Som følge af rejsevejledningerne i forbindelse med Corona-virussen (COVDI-19) kan nogle destinationer være utilgængelige for booking på visse datoer. Læs mere.
Som følge af rejsevejledningerne i forbindelse med Corona-virussen (COVDI-19) kan nogle destinationer være utilgængelige for booking på visse datoer. Læs mere.
Rejsetype
Fly 1
Fly 2
Fly 3
Fly 4
Fly 5

Søg blandt mere end 1.000.000 overnatningssteder og 550 flyselskaber verden over

Medlemmer får 10% ekstra rabat på udvalgte hoteller, udlejningsbiler, oplevelser og ferieboliger. Tilmeld dig i dag.

Gratis afbestilling af de fleste hoteller – fordi fleksibilitet betyder noget.

Karlsbroen (Karluv Most)

Denne maleriske bro med skulpturer strækker sig over Moldaufloden og forbinder Den Lille By på den vestlige bred med Den Gamle By på den østlige bred.

Karlsbroen (Karlův Most) var i mange århundreder den eneste rigtige overgang mellem det østlige og vestlige Prag. Broen har været en travl færdselsåre, lige siden den blev bygget. Køretøjer var tilladt på broen i starten af det 20. århundrede, men er siden blevet forbudt. I dag er Karlsbroen en populær fodgængerbro med flot udsigt over Moldaufloden og centrum i den gamle bydel.

Sørg for at bruge broen, når du skal fra Den Lille By til Den Gamle By. Dette er den tidligere Kongevej, som blev brugt på de bøhmiske kongers tid. Da broen fungerer som et nyttigt forbindelsesled mellem mange af Prags attraktioner, kommer du sandsynligvis til at krydse broen mange gange, og det er en fascinerende oplevelse hver gang.

Broen er næsten 600 meter lang og ca. 10 meter bred og bæres oppe af 16 stenbuer, der er forankret i Moldaufloden. Vær klar med dit kamera, for broen er flankeret af ikke mindre end 30 statuer, som er placeret på begge sider af broen, og udsigten er helt fantastisk. De fleste af statuerne kan spores tilbage til det 15. og 16. århundrede, men for at bevare dem for eftertiden er de siden blevet erstattet af kopier. Du vil nok lægge mærke til, at mange mennesker rører ved statuerne, da dette skulle bringe lykke. Hvis du går fra øst mod vest, kan de se hele Prags Borg, når du krydser floden.

Om dagen summer broen af liv. Gøglere, gadesælgere og kunstnere skaber en livlig atmosfære, hvor den moderne kultur blandes med områdets rige historie. Tag turen over broen ved solopgang for at få en mere stille og fredelig oplevelse. Broen er en af Prags mest maleriske seværdigheder, og den er meget populær hos kærestepar.

Fra Den Nye By kommer du nemmest til Karlsbroen med sporvogn, men fra Den Gamle By og Den Lille By er det nemt at gå hen til broen. Det er gratis at krydse broen, og den kan bruges hele året rundt.


Guide til at udforske Karlsbroen


Bedste hoteltilbud i Karlsbroen

Se alle 2.682 overnatningssteder i nærheden af Karlsbroen
Grandior Hotel Prague DKK 335
Grandior Hotel Prague

Grandior Hotel Prague

Na Porici 42, Prag
   
  5.0 ud af 5.0 Stjerner

  Dette hotel med luksusfaciliteter ligger i Prag 1, kun 10 minutters gang fra Palladium (indkøbscenter), Obecní dům Koncertsal og Pulvertårnet. Derudover ligger Mucha Museum og Den Gamle Rådhusplads ca. 2 km derfra. Der er to minutters gang til Bílá labuť Stop, mens Florenc Station ligger inden for 5 minutters gang.

