COVID-19: Rejsekravene ændrer sig hurtigt, heriblandt reglerne for COVID-19-test før afrejse og karantæne ved ankomst.

København
Rejseguide

København er trendy, pulserende, historisk rig og først som sidst en superhyggelig rejsedestination for en forlænget weekend eller storbyferie. Her finder man et væld af restauranter og spisesteder, der går fra undergrundshygge for enhver pengepung i Blågårdsgade på Nørrebro, til flerstjernede kulinariske eventyr i Michelin-ligaen på Noma og Geranium – blot skal man lige huske bordserveringen i god tid forinden. København er også hjemsted for et tilsyneladende uendeligt antal hyggelige caféer med lækker kaffe, chai og alt hvad hjertet kan begære af lækkerbidskener som sandwiches, caféburgere og andre klassikere. Hvad gastronomien angår lokker hovedstaden ikke mindst endvidere med mange spændende etniske restauranter. Især thairestauranter er nemme at støde på, men også vietnamesiske, indiske, pakistanske, kinesiske, og japanske restauranter byder sig til for den sultende storbyturist.

På en rejse til København finder man naturligvis forretninger, der forhandler alle de store varemærker. En hyggelig slentretur på Strøget kan hurtigt resultere i en omgang shop amok i Illums, Company`s, H&M, Zara og så videre. Har man lyst til mere individuelt design, så lokker specialbutikker og vintageforretninger både i indre by og på Vesterbro og Nørrebro. I Jægersborggade på Nørrebro finder man et hyggeligt lokalmiljø med masser af spændende små butikker foruden hyggelige caféer og naturligvis moderfilialen af den international berømmede The Coffee Collective, som har vundet mange udmærkelser for deres sublime kaffebrygningskunst.

Velklædt og på fuld mave kan man fortsætte sin udforskning af charmerende København, der som bekendt byder på flere af Danmarks mest berømte seværdigheder: Besøg den lille havfrue og kombinér udflugten med en spadseretur på Kastellet, byens gamle citadel. Nyd solen på Christiania, der byder på meget andet end Pusher Street; det store grønne område langs den gamle vold er en skøn spadseretur værd. Er man på storbyferie i Købehavn om vinteren er det til gengæld det store julemarked i den Grå Hal på fristaden, man ikke må glip af. Et stenkast fra Christiania finder man Vor Frelsers kirke, der fra det smukke og meget høje kirketårn byder på en uforlignelig udsigt over København – for dem, der kan klare trapperne og ikke lider af højdeskræk! København er også hjemsted for utallige andre seværdigheder og museer, herunder hovedafdelingen af Nationalmuseet, hvor man som historieinteresseret kan få dage til at gå med at se på de mange spændende fund og genstande i de flotte udstillinger. Og så er der oven i købet gratis entré!

Har man energi til mere byder København selvfølgelig på masser af gode gå-i-byen steder, spillesteder og ikke mindst festivaler året rundt, hvor man kan finde musik og kultur for enhver smag. Heriblandt er Jazzfestivalen i juli måned selvfølgelig et af de helt store internationale trækplastre. Har man derimod brug for en pause fra byens hektiske puls, kan man nemt komme på endagsudflugt til spændende steder såsom Dyrehaven, Louisiana Kunstmuseum, Roskilde og Helsingør. København har med andre ord alt godt at byde på for storbyturister af enhver støbning; Her er masser af kyssebænke til de nyforelskede, god plads til vennegruppen og en verden af oplevelser for de kulturelt og historisk interesserede.

Video af København

Her kan du overnatte i København

Mest populære hoteller i København

Clarion Hotel Copenhagen Airport
Clarion Hotel Copenhagen Airport
4 out of 5
Ellehammersvej 20, Kastrup
Prisen er DKK 1.095 pr. nat fra 27. feb. til 28. feb.

Dette hotel med spa ligger tæt på stranden, kun 1,5 km fra Den Blå Planet og ca. 5 km fra Amager Strandpark og Fields Indkøbscenter. Derudover ligger Københavns ...

4.5/5Wonderful! (3,477 anmeldelser)

"Fint ophold med dog mad og morgen buffe. Meget dyr parkering."…"

Anmeldelse fra 8. dec. 2020

Clarion Hotel Copenhagen Airport
Skt. Petri
Skt. Petri
5 out of 5
Krystalgade 22, København
Prisen er DKK 826 pr. nat fra 21. mar. til 22. mar.

Dette hotel med luksusfaciliteter ligger i København Centrum, kun 5 minutters gang fra Vor Frue Kirke, Rundetårn og Strøget. Derudover ligger Torvehallerne og ...

