Starten af hovedsektionen
Rejsetype
Fly 1
Fly 2
Fly 3
Fly 4
Fly 5
Som følge af rejsevejledningerne i forbindelse med Corona-virussen (COVDI-19) kan nogle destinationer være utilgængelige for booking på visse datoer. Læs mere.

Søg blandt mere end 1.000.000 overnatningssteder og 550 flyselskaber verden over

Medlemmer får 10% ekstra rabat på udvalgte hoteller, udlejningsbiler, oplevelser og ferieboliger. Tilmeld dig i dag.

Gratis afbestilling af de fleste hoteller – fordi fleksibilitet betyder noget.

Besøg Københavns Museum

Et besøg på dette omfattende museum er den hurtigste måde at lære om Københavns fascinerende historie på.

Københavns officielle museum tager dig på en fascinerende rejse fra 1100-tallets Danmark og frem til i dag. Et besøg på Københavns Museum er en fantastisk måde at starte dit ophold i byen på; samlingerne vil hjælpe dig med at forstå mange af byens seværdigheder, før du selv udforsker dem nærmere. 

Bygningen ligger i det palæ, der tidligere husede Det Kongelige Kjøbenhavnske Skydeselskab og Danske Broderskab, og er bemærkelsesværdig på grund af arkitekturen fra det 17. århundrede. Skydebanen uden for museet er nu en lille park. 

Samlingerne spænder fra historisk til moderne, men de har alle til hensigt at undervise besøgende i den unikke kultur, som har udviklet sig i byen. Københavnerne sætter ligeså stor pris på de gamle skandinaviske traditioner, som på deres moderne europæiske livssyn.

Bliv klogere på Københavns oprindelse - en lille fiskerby i 1167. Mens du går gennem museet, som er kronologisk inddelt, vil du se byens historie udfolde sig for øjnene af dig. Et 25 minutters lysbilledeshow viser byens ændringer i årenes løb, og showet er samtidig med til at forklare, hvorfor byen ser ud, som den gør i dag.

Samlingerne dækker den kongelige historie, krigene mod Sverige og Norge og byens stærke kultur inden for design, litteratur og den akademiske verden. I løbet af udstillingerne kan du se sjældne fotografier af byen, såvel som film, artefakter samt interaktive og digitale displays. Deltag i en af workshopperne, der jævnligt afholdes her, som både er for børn og voksne.

Den moderne udstilling er en fantastisk måde at opleve byens aktive ungdomskultur på. Opdag hemmeligheder om nabokvarterer så som Nørrebro, find ud af, hvorfor indbyggerne er så miljøbevidste og se hvordan immigranter har bidraget til byens kosmopolitiske stemning.

Københavns Museum ligger vest for centrum, og du kan gå dertil fra hovedbanegården på 10 minutter. Der er begrænset gadeparkering mod et gebyr i området. Museet er åbent dagligt, og der er en lille entrépris for voksne. Der er gratis entré for alle om fredagen.


Guide til at udforske Københavns Museum


Kort

Bedste hoteltilbud i Københavns Museum

Se alle 779 overnatningssteder i nærheden af Københavns Museum
Comfort Hotel Vesterbro DKK 735
Comfort Hotel Vesterbro

Comfort Hotel Vesterbro

Vesterbrogade 23-29, København
   
  3.0 ud af 5.0 Stjerner

  Dette hotel ligger i København Centrum, kun 10 minutters gang fra Tivoli og Rådhuspladsen. Derudover ligger Strøget og Torvehallerne ca. 2 km derfra. Der er fem minutters gang til både Vesterport Station og Københavns Hovedbanegård.

  Ascot Hotel
  Ascot Hotel

  Ascot Hotel

  Studiestræde 61, København
    
   4.0 ud af 5.0 Stjerner

   Dette hotel ligger i København Centrum, kun 5 minutters gang fra Pumpehuset og Rådhuspladsen. Derudover ligger Tivoli og Strøget 10 minutter derfra. Der er fem minutters gang til både Vesterport Station og Rådhuspladsen Metrostation.

   Skt. Petri DKK 1.150
   Skt. Petri

   Skt. Petri

   Krystalgade 22, København
     
    5.0 ud af 5.0 Stjerner

    Dette hotel med luksusfaciliteter ligger i København Centrum, kun få skridt fra Københavns Universitet og Vor Frue Kirke. Derudover ligger Strøget og Torvehallerne 10 minutter derfra. Der er fem minutters gang til både Nørreport Station og Nørreport Station.

    Savoy Hotel DKK 895
    Savoy Hotel

    Savoy Hotel

    Vesterbrogade 34, København
      
     3.0 ud af 5.0 Stjerner

     Dette hotel med miljøvenlig profil ligger i København Centrum, kun 15 minutters gang fra Tivoli, Rådhuspladsen og Strøget. Derudover ligger Danmarks Nationalmuseum og Christiansborg Slot ca. 2 km derfra. Du kan desuden gå til Vesterport Station på 7 minutter og Københavns Hovedbanegård på 7 minutter.

     CABINN Copenhagen DKK 690
     CABINN Copenhagen

     CABINN Copenhagen

     Arni Magnussons Gade 1, København
       
      3.0 ud af 5.0 Stjerner

      Dette hotel ligger i København Centrum, kun 2 km fra Ny Carlsberg Glyptotek, Tivoli og Danmarks Nationalmuseum. Derudover ligger Rådhuspladsen og Strøget ca. 2 km derfra. Du kan desuden gå til Dybbølsbro Station på 9 minutter og Vesterport Station på 18 minutter.

      citizenM Copenhagen Radhuspladsen DKK 700
      citizenM Copenhagen Radhuspladsen

      citizenM Copenhagen Radhuspladsen

      H. C. Andersens Boulevard 12, København
        
       4.0 ud af 5.0 Stjerner

       Dette hotel ligger i København Centrum, kun 10 minutters gang fra Tivoli, Strøget og Danmarks Nationalmuseum. Derudover ligger Christiansborg Slot og Botanisk Have ca. 2 km derfra. Der er fem minutters gang til både Rådhuspladsen Metrostation og Vesterport Station.

       Tivoli Hotel DKK 1.090
       Tivoli Hotel

       Tivoli Hotel

       Arni Magnussons Gade 2, København
         
        4.0 ud af 5.0 Stjerner

        Dette hotel med familievenlig profil ligger tæt på stranden i København, kun 2 km fra Ny Carlsberg Glyptotek, Tivoli og Danmarks Nationalmuseum. Derudover ligger Rådhuspladsen og Strøget ca. 2 km derfra. Du kan desuden gå til Dybbølsbro Station på 8 minutter og Vesterport Station på 18 minutter.

        CABINN City Hotel DKK 656
        CABINN City Hotel

        CABINN City Hotel

        Mitchellsgade 14, København
          
         2.0 ud af 5.0 Stjerner

         Dette hotel ligger i København Centrum, kun 10 minutters gang fra Tivoli og Rådhuspladsen. Derudover ligger Strøget og Nyhavn ca. 2 km derfra. Du kan desuden gå til Københavns Hovedbanegård på 9 minutter og Rådhuspladsen Metrostation på 10 minutter.