin-buen på Den hellige vej ved siden af Colosseum. Tag metroen til Colosseo, eller gå fra byens centrum.


Guide til at udforske Konstantin-buen


Kort

Bedste hoteltilbud

Se alle 6.579 overnatningssteder i nærheden af Konstantin-buen
Hotel Quirinale DKK 542
Hotel Quirinale

Hotel Quirinale

Via Nazionale 7, Rome
   
  4,2
  ud af 5 (baseret på 3.034 anmeldelser)
  4.0 ud af 5.0

  Dette hotel ligger i det centrale Rom i en bygning fra det sene 19. århundrede med strejf af imperiets storhed, 500 meter fra Quirinale Palace og 1 km fra Colosseum.

  iQ Hotel Roma DKK 507
  iQ Hotel Roma

  iQ Hotel Roma

  Via Firenze, 8, Rome
    
   4,7
   ud af 5 (baseret på 3.329 anmeldelser)
   4.0 ud af 5.0

   Dette hotel ligger i hjertet af Rom og er i gåafstand fra Teatro dell'Opera di Roma og Basilica di Santa Maria Maggiore. Fontana dei Trevi og Foro Romano er også i nærheden.

   Hotel Artemide DKK 888
   Hotel Artemide

   Hotel Artemide

   Via Nazionale 22, Rome
     
    4,8
    ud af 5 (baseret på 2.236 anmeldelser)
    4.0 ud af 5.0

    Storstået bygning fra det 19. århundrede med udsigt over Roms centrale Via Nazionale, nogle få skridt fra Piazza della Repubblica og 1 kilometer fra Trevi-fontænen og Den Spanske Trappe.

    UNAHOTELS Decò Roma DKK 953
    UNAHOTELS Decò Roma

    UNAHOTELS Decò Roma

    Via Giovanni Amendola, 57, Rome
      
     4,4
     ud af 5 (baseret på 2.214 anmeldelser)
     4.0 ud af 5.0

     Dette hotel er egnet til forretningsfolk og ligger i hjertet af Rom i gåafstand fra Palazzo Massimo alle Terme, Piazza Santa Maria Maggiore og Piazza della Repubblica-Rome. Udstillingspaladset og Teatro dell'Opera di Roma er også i nærheden.

     Hotel Cosmopolita DKK 452
     Hotel Cosmopolita

     Hotel Cosmopolita

     Via Santa Eufemia, 5, Rome
       
      4,0
      ud af 5 (baseret på 2.130 anmeldelser)
      4.0 ud af 5.0

      Denne bygning fra det 19. århundrede har en fremragende beliggenhed i Rom 300 meter fra Forum Romanum, 500 meter fra Pantheon og 1 gade fra butikkerne på Via del Corso.

      Monti Palace Hotel DKK 696
      Monti Palace Hotel

      Monti Palace Hotel

      Via Cavour, n.185, Rome
        
       4,6
       ud af 5 (baseret på 1.029 anmeldelser)
       4.0 ud af 5.0

       Dette hotel ligger i Monti, kun 5 minutters gang fra Colosseum og Via del Boschetto. Derudover ligger Basilica di Santa Maria Maggiore og Kejserfora 10 minutter derfra. Der er to minutters gang til Cavour Metrostation, mens Colosseo Metrostation ligger inden for 9 minutters gang.

       Hotel Colosseum DKK 388
       Hotel Colosseum

       Hotel Colosseum

       Via Sforza 10, Rome
         
        4,2
        ud af 5 (baseret på 2.049 anmeldelser)
        3.0 ud af 5.0

        Dette hotel ligger i Monti, kun 5 minutters gang fra Colosseum og Basilica di Santa Maria Maggiore. Derudover ligger Trevi-fontænen og Teatro dell'Opera di Roma 15 minutter derfra. Cavour Metrostation ligger inden for 4 i minutters gang, mens Colosseo Metrostation ligger inden for 12 minutters gang.

        Radisson Blu es. Hotel, Roma DKK 648
        Radisson Blu es. Hotel, Roma

        Radisson Blu es. Hotel, Roma

        Via Filippo Turati 171, Rome
          
         3,5
         ud af 5 (baseret på 1.052 anmeldelser)
         5.0 ud af 5.0

         Dette hotel med familievenlig profil ligger i centrum af Rom, kun 15 minutters gang fra Colosseum, Basilica di Santa Maria Maggiore og Teatro dell'Opera di Roma. Derudover ligger Trevi-fontænen og Det romerske forum ca. 2 km derfra. Der er to minutters gang til Laziali Togstation, mens Vittorio Emanuele Metrostation ligger inden for 4 minutters gang.