Bedømmelser baseret på 7.430 verificerede anmeldelser

4,5 af 5
86% anbefaler dette hotel
4,7 Rengøring på værelset
4,5 Service og personale
4,6 Værelsets komfort
4,6 Hotellets tilstand
Anmeldelser verificeret af Expedia
3 ud af 5
af en verificeret rejsende fra Nuuk

Opslået 11-07-2019
You have a serious digital problem. Yesterday I paid my 3 day visit with my card and paid all expencies plus a laundry for 95 kr. How could you then charge my wife's card without having seen it and let us pay double? Called the hotel and got a lousy reecption.
5 ud af 5
af en verificeret rejsende

Opslået 11-07-2019
Jeg kan godt lide alle ting. Clean and spacious room fast check in
4 ud af 5
af en verificeret rejsende

Opslået 10-07-2019
Det var alene en overnatning - men alt var tilfredsstillende. Blot manglede information om kort til elevator
4 ud af 5
af en verificeret rejsende fra Fredericia

Opslået 09-07-2019
Dejligt kommer herrerne igen.vil gerne lidt højre oppe i bygningen, kedelig udsigters mit værelse
5 ud af 5
af en verificeret rejsende

Opslået 28-05-2019
Super and very convenient when you have to fly out early
4 ud af 5
af en verificeret rejsende

Denne rejsende har kun indsendt en generel bedømmelse Opslået 27-05-2019
4 ud af 5
af en verificeret rejsende

Opslået 26-05-2019
Dommeren var godt tilfreds, kan fint anbefales til
4 ud af 5
af en verificeret rejsende

Opslået 12-05-2019
Fint værelse og gode senge. Dejligt roligt i fht. at skulle tidligt op og med fly.
Kommentar fra Hotelledelsen
15-05-2019 af Nischa, Hotelledelsen
Dearest Guest. Thank you very much for your rating regarding your stay at Clarion Hotel, Copenhagen Airport. Come back soon. With Passion Nischa, Guest Relation Manager
4 ud af 5
af en verificeret rejsende

Opslået 07-05-2019
Kommentar fra Hotelledelsen
15-05-2019 af Nischa , Hotelledelsen
Dearest Guest. Thank you very much for your rating regarding your stay at Clarion Hotel, Copenhagen Airport. Come back soon. With Passion Nischa, Guest Relation Manager
5 ud af 5
af en verificeret rejsende

Opslået 03-05-2019
Beliggenheden var helt perfekt. Dejligt hotel med venligt og hjælpsom personale.
Kommentar fra Hotelledelsen
15-05-2019 af Nischa , Hotelledelsen
Dearest Guest. Thank you very much for your rating regarding your stay at Clarion Hotel, Copenhagen Airport. Come back soon. With Passion Nischa, Guest Relation Manager