Som følge af rejsevejledningerne i forbindelse med Corona-virussen (COVDI-19) kan nogle destinationer være utilgængelige for booking på visse datoer. Læs mere.
Som følge af rejsevejledningerne i forbindelse med Corona-virussen (COVDI-19) kan nogle destinationer være utilgængelige for booking på visse datoer. Læs mere.
Rejsetype
Fly 1
Fly 2
Fly 3
Fly 4
Fly 5

Søg blandt mere end 1.000.000 overnatningssteder og 550 flyselskaber verden over

Medlemmer får 10% ekstra rabat på udvalgte hoteller, udlejningsbiler, oplevelser og ferieboliger. Tilmeld dig i dag.

Gratis afbestilling af de fleste hoteller – fordi fleksibilitet betyder noget.

Jomfru Ane Gade

Besøg Aalborgs populære gade fyldt med natteliv og underholdning, som har en af de største koncentrationer af barer, bistroer og klubber i Danmark.

Jomfru Ane Gade er en gammel gade i Aalborg, som er blevet centrum for byens natteliv. Denne fodgængerzone er kun omkring 150 meter lang, men har alligevel en af Danmarks største koncentrationer af barer, restauranter og natklubber. De lokale unge mennesker kalder det “Gaden”.

Gadens oprindelse kan dateres tilbage til det sene 1500-tal, og Jomfru Ane Gade var oprindeligt hjemsted for lokale købmænd. Gaden siges at være opkaldt efter en nonne, Ane Viffert, som boede i Skavegade, en gade i nærheden.

Træd indenfor i nogle af bindingsværkshusene, som ligger på begge sider af den maleriske gade. Disse tidligere butikker og boliger er nu populære steder, hvor du kan spise og drikke. Vælg mellem sportsbarer, bistroer, live-musik og caféer, der serverer traditionelle danske retter. Du kan blandt andet få marinerede sild og smørrebrød.

Slap af i det udendørs siddeområde i dagtimerne om sommeren, når barerne tilbyder buffeter, der er til at betale. Om aftenen kan du tilslutte dig de lokale og internationale studerende og deltage i Aalborgs største fester på klubber og diskoteker. Gaslight, som åbnede i 1967, var en af de første etablissementer, der åbnede i gaden, og er i dag en populær natklub. Andre barer og klubber har lokale bands, så det er også muligt at lytte til live-musik.

I slutningen af maj udgør gaden en del af Aalborg Karneval, hvor du kan opleve parader, stand-up-comedy og koncerter. Besøg Aalborg Karnevals officielle hjemmeside for flere oplysninger.

Hvis du besøger Jomfru Ane Gade i dagtimerne, bør du også lægge vejen forbi de nærliggende gader, såsom Bispensgade og Gravensgade. Begge gader er hjemsted for eksklusive modebutikker og selvstændige butikker, så der er rig mulighed for at shoppe, når du besøger byen.

Jomfru Ane Gade ligger i hjertet af byen, kun en kort gåtur fra Aalborgs store seværdigheder. Offentlige busser stopper på Vesterbro, en kort gåtur derfra. Gammeltorv er kun et par minutter væk til fods.

Besøg den særlige Jomfru Ane Gades hjemmeside for oplysninger om de forskellige barer og klubbers åbningstider. Her kan du også finde et program for de begivenheder, der finder sted i gaden. Der er gratis adgang til de fleste klubber, og mange restauranter har overkommelige priser.


Bedste hoteltilbud i Jomfru Ane Gade

Se alle 102 overnatningssteder i nærheden af Jomfru Ane Gade
Radisson Blu Limfjord Hotel Aalborg DKK 876
Radisson Blu Limfjord Hotel Aalborg

Radisson Blu Limfjord Hotel Aalborg

Ved Stranden 14-16, Aalborg
   
  4.0 ud af 5.0 Stjerner

  Dette hotel med miljøvenlig profil ligger i hjertet af Aalborg, kun få skridt fra Jomfru Ane Gade og Aalborg Havn. Derudover ligger Østerågade og Gammeltorv 5 minutter derfra. Du kan desuden gå til Aalborg Vestby Station på 8 minutter og Aalborg Station på 12 minutter.

