Starten af hovedsektionen

Søg blandt 321.000 hoteller i hele verden.

Drag fordel af vores prisgaranti i forbindelse med din rejse.

Expedia opkræver ikke et afbestillingsgebyr for at ændre eller afbestille en hotelreservation på stort set alle hoteller.


Mest populære hoteller i nærheden af Kensington, London

Se alle 374 hoteller i Kensington
Royal Garden Hotel

Royal Garden Hotel

2-24 Kensington High Street, London
5.0 ud af 5.0
Seneste reservation: 20 timer siden
61 andre kigger på dette overnatningssted lige nu

London-hotel bygget i 1960'erne på den travle Kensington High Street, 5o meter fra Kensington Palace and Gardens og Hyde Park.

DKK 1,057

DKK 1,057
Millennium Gloucester Hotel London Kensington

Millennium Gloucester Hotel London Kensington

4-18 Harrington Gardens, London
4.5 ud af 5.0
Seneste reservation: 7 timer siden
29 andre kigger på dette overnatningssted lige nu

Det er et stort moderne hotel beliggende i det eksklusive South Kensington, 50 meter fra undergrundsstationen Gloucester Road med adgang til Piccadilly-linjen, ...

DKK 629

DKK 629
Park International Hotel

Park International Hotel

117 - 129 Cromwell Road, London
4.5 ud af 5.0
Seneste reservation: 3 timer siden
36 andre kigger på dette overnatningssted lige nu

Med en beliggenhed i South Kensington, er dette hotel 3 blokke fra Kensington High Street og 2 km fra Hyde Park, Harrods og Victoria and Albert Museum.

DKK 657

DKK 657
ibis London Earls Court

ibis London Earls Court

47 Lillie Road, London
3.0 ud af 5.0
Seneste reservation: 4 timer siden
29 andre kigger på dette overnatningssted lige nu

Dette hotel ligger i Fulham, kun 3 km fra Stamford Bridge Stadium, Royal Albert Hall og Hammersmith Apollo. Derudover ligger Natural History Museum og Craven ...

Hent priser

Hent priser
K+K Hotel George London

K+K Hotel George London

1-15 Templeton Place, London
4.0 ud af 5.0
Seneste reservation: 9 timer siden
40 andre kigger på dette overnatningssted lige nu

Dette hotel, der er egnet til forretningsfolk, ligger i centrum tæt på Earl's Court Exhibition Centre, Kensington Palace og Royal Albert Hall. Stamford Bridge ...

DKK 748

DKK 748
Holiday Inn London-Kensington Forum

Holiday Inn London-Kensington Forum

97 Cromwell Road, London
4.5 ud af 5.0
Seneste reservation: 5 timer siden
33 andre kigger på dette overnatningssted lige nu

Dette centrale højhushotel ligger i West London-kvarteret Kensington, blot 4 minutters gang fra metrostationen Gloucester Road, 1600 meter fra Knightsbridge ...

DKK 670

DKK 670
Ambassadors Hotel

Ambassadors Hotel

16 Collingham Road, London
3.5 ud af 5.0
Seneste reservation: 7 timer siden
16 andre kigger på dette overnatningssted lige nu

Ambassadors Hotel ligger meget tæt på Cromwell Road og inden for 15 minutters gang fra attraktioner som f.eks. National History Museum og Royal Albert Hall. ...

Hent priser

Hent priser
Mowbray Court Hotel

Mowbray Court Hotel

28 32 Penywern Road, London
4.0 ud af 5.0
Seneste reservation: 1 dag siden
19 andre kigger på dette overnatningssted lige nu

Dette hotel ligger i Earl's Court, kun 3 km fra Natural History Museum, Royal Albert Hall og Stamford Bridge Stadium. Derudover ligger Kensington Palace og Imperial ...

Hent priser

Hent priser
Holiday Inn Express London - Earl's Court

Holiday Inn Express London - Earl's Court

295 North End Road, London
3.5 ud af 5.0
Seneste reservation: 3 timer siden
23 andre kigger på dette overnatningssted lige nu

Dette hotel ligger i Fulham, kun 3 km fra Stamford Bridge Stadium, Hammersmith Apollo og Craven Cottage Stadium. Derudover ligger Natural History Museum og Imperial ...

