Starten af hovedsektionen
Rejsetype
Fly 1
Fly 2
Fly 3
Fly 4
Fly 5

Søg blandt mere end 895.000 overnatningssteder og 550 flyselskaber verden over

Søg blandt mere end en million flyrejser, hoteller, pakkerejser og meget mere

Expedia opkræver ikke et gebyr for ændring eller afbestilling af de fleste hotelreservationer

Besøg Kensington Palace

Tag på en tidsrejse gennem historien, og lær mere om den britiske kongefamilie og dens officielle residens i London, som ligger i de prægtige Kensington Gardens.

Londons Kensington Palace har huset adskillige medlemmer af den britiske kongefamilie siden det 17. århundrede. Paladset fungerer stadig som kongelig residens i dag, men dele af paladset og parken er åbne for offentligheden og giver et fascinerende indblik i nogle af Storbritanniens mest betydningsfulde medlemmer af kongefamilien.

Paladset blev oprindeligt bygget som et palæ i 1605 og er siden blevet udvidet og bygget om i løbet af flere hundrede år. I nyere tid blev Kensington Palace verdensberømt som Prinsesse Dianas residens.

Ligesom mange af Storbritanniens kongelige residenser, er dele af Kensington Palace nu åbne for besøgende. Paladset er opdelt i fire områder eller såkaldte “story zones” med guider og multimedieinstallationer, som er med bringe fortiden til live. Når du ankommer, vil du blive budt velkommen af Luminous Lace. Denne ejendommelige moderne installation efterligner et kongeligt mønster og er lavet af kilometervis af selvlysende snor og 12.000 Swarovski-krystaller.

Gør som de tidligere monarker plejede at gøre, og gå op af King’s Staircase til de overdådige King’s State Apartments. Herefter kan du gå op af Queen’s Staircase for at se de luksuriøse møbler og kunstværker i værelserne Queens Gallery, Queen’s Drawing Room og Queen’s Bedroom.

Besøg udstillingen Fashion Rules, hvor du kan beundre Prinsesse Dianas kjolesamling og mange af Prinsesse Margaret og den nuværende dronnings ejendele. Lær mere om en af Storbritanniens største monarker, Victoria af Storbritannien, og hendes offentlige og private liv på udstillingen Victoria Revealed.

Paladsets haver spiller en stor rolle - særligt i de varmere måneder. Haverne er forbundet med Kensington Gardens og Hyde Park, hvor du finder Diana Memorial Fountain.

Besøg Palace Café og gavebutikken, som sælger souvenirs og forfriskninger. Hvis du har brug for noget lækkert, kan nyde en udsøgt morgenmad eller en dekadent eftermiddagste i restauranten The Orangery, der har udsigt til paladsets park.

Kensington Palace ligger i det centrale Chelsea, en nem gåtur fra adskillige undergrundsstationer. Paladset er åbent året rundt og 7 dage om ugen undtagen på et par dage til jul og i slutningen af januar måned. Med billetterne får du adgang til paladset, dets haver og udstillinger. 


Guide til at udforske Kensington Palace


Kort

Bedste hoteltilbud

Se alle 7.775 overnatningssteder i nærheden af Kensington Palace
Millennium Gloucester Hotel London Kensington DKK 589
Millennium Gloucester Hotel London Kensington

Millennium Gloucester Hotel London Kensington

4-18 Harrington Gardens, London
   
  4,0
  ud af 5 (baseret på 5.392 anmeldelser)
  4.0 ud af 5.0

  Det er et stort moderne hotel beliggende i det eksklusive South Kensington, 50 meter fra undergrundsstationen Gloucester Road med adgang til Piccadilly-linjen, lige ved siden af Millennium Conference Centre.

  Park International Hotel DKK 689
  Park International Hotel

  Park International Hotel

  117 - 129 Cromwell Road, London
    
   4,1
   ud af 5 (baseret på 2.379 anmeldelser)
   4.0 ud af 5.0

   Med en beliggenhed i South Kensington, er dette hotel 3 blokke fra Kensington High Street og 2 km fra Hyde Park, Harrods og Victoria and Albert Museum.

   Thistle Kensington Gardens DKK 651
   Thistle Kensington Gardens

   Thistle Kensington Gardens

   104 Bayswater Road, London
     
    4,1
    ud af 5 (baseret på 1.559 anmeldelser)
    4.0 ud af 5.0

    Dette hotel ligger i London City Centre, kun 10 minutters gang fra Kensington Gardens og Kensington Palace. Derudover ligger Hyde Park og Royal Albert Hall ca. 2 km derfra. Queensway Metrostation ligger inden for 3 i minutters gang, mens Bayswater Metrostation ligger inden for 6 minutters gang.

    Royal Garden Hotel DKK 1.361
    Royal Garden Hotel

    Royal Garden Hotel

    2-24 Kensington High Street, London
      
     4,5
     ud af 5 (baseret på 1.341 anmeldelser)
     5.0 ud af 5.0

     London-hotel bygget i 1960'erne på den travle Kensington High Street, 5o meter fra Kensington Palace and Gardens og Hyde Park.

     Central Park Hotel DKK 358
     Central Park Hotel

     Central Park Hotel

     49/67 Queensborough Terrace, London
       
      3,5
      ud af 5 (baseret på 223 anmeldelser)
      3.0 ud af 5.0

      Dette hotel ligger i London City Centre, kun 15 minutters gang fra Kensington Gardens og Kensington Palace. Derudover ligger Hyde Park og Imperial College London ca. 2 km derfra. Queensway Metrostation ligger inden for 3 i minutters gang, mens Bayswater Metrostation ligger inden for 6 minutters gang.

      Copthorne Tara Hotel London Kensington DKK 682
      Copthorne Tara Hotel London Kensington

      Copthorne Tara Hotel London Kensington

      Scarsdale Place, London
        
       3,9
       ud af 5 (baseret på 6.963 anmeldelser)
       4.0 ud af 5.0

       Copthorne Tara Hotel London Kensington ligger lige bag High Street Kensington og tæt ved alle forretningerne og restauranter i Kensington, Knightsbridge og Notting Hill.

       The Westbourne Hyde Park DKK 699
       The Westbourne Hyde Park

       The Westbourne Hyde Park

       51 Gloucester Terrace, London
         
        4,6
        ud af 5 (baseret på 1.095 anmeldelser)
        4.0 ud af 5.0

        Dette hotel ligger i London City Centre, kun 15 minutters gang fra Kensington Gardens og Hyde Park. Derudover ligger Kensington Palace og Marble Arch ca. 2 km derfra. Lancaster Gate Metrostation ligger inden for 4 i minutters gang, mens Paddington Metrostation ligger inden for 6 minutters gang.

        Corus Hotel Hyde Park DKK 658
        Corus Hotel Hyde Park

        Corus Hotel Hyde Park

        Lancaster Gate, London
          
         3,8
         ud af 5 (baseret på 3.673 anmeldelser)
         4.0 ud af 5.0

         Dette hotel ligger i London City Centre, kun 15 minutters gang fra Kensington Gardens og Hyde Park. Derudover ligger Kensington Palace og Marble Arch ca. 2 km derfra. Lancaster Gate Metrostation ligger inden for 2 i minutters gang, mens Paddington Metrostation ligger inden for 8 minutters gang.