Starten af hovedsektionen
Rejsetype
Fly 1
Fly 2
Fly 3
Fly 4
Fly 5

Konstantin-buen

Denne store triumfbue er en af de sidste eksisterende monumenter fra Romerriget og er dækket med flotte statuer og overdådige motiver.

Konstantin-buen er en flot påmindelse om en magtfuld civilisation, der står stolt for enden af den historiske Hellige vej. Du kan beundre størrelsen på den enorme bue på afstand og komme tæt på for at undersøge de fantastiske udskæringer, der afbilder en af de største kampe i det antikke Rom.

Denne imponerende bue blev opført for at mindes kejser Konstantins sejr i Slaget ved den milviske bro. Konstantin besejrede sin rival og medkejser Maxentius i 312, og buen blev færdigbygget tre år senere. Den er blandt de mest prominente og imponerende antikke monumenter i Rom.

Stå overfor buen, og undersøg de otte livagtige statuer af Dacian-fanger, som kan ses oven på søjlerne på begge sider af hovedbuen. Som mange af de andre elementer på buen, blev disse statuer plyndret fra ældre monumenter, som var blevet skabt for at ære tidligere kejsere.

Andre prominente detaljer på buen inkluderer de cirkulære relieffer over sideindgangene. Disse har engang udsmykket et nu tabt monument for kejser Hadrian. Undersøg disse relieffer på nært hold, og forsøg at få øje på kejser Konstantin, som kan ses på løve- og vildsvinejagt samt ofre til guderne, så som Hercules og Apollo.

Se de snørklede friser, der er opført langs en del af den nedre bue. Som en af buernes mest imponerende detaljer omfatter denne frise adskillige udskæringer, der afbilder Konstantins vej til sejr over Maxentius. Kig op i beundring af den bemærkelsesværdige opmærksomhed for detaljer, som er tydelig i alle otte billeder. Særlige højdepunkter inkluderer udskæringen af belejringen af Verona og panelet, der portrætterer kejseren, som fordeler penge til folket.

Find Konstantin-buen på Den hellige vej ved siden af Colosseum. Tag metroen til Colosseo, eller gå fra byens centrum.


Guide til at udforske Konstantin-buen


Kort

Bedste hoteltilbud

Vis alle hoteller i 3.946 i nærheden af Konstantin-buen
887 DKK
Hotel Quirinale

Hotel Quirinale

Via Nazionale 7, Rome
4,1
ud af 5 (baseret på 1.309 anmeldelser)
4.0 ud af 5.0

Dette hotel ligger i det centrale Rom i en bygning fra det sene 19. århundrede med strejf af imperiets storhed, 500 meter fra Quirinale Palace og 1 km fra Colosseum.

946 DKK
Starhotels Metropole

Starhotels Metropole

Via Principe Amedeo 3, Rome
4,3
ud af 5 (baseret på 1.654 anmeldelser)
4.0 ud af 5.0

Dette hotel med familievenlig profil ligger i centrum af Rom, kun 10 minutters gang fra Teatro dell'Opera di Roma og Basilica di Santa Maria Maggiore. Derudover ligger Trevi-fontænen og Det romerske forum ca. 2 km derfra.

990 DKK
Hotel Duca d'Alba

Hotel Duca d'Alba

Via Leonina 14, Rome
4,3
ud af 5 (baseret på 812 anmeldelser)
4.0 ud af 5.0

Dette byhushotel er omgivet af kunstværksteder og antikvitetsforretninger i det trendy Rom Suburra-kvarter og ligger blot 500 meter fra Colosseum og Forum Romanum.

892 DKK
Monti Palace Hotel

Monti Palace Hotel

Via Cavour, n.185, Rome
4,6
ud af 5 (baseret på 225 anmeldelser)
4.0 ud af 5.0

Dette hotel ligger i Monti, kun 10 minutters gang fra Basilica di Santa Maria Maggiore, Det romerske forum og Teatro dell'Opera di Roma. Derudover ligger Colosseum og Piazza Venezia 15 minutter derfra.

969 DKK
Hotel Cosmopolita

Hotel Cosmopolita

Via Santa Eufemia, 5, Rome
4,1
ud af 5 (baseret på 1.560 anmeldelser)
4.0 ud af 5.0

Denne bygning fra det 19. århundrede har en fremragende beliggenhed i Rom 300 meter fra Forum Romanum, 500 meter fra Pantheon og 1 gade fra butikkerne på Via del Corso.

1,637 DKK
Hotel Capo d'Africa

Hotel Capo d'Africa

Via Capo d'Africa 54, Rome
4,7
ud af 5 (baseret på 831 anmeldelser)
4.0 ud af 5.0

Dette hotel, der er egnet til forretningsfolk, ligger i centrum tæt på Basilica di San Clemente, Piazza Santa Maria Maggiore og Colosseum. Konstantinbuen og Basilica di Santa Maria Maggiore er også i nærheden.