Hent priser

Hent priser
Mayflower Hotel and Apartments

Mayflower Hotel and Apartments

26-28 Trebovir Road, London
4.0 ud af 5.0
Seneste reservation: 17 timer siden
10 andre kigger på dette overnatningssted lige nu

Disse overnatningssteder ligger i flere forskellige områder af London.

Hent priser

Hent priser

Afgræns din søgning

Lommeguide: hoteller i Kensington, London

Hotel i Kensington: Planlægger du en tur til London, kan du med fordel lede efter et hotel i distriktet Kensington i den centrale del af London. Her har du let adgang til resten af London, men Kensington har også meget at byde på i nærområdet, hvad angår museer, seværdigheder, grønne områder og shopping. Hoteltilbud i Kensington inkluderer blandt andet familievenlige hoteller, romantiske Bed & Breakfasts, boutique-hoteller, billige hoteller, praktiske forretningshoteller og luksushoteller med fire og fem stjerner.

Billigt hotel med historiske og kulturelle seværdigheder

Kensington ligger i den centrale del af London, men har også flere unikke områder inden for sine grænser. I hjertet af distriktet ligger shoppingmekkaet Kensington High Street. Mod nordøst finder du smukke Kensington Gardens, og South Kensington er blandt andet kendt for sine museer.

En af de mest kendte attraktioner i Kensington er Kensington Palace, der ligger i forbindelse med Kensington Gardens. Slottet er fra 1600-tallet og er i dag det officielle hjem for flere medlemmer af den kongelige familie i England. Det er mest berømt for at være stedet, hvor Prinsesse Diana af Wales boede, før hendes død i 1997. En del af slottet er åbent for besøgende, og du kan se en udstilling om prinsessen.

I South Kensington kan du som sagt finde flere af områdets museer og kulturelle steder. Går du mod nord, når du kommer ud af South Kensington Metrostation, kommer du for eksempel forbi Natural History Museum, Science Museum, Royal College of Music, Royal Albert Hall og Royal College of Art på din vej op mod Kensington Gardens. Natural History Museum er en fantastisk oplevelse, hvor dinosaurudstillingen bør stå øverst på din liste. I Science Museum kan du finde en interaktiv afdeling specielt designet til børn.

Hotelophold i storbyen tæt på grønne områder

Det største grønne område i Kensington er Kensington Gardens, der fortsætter mod øst ind i Hyde Park. I det nordvestlige hjørne af Kensington ligger desuden Holland Park. Begge parker bruges flittigt af de lokale, når de trænger til at komme lidt væk fra den travle trafik i London. Bland dig med de lokale og gå en tur gennem parkerne. Tag en picnic med, hvis vejret er godt, og find et sted at slå dig ned, mens du nyder roen. I Holland Park er der legeplads for de mindste samt tennisbaner og mindre golfområder for de voksne.

Ved Kensington High Street på taget af bygningen ved navn Derry and Tom ligger den fantastiske Roof Gardens. Haven blev skabt i årene mellem 1936 og 1938 og fylder hele 6000 kvadratmeter. Der findes blandt andet en restaurant i forlængelsen deraf. Du kan få adgang til haven via indgangen ved 99 Kensington High Street.

Shopping og markeder

Der findes mange butikker, restauranter, caféer og barer i Kensington, og området er kendt for sine fantastiske shoppingmuligheder. Den bedste shopping findes ved Kensington High Street. Har du lyst til at besøge nogle hyggelige markeder, findes et af de bedste markeder i London i Kensington, nemlig Portobello, men også South Kensingtons Farmer’s Market er et hyggeligt besøg værd.

Hotelbooking: Kensington

Søg efter dit perfekte hotel i Kensington. Find et billigt hotel i Kensington nemt og hurtigt ved hjælp af en af metoderne herunder.

  • Brug kortet til at finde hoteller i det område i Kensington, du foretrækker.
  • Brug filtrene til at se hoteller i et specifikt område. Vælg tema, hotelkæde eller hotelklasse, alt fra de mere enkle hoteller (1 stjerne) til luksushoteller (5 stjerner).
  • Angiv dine rejsedatoer for at få vist de bedste tilbud og de billigste hoteller i Kensington på dine foretrukne datoer.