Starten af hovedsektionen
Rejsetype
Fly 1
Fly 2
Fly 3
Fly 4
Fly 5

Søg blandt mere end 1.000.000 overnatningssteder og 550 flyselskaber verden over

Søg blandt mere end en million flyrejser, hoteller, pakkerejser og meget mere

Expedia opkræver ikke et gebyr for ændring eller afbestilling af de fleste hotelreservationer

Kon Tiki-museet

Dette museum, som er grundlagt af opdagelsesrejsende Thor Heyerdahl, rummer hjemmelavede fartøjer, som transporterede ham på historiske rejser over verdenshavene.

Kon-Tiki-museet er dedikeret til den norske opdagelsesrejsende Thor Heyerdahls drømme og forskning. Han sejlede over havene i primitive fartøjer for at bevise, at det var muligt for mennesker at sejle fra et kontinent til et andet i oldtiden.

Museets midtpunkt er den originale Kon-Tiki-flåde af balsatræ og bambus. I 1947 bragte det spinkle fartøj Heyerdahl og hans besætning tværs over Stillehavet fra Peru til Polynesien. De rejste 4.300 sømil (7.964 kilometer) på 101 dage.

Du kan opleve den primitive flåde og dens kahyt og se optagelser fra ekspeditionen på tv-skærmen ved siden af. Dokumentarfilmen om Kon-Tiki vises hver dag i museets biograf. Den blev filmet undervejs og vandt en Oscar for bedste dokumentarfilm i 1951. Oscar-statuetten opbevares også på museet.

Thor Heyerdahl tog ud på mange eventyr i løbet af sin lange karriere. Se genstande, fotografier og dokumenter fra disse verdensberømte ekspeditioner. En af hans vigtigste bedrifter var at lede den første arkæologiske ekspedition til den afsidesliggende Påskeø.

Hans udgravninger afslørede statuer, stenplatforme og grotteboliger. Vov dig ned i museets kælder, og gå gennem grotter, som ligner grotterne på Påskeøen.

Brug lidt tid på at kigge på den røde båd, Ra II. I 1970 sejlede Heyerdahl og hans besætning over Atlanterhavet fra Marokko til Mellemamerika. Formålet med ekspeditionen var at demonstrere, at oldtidens ægyptere var i stand til at sejle til Amerika.

Museet ligger på halvøen Bygdøy, og du kan komme dertil med bus nummer 30 fra Oslos centrum. Om sommeren kan du også vælge at tage den 15 minutter lange færgetur fra Rådhuskajen. Hvis du foretrækker at køre i bil, er der tre parkeringspladser ved museet.

Kon-Tiki-museet har åbent hver dag bortset fra juleaften, juledag, nytårsaften, nytårsdag og 17. maj. Der er et lille entrégebyr. Sæt mindst en time af til at opleve museet.


Guide til at udforske Kon Tiki-museet


Kort

Bedste hoteltilbud i Kon Tiki-museet

Se alle 225 overnatningssteder i nærheden af Kon Tiki-museet
Radisson Blu Plaza Hotel, Oslo DKK 1.105
Radisson Blu Plaza Hotel, Oslo

Radisson Blu Plaza Hotel, Oslo

Sonja Henies Plass 3 Postboks 9206, Oslo
   
  4.0 ud af 5.0 Stjerner

  Dette hotel med miljøvenlig profil ligger i Oslo Centrum kun få skridt fra Oslofjord og Oslo Spektrum. Derudover ligger Oslo-domkirken (Domkirke) og Oslos operahus 10 minutter derfra. Der er fem minutters gang til både Jernbanetorget Sporvognsstation og Brugata Sporvognsstation.

  Citybox Oslo DKK 519
  Citybox Oslo

  Citybox Oslo

  Prinsensgate 6, Oslo
    
   3.0 ud af 5.0 Stjerner

   Dette hotel ligger i Oslo Centrum, kun få skridt fra Cinemateket og Oslo-domkirken (Domkirke). Derudover ligger Småflaskemuseet og Norsk Tollmuseum 5 minutter derfra. Der er to minutters gang til Dronningens Gate Sporvognsstation, mens Jernbanetorget Sporvognsstation ligger inden for 4 minutters gang.

   Radisson Blu Scandinavia Hotel, Oslo DKK 971
   Radisson Blu Scandinavia Hotel, Oslo

   Radisson Blu Scandinavia Hotel, Oslo

   Holbergs Gate 30, Oslo
     
    4.0 ud af 5.0 Stjerner

    Dette hotel med miljøvenlig profil ligger i Oslo Centrum, kun 10 minutters gang fra Oslofjord, Kongeslottet og Nationalmuseet. Derudover ligger Parlament og Oslo-rådhuset 15 minutter derfra. Der er to minutters gang til Holbergs Plass Sporvognsstation, mens Høyskolesenteret Sporvognsstation ligger inden for 4 minutters gang.

    Hotel Verdandi Oslo DKK 736
    Hotel Verdandi Oslo

    Hotel Verdandi Oslo

    Tordenskioldsgate 6b, Oslo
      
     3.5 ud af 5.0 Stjerner

     Dette hotel ligger i Oslo Centrum, kun få skridt fra Oslofjord og Oslo-rådhuset. Derudover ligger Parlament og Nobels fredscenter 10 minutter derfra. Der er fem minutters gang til både Kontraskjæret Sporvognsstation og Nationalteatret Sporvognsstation.

     THE THIEF
     THE THIEF

     THE THIEF

     Landgangen 1, Oslo
       
      5.0 ud af 5.0 Stjerner

      Dette hotel med luksusfaciliteter ligger i Frogner, kun 5 minutters gang fra Oslofjord og Aker Brygge. Derudover ligger Nobels fredscenter og Oslo-rådhuset 15 minutter derfra. Du kan desuden gå til Aker Brygge Sporvognsstation på 8 minutter og Vikatorvet Sporvognsstation på 10 minutter.

      Smarthotel Oslo DKK 595
      Smarthotel Oslo

      Smarthotel Oslo

      St. Olavsgate 26, Oslo
        
       3.0 ud af 5.0 Stjerner

       Dette hotel ligger i Oslo Centrum, kun 10 minutters gang fra Kongeslottet og Karl Johans gade. Derudover ligger Oslo-rådhuset og Nobels fredscenter 15 minutter derfra. Der er fem minutters gang til både Holbergs Plass Sporvognsstation og Tullinlokka Sporvognsstation.

       Hotell Bondeheimen DKK 736
       Hotell Bondeheimen

       Hotell Bondeheimen

       Rosenkrantz' Gate 8, Oslo
         
        3.5 ud af 5.0 Stjerner

        Dette hotel ligger i Oslo Centrum, kun 5 minutters gang fra Oslofjord, Nationalmuseet og Parlament. Derudover ligger Karl Johans gade og Oslo-rådhuset 10 minutter derfra. Der er to minutters gang til Tinghuset Sporvognsstation, mens Stortinget Sporvognsstation ligger inden for 4 minutters gang.

        Grand Hotel Oslo
        Grand Hotel Oslo

        Grand Hotel Oslo

        Karl Johansgate 31, Oslo
          
         5.0 ud af 5.0 Stjerner

         Dette hotel med luksusfaciliteter ligger i Oslo Centrum kun få skridt fra Oslofjord, Parlament og Karl Johans gade. Derudover ligger Nationalmuseet og Oslo-rådhuset 10 minutter derfra. Der er fem minutters gang til både Stortinget Sporvognsstation og Stortinget T-bane-station.