  Hotel Kings Court DKK 707
  Hotel Kings Court

  Hotel Kings Court

  U Obecniho Domu 3, Prag
    
   5.0 ud af 5.0 Stjerner

   Dette hotel med luksusfaciliteter ligger i Prag 1 kun få skridt fra Královská Cesta, Obecní dům Koncertsal og Palladium (indkøbscenter). Derudover ligger Det Astronomiske Ur i Prag og Den Gamle Rådhusplads 10 minutter derfra. Dlouhá třída Stop ligger inden for 5 i minutters gang, mens Náměstí Republiky Stop ligger inden for 6 minutters gang.

   Grand Majestic Hotel Prague DKK 335
   Grand Majestic Hotel Prague

   Grand Majestic Hotel Prague

   Truhlarska 16, Prag
     
    4.5 ud af 5.0 Stjerner

    Dette hotel med luksusfaciliteter ligger i Prag 1, kun 5 minutters gang fra Palladium (indkøbscenter) og Obecní dům Koncertsal. Derudover ligger Pulvertårnet og Mucha Museum 15 minutter derfra. Der er fem minutters gang til både Dlouhá třída Stop og Náměstí Republiky Stop.

    Grandium Hotel Prague DKK 368
    Grandium Hotel Prague

    Grandium Hotel Prague

    Politickych veznu 913/12, Prag
      
     5.0 ud af 5.0 Stjerner

     Dette hotel med luksusfaciliteter ligger i Prag 1, kun 5 minutters gang fra Mucha Museum, Wenzelspladsen og Jindřišská Věž Tårn. Derudover ligger Museum om kommunisme og Den Gamle Rådhusplads 15 minutter derfra. Muzeum Station ligger inden for 5 i minutters gang, mens Jindřišská Sporvognsstation ligger inden for 5 minutters gang.

     Iron Gate Hotel and Suites DKK 342
     Iron Gate Hotel and Suites

     Iron Gate Hotel and Suites

     Michalska 19, Prag
       
      5.0 ud af 5.0 Stjerner

      Dette hotel med luksusfaciliteter ligger i Prag 1 kun få skridt fra Královská Cesta og Det Astronomiske Ur i Prag. Derudover ligger Den Gamle Rådhusplads og Týnkirken 5 minutter derfra. Du kan desuden gå til Můstek Metrostation på 5 minutter og Staroměstská Metrostation på 6 minutter.

      Majestic Plaza Hotel Prague DKK 321
      Majestic Plaza Hotel Prague

      Majestic Plaza Hotel Prague

      Stepanska 33, Prag
        
       4.5 ud af 5.0 Stjerner

       Dette hotel med luksusfaciliteter ligger i Prag 1, kun 10 minutters gang fra Det nye rådhus, Lucerna Palads og Wenzelspladsen. Derudover ligger Mucha Museum og Museum om kommunisme 15 minutter derfra. Du kan desuden gå til Vodičkova Stop på 5 minutter og Štěpánská Stop på 5 minutter.

       Art Nouveau Palace Hotel DKK 360
       Art Nouveau Palace Hotel

       Art Nouveau Palace Hotel

       Panska 12, Prag
         
        5.0 ud af 5.0 Stjerner

        Dette hotel med luksusfaciliteter ligger i Prag 1, kun 10 minutters gang fra Mucha Museum, Wenzelspladsen og Det Astronomiske Ur i Prag. Derudover ligger Den Gamle Rådhusplads og Karlsbroen ca. 2 km derfra. Der er fem minutters gang til både Jindřišská Sporvognsstation og Václavské náměstí Stop.

        Golden Prague Rooms DKK 234
        Golden Prague Rooms

        Golden Prague Rooms

        Elisky Krasnohorske 4, Prag, Czech Republic
          
         4.0 ud af 5.0 Stjerner

         Dette lejlighedskompleks ligger i Prag 1, kun 5 minutters gang fra Pařížská (gade), Den Gamle Rådhusplads og Den gamle jødiske kirkegård. Derudover ligger Det Astronomiske Ur i Prag og Týnkirken 10 minutter derfra. Der er fem minutters gang til både Právnická fakulta Stop og Staroměstská Metrostation.