Rejser til København N 2023

Vælg to eller flere komponenter, og spar penge på din rejse:

Skræddersy nemt din ferie med alt på ét sted

Fuldt refunderbare priser på de fleste hoteller. Fordi fleksibilitet er vigtigt.

Spar penge, når du booker dit fly + hotel sammen, og saml Expedia Rewards-point til fremtidige rejser

Besøg København N

Søg efter de bedste steder og områder i København N, så du kan finde de oplevelser, du ser mest frem til. Læs mere om København N

Mest populære hoteller i København N

Clarion Hotel Copenhagen Airport
Clarion Hotel Copenhagen Airport
4 out of 5
Ellehammersvej 20, Kastrup, 2770
Fuldt refunderbartBook nu, og betal under opholdet
Prisen er 1.195, kr pr. nat fra 23. dec. til 24. dec.
1.195, kr
pr. nat
23. dec. – 24. dec.
4,5/5 Wonderful! (2.651 anmeldelser)
"The hotel and restaurant services were 100% fine, but the front reception was disappointing. It was a lukewarm reception at best."

Anmeldelse fra 17. nov. 2022

Clarion Hotel Copenhagen Airport
a&o Copenhagen Norrebro
a&o Copenhagen Norrebro
2 out of 5
Tagensvej 135-137, Copenhagen, 2200
Fuldt refunderbartBook nu, og betal under opholdet
Prisen er 532, kr pr. nat fra 11. dec. til 12. dec.
532, kr
pr. nat
11. dec. – 12. dec.
3,7/5 Good! (905 anmeldelser)
Fint værelse, lille overraskelse
"Fint værelse, som var fint gjort klar, dejligt rent. Der kom dog andre ind på et værelse, på et tidspunkt om aftenen, det virkede lidt mærkeligt"

Anmeldelse fra 21. nov. 2022

a&o Copenhagen Norrebro
Tivoli Hotel
Tivoli Hotel
4 out of 5
Arni Magnussons Gade 2, Copenhagen, 1577
Fuldt refunderbartBook nu, og betal under opholdet
Prisen er 772, kr pr. nat fra 3. jan. til 4. jan.
772, kr
pr. nat
3. jan. – 4. jan.
4,2/5 Excellent! (4.651 anmeldelser)
"Flot hotel og Ok service. Mindre ting, der gjorde at hotellet ikke får topkarakterer fra os; Housekeeping glemte at tømme vores skraldespand- som ellers var fuldt. Sovesofaens hynder var lagt med bunden i vejret under sofaen og stak ud under sofaen - og de så ikke lækre ud. Ellers godt ophold"

Anmeldelse fra 26. nov. 2022

Tivoli Hotel
Den laveste pris pr. nat baseret på 2 voksne for 1 nat, som er fundet inden for de seneste 24 timer. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår kan gælde.

Ofte stillede spørgsmål

Hvad koster en pakkerejse til København N?
Fra så lave priser som kan du tilpasse din egen pakkerejse til København N. Du skal bare kombinere flyrejse, hotel og udlejningsbil, så du opnår rabat.
Hvordan finder jeg en billig pakkerejse til København N?
Det gælder om at samle så mange elementer som muligt. Hoteller, flyrejser og biludlejning – kombiner det, du har brug for, i en pakkerejse til København N, og opnå besparelser. Få endnu bedre tilbud, når du tilføjer endnu mere, såsom udflugter eller oplevelser, til din reservation. Men det er slet ikke det mest imponerende ved det hele. Du har friheden til selv at skræddersy din rejse, helt som du vil have det. Vi tilbyder 500+ flyselskaber og 1.000.000+ overnatningssteder på verdensplan, så alle kan rejse og udleve sine feriedrømme.
Hvilke overnatningssteder er mest populære i København N?
Lad rejsen få en rigtig god start ved at booke et ophold hos a&o Copenhagen Norrebro. Det er et af de mest populære overnatningssteder i København N. Et andet bud er Hotel M18.
Hvilken årstid er den bedste at besøge København N på?
Hvis du prioriterer at spare penge, er det bedste tidspunkt på året at aflægge visit i København N på. I ligger priserne højt, så det vil kunne mærkes i budgettet, hvis du planlægger turen der. Månederne anses for at være højsæson, så det er ofte her, at der sker mest på destinationen. Ellers kan du finde tid i kalenderen i , hvis du foretrækker en roligere ferie.
Hvor lang tid i forvejen bør jeg booke min ferie i København N?
Hvis du booker din flyrejse tidligt med Expedia, har du én ting mindre at stresse over. De fleste flyselskaber markedsfører priser op til et år i forvejen. Dette er generelt det billigste tidspunkt at booke på. Hvis du booker i sidste øjeblik, kan billige billetter til København N også blive tilgængelige et par uger inden afrejsedatoen.
Hvad inkluderer pakkerejser til København N på Expedia?
Billeje, flyrejser og hoteller – vi bringer dig alle de bedste tilbud. Alt, hvad du skal gøre, er at udvælge din foretrukne kombination. Når du har foretaget din reservation, kan du tilføje spændende ting såsom udflugter og oplevelser. Vores pakkerejser gør det nemt at arrangere en vidunderlig ferie i København N.
Hvad skal jeg vide, inden jeg booker en pakkerejse til København N?
Du kan opnå fremragende besparelser, når du kombinerer hoteller, flyrejser og billeje i en samlet pakke. Og når du booker alle delene sammen, er planlægningen også en del nemmere. Så hvorfor spilde din tid og dine penge? Hvad enten du er ved at arrangere et luksusophold eller en solorejse, kan du kigge på vores pakkerejser.
Kan jeg selv vælge flyselskabet, når jeg booker en pakkerejse til København N hos Expedia?
Expedia har adgang til 500+ flyselskaber på verdensplan, så det kan du i hvert fald. Du skal blot vælge det flyselskab, du foretrækker, og arrangere din ideelle ferie til København N.
Kan jeg rejse til København N i øjeblikket?
For at få alle nødvendige oplysninger om rejser til København N kan du besøge vores COVID-19-rejserådgiver. Her finder du information om rejserestriktioner, krav til karantæne m.m.