Starten af hovedsektionen
Rejsetype
Fly 1
Fly 2
Fly 3
Fly 4
Fly 5

Søg blandt mere end 895.000 overnatningssteder og 550 flyselskaber verden over

Søg blandt mere end en million flyrejser, hoteller, pakkerejser og meget mere

Expedia opkræver ikke et gebyr for ændring eller afbestilling af de fleste hotelreservationer

Kensington Gardens

Kensington Palace, hvor Victoria af Storbritannien blev født, og dets tidligere have danner stadig et naturskønt område med træer og søer midt i byen.

Kensington Gardens er en af Londons kongelige parker, som alle engang tilhørte kongefamilien. I dag har parken et areal på 98 hektarer midt i byen. Kensington Gardens og adskillige andre store parker i hjertet af byen tilføjer et roligt og naturskønt element til storbyen. Parken har store træer, velholdte græsplæner, sportsområder og søer. Parken har et mindesmærke for Prinsesse Diana, som også fungerer som en legeplads for børnene. Victoria af Storbritannien blev født på paladset, der er designet af en berømt arkitekt.

Sørg for at kigge nærmere på Kensington Palace. Paladset blev bestilt af Vilhelm 3. af England og er tegnet af den berømte arkitekt Christopher Wren, som også var hjernen bag St. Paul’s Cathedral. Paladset har en rig historie sammenflettet med monarkiet og er fødselsstedet for Victoria af Storbritannien. Det var også Prinsesse Dianas officielle residens indtil hendes død i 1997.

Tag børnene med til den afdøde prinsesses mindesmærke, som også er en legeplads. Det har et stort piratskib i træ, et klatrestativ og en sandkasse. Spis morgenmad eller frokost på restauranten The Orangery, der ligger i paladset med den charmerende park i baggrunden.

Hold picnic på plænen med udsigt til svanerne i dammen. Tag en cykeltur rundt på det store område. Du kan forvente at møde mange andre mennesker, der er ude at gå og jogge eller som krydser genvej gennem parken. Se eller deltag i en uformel fodboldkamp eller cricket på de store plæner.

Følger du Londons parker, vil du kunne krydse en stor del af byen, og du kan begynde i Kensington Gardens, der ligger i den vestlige bydel. Gå gennem Hyde Park, Green Park og St. James’s Park på din naturskønne rute gennem byen. På vejen vil du se Buckingham Palace og St. Paul’s Cathedral.

Parken blev designet i starten af det 18. århundrede i den vestlige del af Hyde Park. Parken er åben hver dag fra solopgang indtil sent på eftermiddagen. Der er gratis adgang.

Kensington Gardens ligger i kvarteret Kensington i den vestlige del af London. På grund af parkens store størrelse ligger der adskillige undergrundsstationer omkring den som f.eks. High Street Kensington, Marble Arch, Hyde Park Corner og Knightsbridge. Der er også mange busstationer at vælge mellem.


Guide til at udforske Kensington Gardens


Kort

Bedste hoteltilbud

Se alle 7.762 overnatningssteder i nærheden af Kensington Gardens
Thistle Kensington Gardens DKK 651
Thistle Kensington Gardens

Thistle Kensington Gardens

104 Bayswater Road, London
   
  4,1
  ud af 5 (baseret på 1.559 anmeldelser)
  4.0 ud af 5.0

  Dette hotel ligger i London City Centre, kun 10 minutters gang fra Kensington Gardens og Kensington Palace. Derudover ligger Hyde Park og Royal Albert Hall ca. 2 km derfra. Queensway Metrostation ligger inden for 3 i minutters gang, mens Bayswater Metrostation ligger inden for 6 minutters gang.

  Corus Hotel Hyde Park DKK 658
  Corus Hotel Hyde Park

  Corus Hotel Hyde Park

  Lancaster Gate, London
    
   3,8
   ud af 5 (baseret på 3.673 anmeldelser)
   4.0 ud af 5.0

   Dette hotel ligger i London City Centre, kun 15 minutters gang fra Kensington Gardens og Hyde Park. Derudover ligger Kensington Palace og Marble Arch ca. 2 km derfra. Lancaster Gate Metrostation ligger inden for 2 i minutters gang, mens Paddington Metrostation ligger inden for 8 minutters gang.

   The Westbourne Hyde Park DKK 699
   The Westbourne Hyde Park

   The Westbourne Hyde Park

   51 Gloucester Terrace, London
     
    4,6
    ud af 5 (baseret på 1.095 anmeldelser)
    4.0 ud af 5.0

    Dette hotel ligger i London City Centre, kun 15 minutters gang fra Kensington Gardens og Hyde Park. Derudover ligger Kensington Palace og Marble Arch ca. 2 km derfra. Lancaster Gate Metrostation ligger inden for 4 i minutters gang, mens Paddington Metrostation ligger inden for 6 minutters gang.

    Millennium Gloucester Hotel London Kensington DKK 589
    Millennium Gloucester Hotel London Kensington

    Millennium Gloucester Hotel London Kensington

    4-18 Harrington Gardens, London
      
     4,0
     ud af 5 (baseret på 5.392 anmeldelser)
     4.0 ud af 5.0

     Det er et stort moderne hotel beliggende i det eksklusive South Kensington, 50 meter fra undergrundsstationen Gloucester Road med adgang til Piccadilly-linjen, lige ved siden af Millennium Conference Centre.

     Central Park Hotel DKK 358
     Central Park Hotel

     Central Park Hotel

     49/67 Queensborough Terrace, London
       
      3,5
      ud af 5 (baseret på 218 anmeldelser)
      3.0 ud af 5.0

      Dette hotel ligger i London City Centre, kun 15 minutters gang fra Kensington Gardens og Kensington Palace. Derudover ligger Hyde Park og Imperial College London ca. 2 km derfra. Queensway Metrostation ligger inden for 3 i minutters gang, mens Bayswater Metrostation ligger inden for 6 minutters gang.

      Park International Hotel DKK 689
      Park International Hotel

      Park International Hotel

      117 - 129 Cromwell Road, London
        
       4,1
       ud af 5 (baseret på 2.379 anmeldelser)
       4.0 ud af 5.0

       Med en beliggenhed i South Kensington, er dette hotel 3 blokke fra Kensington High Street og 2 km fra Hyde Park, Harrods og Victoria and Albert Museum.

       Lancaster Gate Hotel DKK 475
       Lancaster Gate Hotel

       Lancaster Gate Hotel

       66-71 Lancaster Gate, London
         
        3,9
        ud af 5 (baseret på 5.034 anmeldelser)
        3.0 ud af 5.0

        Dette hotel i London ligger i gåafstand fra Hyde Park og Paddington Station. Kensington Palace og the Royal Albert Hall ligger begge 1,5 km fra hotellet.

        The Cumberland DKK 884
        The Cumberland

        The Cumberland

        Great Cumberland Place, London
          
         3,8
         ud af 5 (baseret på 2.161 anmeldelser)
         4.5 ud af 5.0

         Dette hotel med luksusfaciliteter ligger i London City Centre, kun 10 minutters gang fra Marble Arch og Selfridges (stormagasin). Derudover ligger Hyde Park og London Palladium Theatre ca. 2 km derfra. Marble Arch Metrostation ligger inden for 2 i minutters gang, mens Bond Street Metrostation ligger inden for 9 minutters gang.