  CABINN Aalborg Hotel DKK 620
  CABINN Aalborg Hotel

  CABINN Aalborg Hotel

  Fjordgade 20, Aalborg
    
   2.0 ud af 5.0 Stjerner

   Dette hotel ligger i hjertet af Aalborg, kun få skridt fra Utzon Center og Aalborghus Slot. Derudover ligger Det Danske Udvandrerarkiv og Vor Frue Kirke 5 minutter derfra. Du kan desuden gå til Aalborg Station på 12 minutter og Aalborg Vestby Station på 15 minutter.

   Zleep Hotel Aalborg DKK 595
   Zleep Hotel Aalborg

   Zleep Hotel Aalborg

   Jyllandsgade 6, Aalborg
     
    3.5 ud af 5.0 Stjerner

    Dette hotel ligger i hjertet af Aalborg, kun 10 minutters gang fra Vor Frue Kirke og Nordkraft. Derudover ligger Utzon Center og Musikkens Hus 15 minutter derfra. Du kan desuden gå til Aalborg Station på 8 minutter og Aalborg Vestby Station på 24 minutter.

    Spacious Apartment in the Middle of Aalborg City
    Spacious Apartment in the Middle of Aalborg City

    Spacious Apartment in the Middle of Aalborg City

      
     0.0 ud af 5.0 Stjerner

     Dette lejlighedskompleks ligger i Aalborg, kun få skridt fra Aalborg Historiske Museum og Aalborg Kloster. Derudover ligger Budolfi Katedral og Gammeltorv 5 minutter derfra. Du kan desuden gå til Aalborg Station på 7 minutter og Aalborg Vestby Station på 11 minutter.

     Hotel Jomfru Ane DKK 548
     Hotel Jomfru Ane

     Hotel Jomfru Ane

     Jomfru Ane Gade 3, Aalborg
       
      3.0 ud af 5.0 Stjerner

      Dette hotel ligger i hjertet af Aalborg, kun få skridt fra Jomfru Ane Gade, Aalborg Historiske Museum og Budolfi Katedral. Derudover ligger Jens Bangs Stenhus og Utzon Center 10 minutter derfra. Du kan desuden gå til Aalborg Vestby Station på 10 minutter og Aalborg Station på 11 minutter.

      Helnan Phønix Hotel DKK 698
      Helnan Phønix Hotel

      Helnan Phønix Hotel

      Vesterbro 77, Aalborg
        
       4.0 ud af 5.0 Stjerner

       Dette hotel ligger i hjertet af Aalborg, kun 5 minutters gang fra Aalborg Historiske Museum, Budolfi Katedral og Jomfru Ane Gade. Derudover ligger Jens Bangs Stenhus og Utzon Center 15 minutter derfra. Du kan desuden gå til Aalborg Station på 8 minutter og Aalborg Vestby Station på 10 minutter.

       Prinsen Hotel DKK 542
       Prinsen Hotel

       Prinsen Hotel

       Prinsensgade 14-16, Aalborg
         
        3.0 ud af 5.0 Stjerner

        Dette hotel ligger i hjertet af Aalborg, kun 10 minutters gang fra Aalborg Historiske Museum, Aalborg Kloster og Budolfi Katedral. Derudover ligger Gråbrødre Kloster Museum og Vor Frue Kirke 10 minutter derfra. Der er to minutters gang til Aalborg Station, mens Aalborg Vestby Station ligger inden for 16 minutters gang.

        Milling Hotel Gestus DKK 615
        Milling Hotel Gestus

        Milling Hotel Gestus

        Vesterbro 36-38, Aalborg
          
         3.0 ud af 5.0 Stjerner

         Dette hotel ligger i hjertet af Aalborg, kun 5 minutters gang fra Aalborg Historiske Museum, Aalborg Kloster og Budolfi Katedral. Derudover ligger Aalborg Kongres og Kulturcenter og Gammeltorv 10 minutter derfra. Du kan desuden gå til Aalborg Station på 6 minutter og Aalborg Vestby Station på 12 minutter.