4.5/5Wonderful! (1,083 anmeldelser)
Dejligt hotel

"Dejlig hotel, også i disse svære tider. Men der var styr på det, og alt var bare i orden. Dog var det brød man fik til morgenmaden ikke meget vær.. Og de var løbet tør for appelsin juice. Hvad jeg ikke kan forstå. Men måske var det fordi vi var de første nede for at spise. Men det er nu bestemt et ..."…"

Anmeldelse fra 24. nov. 2020

Skt. Petri
Ascot Hotel
Ascot Hotel
4 out of 5
Studiestræde 61, København
Prisen er DKK 795 pr. nat fra 27. feb. til 28. feb.

Dette hotel ligger i København Centrum, kun 5 minutters gang fra Pumpehuset, Strøget og Rådhuspladsen. Derudover ligger Tivoli og Københavns Universitet 10 minutter ...

4.2/5Very Good! (825 anmeldelser)

"Fantastisk service primært fra aften/natportieren (Nikolaj?)."…"

Anmeldelse fra 18. jan. 2021

Ascot Hotel
Den laveste pris pr. nat baseret på 2 voksne for 1 nat, som er fundet inden for de seneste 24 timer. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår kan gælde.

Ferieudlejning i København

Adina Apartment Hotel Copenhagen
Adina Apartment Hotel Copenhagen
4 out of 5
Amerika Plads 7, Osterbro, København
Prisen er DKK 808 pr. nat fra 6. mar. til 7. mar.

Dette lejlighedshotel med miljøvenlig profil ligger i København Centrum, kun 15 minutters gang fra Langeliniekajen og Den Lille Havfrue. Derudover ligger Amalienborg ...

4.4/5Wonderful! (2,211 anmeldelser)
Evgenia

"That was really wonderful! Unfortunately we got a fine for parking next to the hotel. It could be really nice to get the free parking opportunity."…"

Anmeldelse fra 16. nov. 2020

Adina Apartment Hotel Copenhagen
Lejlighed i Copenhagen med 1 Soveværelser som kan Rummer 2
Lejlighed i Copenhagen med 1 Soveværelser som kan Rummer 2
Købmagergade 15, 1, København, Hovedstaden

Dette lejlighedskompleks ligger i København Centrum, kun 5 minutters gang fra Rundetårn, Strøget og Københavns Universitet. Derudover ligger Rosenborg Slot og ...

4.4/5Excellent! (11 anmeldelser)
Perfect location.

"This was the perfect location to walk everywhere in the downtown core. Coffee shops and cafes, canal tours and shopping were all within minutes of this cosy apartment. The bed was comfortable and big! There are two bathrooms as well. Highly recommend."…"

Anmeldelse fra 4. aug. 2019

Lejlighed i Copenhagen med 1 Soveværelser som kan Rummer 2
STAY Seaport
STAY Seaport
4 out of 5
Murmanskgade 15, Nordhavn, København

Dette lejlighedshotel ligger i hjertet af København, mindre end 3 km fra Parken, Den Lille Havfrue og Fælledparken. Amalienborg Slot ligger 3,4 km derfra. Du ...

4.6/5Exceptional! (546 anmeldelser)
Perfekt location

"Rent, pænt og ordentligt. God udsigt til vandet. Og dejligt roligt kvarter."…"

Anmeldelse fra 22. nov. 2020

STAY Seaport
Den laveste pris pr. nat baseret på 2 voksne for 1 nat, som er fundet inden for de seneste 24 timer. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår kan gælde.

Populære steder at besøge i København

De mest populære oplevelser i København

København – anmeldelser

4.2

Populær destination

5 - Fremragende
185
5 - Fremragende 36.779324055666%
4 - God
259
4 - God 51.491053677932406%
3 - Okay
53
3 - Okay 10.536779324055667%
2 - Skuffende
3
2 - Skuffende 0.5964214711729622%
1 - Forfærdelig
3
1 - Forfærdelig 0.5964214711729622%

5/5 - Fremragende

Verificeret rejsende

7. jun. 2020

Heldigvis havde spisesteder ude i byen længe åbent

5/5 - Fremragende

Verificeret rejsende

16. feb. 2020

Super by kommer snart igen

3/5 - Okay

Verificeret rejsende

15. feb. 2020

Bedre parkeringspladser

4/5 - God

Anja

13. feb. 2020

Dejlig by fyldt med liv og alle nationaliteter.

4/5 - God

Verificeret rejsende

9. feb. 2020

Dog meget byggeri, ellers elsker jeg Kbh

5/5 - Fremragende

Verificeret rejsende

3. feb. 2020

København har alt hvad du kan have lyst til

Byer i nærheden af København