Starten af hovedsektionen
Rejsetype
Fly 1
Fly 2
Fly 3
Fly 4
Fly 5

Søg blandt mere end 1.000.000 overnatningssteder og 550 flyselskaber verden over

Søg blandt mere end en million flyrejser, hoteller, pakkerejser og meget mere

Expedia opkræver ikke et gebyr for ændring eller afbestilling af de fleste hotelreservationer

Besøg Københavns Museum

Et besøg på dette omfattende museum er den hurtigste måde at lære om Københavns fascinerende historie på.

Københavns officielle museum tager dig på en fascinerende rejse fra 1100-tallets Danmark og frem til i dag. Et besøg på Københavns Museum er en fantastisk måde at starte dit ophold i byen på; samlingerne vil hjælpe dig med at forstå mange af byens seværdigheder, før du selv udforsker dem nærmere. 

Bygningen ligger i det palæ, der tidligere husede Det Kongelige Kjøbenhavnske Skydeselskab og Danske Broderskab, og er bemærkelsesværdig på grund af arkitekturen fra det 17. århundrede. Skydebanen uden for museet er nu en lille park. 

Samlingerne spænder fra historisk til moderne, men de har alle til hensigt at undervise besøgende i den unikke kultur, som har udviklet sig i byen. Københavnerne sætter ligeså stor pris på de gamle skandinaviske traditioner, som på deres moderne europæiske livssyn.

Bliv klogere på Københavns oprindelse - en lille fiskerby i 1167. Mens du går gennem museet, som er kronologisk inddelt, vil du se byens historie udfolde sig for øjnene af dig. Et 25 minutters lysbilledeshow viser byens ændringer i årenes løb, og showet er samtidig med til at forklare, hvorfor byen ser ud, som den gør i dag.

Samlingerne dækker den kongelige historie, krigene mod Sverige og Norge og byens stærke kultur inden for design, litteratur og den akademiske verden. I løbet af udstillingerne kan du se sjældne fotografier af byen, såvel som film, artefakter samt interaktive og digitale displays. Deltag i en af workshopperne, der jævnligt afholdes her, som både er for børn og voksne.

Den moderne udstilling er en fantastisk måde at opleve byens aktive ungdomskultur på. Opdag hemmeligheder om nabokvarterer så som Nørrebro, find ud af, hvorfor indbyggerne er så miljøbevidste og se hvordan immigranter har bidraget til byens kosmopolitiske stemning.

Københavns Museum ligger vest for centrum, og du kan gå dertil fra hovedbanegården på 10 minutter. Der er begrænset gadeparkering mod et gebyr i området. Museet er åbent dagligt, og der er en lille entrépris for voksne. Der er gratis entré for alle om fredagen.


Guide til at udforske Københavns Museum


Kort

Bedste hoteltilbud i Københavns Museum

Se alle 737 overnatningssteder i nærheden af Københavns Museum
Comfort Hotel Vesterbro DKK 735
Comfort Hotel Vesterbro

Comfort Hotel Vesterbro

Vesterbrogade 23-29, København
   
  3.0 ud af 5.0 Stjerner

  Dette hotel ligger i København Centrum, kun 10 minutters gang fra Tivoli og Rådhuspladsen. Derudover ligger Strøget og Torvehallerne ca. 2 km derfra. Der er fem minutters gang til både Vesterport Station og Københavns Hovedbanegård.

  Hotel Kong Arthur DKK 846
  Hotel Kong Arthur

  Hotel Kong Arthur

  Nørre Søgade 11, København
    
   4.0 ud af 5.0 Stjerner

   Dette hotel med familievenlig profil ligger i det historiske kvarter i København, kun 15 minutters gang fra Arbejdermuseet, Københavns Universitet og Botanisk Have. Derudover ligger Rundetårn og Strøget 15 minutter derfra. Du kan desuden gå til Nørreport Station på 7 minutter og Nørreport Station på 7 minutter.

   CABINN Copenhagen DKK 690
   CABINN Copenhagen

   CABINN Copenhagen

   Arni Magnussons Gade 1, København
     
    3.0 ud af 5.0 Stjerner

    Dette hotel ligger i København Centrum, kun 2 km fra Ny Carlsberg Glyptotek, Tivoli og Danmarks Nationalmuseum. Derudover ligger Rådhuspladsen og Strøget ca. 2 km derfra. Du kan desuden gå til Dybbølsbro Station på 9 minutter og Vesterport Station på 18 minutter.

    Tivoli Hotel DKK 995
    Tivoli Hotel

    Tivoli Hotel

    Arni Magnussons Gade 2, København
      
     4.0 ud af 5.0 Stjerner

     Dette hotel med familievenlig profil ligger i centrum, kun 2 km fra Ny Carlsberg Glyptotek, Tivoli og Danmarks Nationalmuseum. Derudover ligger Rådhuspladsen og Strøget ca. 2 km derfra. Du kan desuden gå til Dybbølsbro Station på 8 minutter og Vesterport Station på 18 minutter.

     Skt. Petri DKK 1.125
     Skt. Petri

     Skt. Petri

     Krystalgade 22, København
       
      5.0 ud af 5.0 Stjerner

      Dette hotel med luksusfaciliteter ligger i København Centrum, kun få skridt fra Københavns Universitet og Vor Frue Kirke. Derudover ligger Strøget og Torvehallerne 10 minutter derfra. Der er fem minutters gang til både Nørreport Station og Nørreport Station.

      Urban House Copenhagen by MEININGER DKK 500
      Urban House Copenhagen by MEININGER

      Urban House Copenhagen by MEININGER

      Colbjørnsensgade 11, København
        
       2.0 ud af 5.0 Stjerner

       Dette hostel ligger i København Centrum, kun 5 minutters gang fra Tycho Brahe Planetariet og Tivoli. Derudover ligger Rådhuspladsen og Strøget 15 minutter derfra. Der er fem minutters gang til både Vesterport Station og Københavns Hovedbanegård.

       The Square DKK 930
       The Square

       The Square

       Rådhuspladsen 14, København
         
        4.0 ud af 5.0 Stjerner

        Dette hotel med miljøvenlig profil ligger i København Centrum kun få skridt fra Wallmans Circus Building, Tivoli og Rådhuspladsen. Derudover ligger Strøget og Danmarks Nationalmuseum 10 minutter derfra. Vesterport Station ligger inden for 4 i minutters gang, mens Københavns Hovedbanegård ligger inden for 6 minutters gang.

        Absalon Hotel DKK 945
        Absalon Hotel

        Absalon Hotel

        Helgolandsgade 15, København
          
         4.0 ud af 5.0 Stjerner

         Dette hotel med familievenlig profil ligger i centrum af København, kun 10 minutters gang fra Tivoli og Rådhuspladsen. Derudover ligger Strøget og Nyhavn ca. 3 km derfra. Københavns Hovedbanegård ligger inden for 4 i minutters gang, mens Vesterport Station ligger inden for 7 minutters gang.