Island har muligvis indført rejserestriktioner på grund af COVID-19.

Billede taget af El Rose

Lejligheder i Kjósarhreppur

Søg blandt mere end 1.000.000 overnatningssteder og 550 flyselskaber verden over

Medlemmer får 10% ekstra rabat på udvalgte hoteller, udlejningsbiler, oplevelser og ferieboliger. Tilmeld dig i dag.

Gratis afbestilling af de fleste hoteller – fordi fleksibilitet betyder noget.

Andre typer af overnatningssteder i Kjósarhreppur

Kiðafell

Kiðafell

2.5 out of 5
Kiðafell, Kjósarhreppur
5/5Exceptional! (2 anmeldelser)
Great place for local experience

"Special place with a special family. Nice views of water and horses. You do share a bathroom, but that was never an issue."…"

Anmeldelse fra 8. jul. 2019

Kiðafell
Sommerhus/atelier, Fantastisk Udsigt Over sø og Bjerg. Et Træhus med Stor Have

Sommerhus/atelier, Fantastisk Udsigt Over sø og Bjerg. Et Træhus med Stor Have

461 Medalfellsvegur 29, Kjósarhreppur, Hovedstadsregionen
4.9/5Exceptional! (12 anmeldelser)
Den ligger godt og der er stort set hvad der skal være.

"Vi , 4 fiskegutter fra Danmark, havde en dejlig uge med fiskeri og sightseeing . Vejret var med os , sol , lidt regn og lidt blæst, men ikke noget vi ikke kunne klare. Fiskeriet gik ikke helt som vi havde forventet , men sådan er det jo engang imellem."…"

Anmeldelse fra 28. aug. 2018

Sommerhus/atelier, Fantastisk Udsigt Over sø og Bjerg. Et Træhus med Stor Have
Sólvellir Holiday Home is Located in by the Hvalfjördur Fjord. West Iceland

Sólvellir Holiday Home is Located in by the Hvalfjördur Fjord. West Iceland

holtsgata 2 Mefellvatn hvalfirði, Kjósarhreppur, Hovedstadsregionen
Sólvellir Holiday Home is Located in by the Hvalfjördur Fjord. West Iceland
Den laveste pris pr. nat baseret på 2 voksne for 1 nat, som er fundet inden for de seneste 24 timer. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår kan gælde.

Ofte stillede spørgsmål

Hvordan er det at overnatte i en lejlighed i Kjósarhreppur?
Der findes 14 indkvarteringsmuligheder i Kjósarhreppur. Så selvom lejligheder ikke er det, der er mest af kan vi hjælpe dig med at finde overnatningssteder, som minder om. Når du bruger Expedia, kan du benytte dig af filtreringsfunktionen til at finde et køkken eller vaskemaskine – som er bekvemmeligheder, som du ofte finder i en lejlighed. Du kan også filtere via lignende overnatningssteder, som for eksempel ferieboliger, lejligheder og hytter. Populære seværdigheder, du kan opleve, inkluderer Pingvellir Nationalpark.
Er du interesseret i en lejlighed og ikke et traditionelt hotelværelse?
En lejlighed er ofte mere rummelig modsat et traditionelt hotelværelse og kommer med køkken, så du selv kan lave din egen mad. Lejligheder er ideelle til familier, som søger følelsen af hjemlig hygge samt for par, som ønsker at opleve mere af den lokale kultur.
Hvad er en god lejlighed til overnatning i Kjósarhreppur?
Her er nogle af de mest populære lejligheder, som du eventuelt vælge imellem i området: 105 - A Townhouse Hotel: Ligger i Reykjavik, 27,9 km fra hjertet af Kjósarhreppur. Inkluderer gratis Wi-Fi. Der er gratis parkering og en døgnåben reception på stedet. 41 A Townhouse Hotel: Ligger 27,9 km væk i Reykjavik. Faciliteter inkluderer gratis Wi-Fi. Der er en døgnåben reception og concierge-tjenester på stedet. Rey Apartments: Ligger i Reykjavik, 28 km væk. Inkluderer gratis Wi-Fi. Der er adgang til gratis parkering på stedet. Apartment K: Ligger 28,1 km væk i Reykjavik. Gratis Wi-Fi, sovesofa og komfortable senge er inkluderet. Der er gratis transport til shoppingcenter og en døgnåben reception på stedet. Stay Apartments Bolholt: Ligger i Reykjavik, 27,2 km fra Kjósarhreppur. Inkluderer gratis Wi-Fi. Der er gratis parkering og et vaskeri på stedet.
Hvordan er vejret på min rejse til Kjósarhreppur?
Selvom vejret kun er én af faktorerne, kan det virkelig få betydning for dine rejseplaner, især i tilfælde af, at du går og overvejer et længere ophold i Kjósarhreppur. Juli og august er som regel de varmeste måneder med en gennemsnitstemperatur på 10°C, mens januar og februar er de koldeste måneder med en gennemsnitstemperatur på 1°C. Januar, marts, februar og december er de måneder i Kjósarhreppur, hvor der er mest sne. I gennemsnit falder der 28 mm sne om måneden.
Hvad kan jeg se i Kjósarhreppur?
Nyd områdets kulturelle seværdigheder såsom Harpa, eller bliv ét med naturen på et besøg til Pingvellir Nationalpark. Laugavegur og Reykjavik Havn er et par af de populære steder, du kan besøge i området.
Hvad er den bedste måde at komme til og rundt i Kjósarhreppur?
Hvis du ved lidt om transportmulighederne, kan det gøre rejsen nemmere, når du når frem til din destination. Flyv til Reykjavík (RKV-Reykjavik Indenrigslufthavn), som befinder sig 29,2 km væk fra byens centrum. Hvis du gerne vil udforske området, kan du leje en bil til turen.