Starten af hovedsektionen
Rejsetype
Fly 1
Fly 2
Fly 3
Fly 4
Fly 5

Søg blandt mere end 1.000.000 overnatningssteder og 550 flyselskaber verden over

Søg blandt mere end en million flyrejser, hoteller, pakkerejser og meget mere

Expedia opkræver ikke et gebyr for ændring eller afbestilling af de fleste hotelreservationer

Besøg Københavns Museum

Et besøg på dette omfattende museum er den hurtigste måde at lære om Københavns fascinerende historie på.

Københavns officielle museum tager dig på en fascinerende rejse fra 1100-tallets Danmark og frem til i dag. Et besøg på Københavns Museum er en fantastisk måde at starte dit ophold i byen på; samlingerne vil hjælpe dig med at forstå mange af byens seværdigheder, før du selv udforsker dem nærmere. 

Bygningen ligger i det palæ, der tidligere husede Det Kongelige Kjøbenhavnske Skydeselskab og Danske Broderskab, og er bemærkelsesværdig på grund af arkitekturen fra det 17. århundrede. Skydebanen uden for museet er nu en lille park. 

Samlingerne spænder fra historisk til moderne, men de har alle til hensigt at undervise besøgende i den unikke kultur, som har udviklet sig i byen. Københavnerne sætter ligeså stor pris på de gamle skandinaviske traditioner, som på deres moderne europæiske livssyn.

Bliv klogere på Københavns oprindelse - en lille fiskerby i 1167. Mens du går gennem museet, som er kronologisk inddelt, vil du se byens historie udfolde sig for øjnene af dig. Et 25 minutters lysbilledeshow viser byens ændringer i årenes løb, og showet er samtidig med til at forklare, hvorfor byen ser ud, som den gør i dag.

Samlingerne dækker den kongelige historie, krigene mod Sverige og Norge og byens stærke kultur inden for design, litteratur og den akademiske verden. I løbet af udstillingerne kan du se sjældne fotografier af byen, såvel som film, artefakter samt interaktive og digitale displays. Deltag i en af workshopperne, der jævnligt afholdes her, som både er for børn og voksne.

Den moderne udstilling er en fantastisk måde at opleve byens aktive ungdomskultur på. Opdag hemmeligheder om nabokvarterer så som Nørrebro, find ud af, hvorfor indbyggerne er så miljøbevidste og se hvordan immigranter har bidraget til byens kosmopolitiske stemning.

Københavns Museum ligger vest for centrum, og du kan gå dertil fra hovedbanegården på 10 minutter. Der er begrænset gadeparkering mod et gebyr i området. Museet er åbent dagligt, og der er en lille entrépris for voksne. Der er gratis entré for alle om fredagen.


Guide til at udforske Københavns Museum


Kort

Bedste hoteltilbud i Københavns Museum

Se alle 551 overnatningssteder i nærheden af Københavns Museum
Wakeup Copenhagen Bernstorffsgade DKK 630
Wakeup Copenhagen Bernstorffsgade

Wakeup Copenhagen Bernstorffsgade

Bernstorffsgade 35, København
   
  2.0 ud af 5.0 Stjerner

  Dette hotel med miljøvenlig profil ligger i København Centrum, kun 10 minutters gang fra Ny Carlsberg Glyptotek og Danmarks Nationalmuseum. Derudover ligger Tivoli og Rådhuspladsen 15 minutter derfra. Du kan desuden gå til Københavns Hovedbanegård på 10 minutter og Vesterport Station på 12 minutter.

  Comfort Hotel Vesterbro DKK 699
  Comfort Hotel Vesterbro

  Comfort Hotel Vesterbro

  Vesterbrogade 23-29, København
    
   3.0 ud af 5.0 Stjerner

   Dette hotel ligger i København Centrum, kun 10 minutters gang fra Tivoli og Rådhuspladsen. Derudover ligger Strøget og Torvehallerne ca. 2 km derfra. Der er fem minutters gang til både Vesterport Station og Københavns Hovedbanegård.

   Urban House Copenhagen by MEININGER DKK 450
   Urban House Copenhagen by MEININGER

   Urban House Copenhagen by MEININGER

   Colbjørnsensgade 11, København
     
    2.0 ud af 5.0 Stjerner

    Dette hostel ligger i København Centrum, kun 5 minutters gang fra Tycho Brahe Planetariet og Tivoli. Derudover ligger Rådhuspladsen og Ny Carlsberg Glyptotek 15 minutter derfra. Der er fem minutters gang til både Vesterport Station og Københavns Hovedbanegård.

    Hotel Kong Arthur DKK 931
    Hotel Kong Arthur

    Hotel Kong Arthur

    Nørre Søgade 11, København
      
     4.0 ud af 5.0 Stjerner

     Dette hotel med familievenlig profil ligger i det historiske kvarter i København, kun 15 minutters gang fra Arbejdermuseet, Rundetårn og Strøget. Derudover ligger Rosenborg Slot og Københavns Universitet 15 minutter derfra. Du kan desuden gå til Nørreport Station på 7 minutter og Nørreport Station på 7 minutter.

     Tivoli Hotel DKK 896
     Tivoli Hotel

     Tivoli Hotel

     Arni Magnussons Gade 2, København
       
      4.0 ud af 5.0 Stjerner

      Dette hotel med familievenlig profil ligger i centrum, kun 2 km fra Dansk Design Center, Ny Carlsberg Glyptotek og Danmarks Nationalmuseum. Derudover ligger Tivoli og Rådhuspladsen ca. 2 km derfra. Du kan desuden gå til Dybbølsbro Station på 8 minutter og Vesterport Station på 18 minutter.

      CABINN Copenhagen DKK 690
      CABINN Copenhagen

      CABINN Copenhagen

      Arni Magnussons Gade 1, København
        
       3.0 ud af 5.0 Stjerner

       Dette hotel ligger i København Centrum, kun 2 km fra Dansk Design Center, Ny Carlsberg Glyptotek og Danmarks Nationalmuseum. Derudover ligger Tivoli og Rådhuspladsen ca. 2 km derfra. Du kan desuden gå til Dybbølsbro Station på 9 minutter og Vesterport Station på 18 minutter.

       Grand Hotel DKK 617
       Grand Hotel

       Grand Hotel

       Vesterbrogade 9, København
         
        3.0 ud af 5.0 Stjerner

        Dette hotel med miljøvenlig profil ligger i København Centrum, kun 10 minutters gang fra Tivoli og Rådhuspladsen. Derudover ligger Strøget og Ny Carlsberg Glyptotek 15 minutter derfra. Der er fem minutters gang til både Vesterport Station og Københavns Hovedbanegård.

        Zleep Hotel Copenhagen City DKK 679
        Zleep Hotel Copenhagen City

        Zleep Hotel Copenhagen City

        Helgolandsgade 14, København
          
         3.0 ud af 5.0 Stjerner

         Dette hotel ligger i København Centrum, kun 10 minutters gang fra Øksnehallen, Tivoli og Rådhuspladsen. Derudover ligger Ny Carlsberg Glyptotek og Danmarks Nationalmuseum 15 minutter derfra. Københavns Hovedbanegård ligger inden for 4 i minutters gang, mens Vesterport Station ligger inden for 7 minutters gang.