Vigtigt: Denne destination har muligvis rejserestriktioner i forbindelse med COVID-19, herunder restriktioner for overnatningssteder. Tjek alle nationale og lokale sundhedsmæssige vejledninger for denne destination før du bestiller.

B&B i Ifonche

Søg blandt mere end 1.000.000 overnatningssteder og 550 flyselskaber verden over

Medlemmer får 10% ekstra rabat på udvalgte hoteller, udlejningsbiler, oplevelser og ferieboliger. Tilmeld dig i dag.

Gratis afbestilling af de fleste hoteller – fordi fleksibilitet betyder noget.

Andre typer af overnatningssteder i Ifonche

H10 Conquistador

H10 Conquistador

4 out of 5
Avenida Rafael Puig, 36, Playa de las Americas, Arona, Tenerife
Prisen er DKK 959 pr. nat fra 16. dec. til 17. dec.
4.1/5Very Good! (531 anmeldelser)
Et godt Hotel nær havet

"Dejligt hotel med en god udsigt tæt ved havet. Værelserne var lidt slidt og vi manglede adgang til en lille elkedel, så man kunne lave en kop kaffe. Personalet var meget venlige og hjælpsomme og den store restaurant var rigtig god. De 3 gourmet restaurant vi besøgte var derimod en skuffelse hvad ..."…"

Anmeldelse fra 10. mar. 2019

H10 Conquistador
Santa Barbara Golf and Ocean Club by Diamond Resorts

Santa Barbara Golf and Ocean Club by Diamond Resorts

4 out of 5
Avenida del Atlantico, s/n, Golf del Sur, San Miguel de Abona, Tenerife
Prisen er DKK 272 pr. nat fra 10. dec. til 11. dec.
4.4/5Excellent! (2,175 anmeldelser)

"Rigtig flot hotel og flotte værelser. Sengene var gode at sove i. Eneste minus er at der ikke bliver hivet nye håndklæder dagligt. Der går ihvertfald to-tre dage imellem."…"

Anmeldelse fra 11. mar. 2020

Santa Barbara Golf and Ocean Club by Diamond Resorts
Coral Ocean View

Coral Ocean View

4 out of 5
Avenida de los Pueblos S/N, Playa de las Americas, Adeje
4.5/5Wonderful! (99 anmeldelser)

"Me gusto todo muchísimo, estuvimos muy agusto. Sin duda repitiria"…"

Anmeldelse fra 23. jul. 2020

Coral Ocean View
Den laveste pris pr. nat baseret på 2 voksne for 1 nat, som er fundet inden for de seneste 24 timer. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår kan gælde.

Ofte stillede spørgsmål

Leder du efter Bed & Breakfasts i Ifonche?
Søger du efter noget, som er lidt mere roligt i forhold til et standardhotel, kan det være, at et Bed & Breakfast er den perfekte løsning til dit ophold. Har du lyst til at udforske nogle af områdets topseværdigheder, kan du med fordel besøge Golf Costa Adeje og Aqualand Costa Adeje.
Hvordan ved du, om et Bed & Breakfast et det rigtige valg for dig?
Bed & Breakfasts tilbyder en helt særlig atmosfære med personlig service, mulighed for at stifte nye bekendtskaber og en solid morgenmad.
Hvilke Bed & Breakfasts er de bedste i Ifonche?
Tag et kig på disse Bed & Breakfasts i Ifonche: Villa Chiara B&B: 3,5 stjerner, 5 værelser. Nyd godt af gratis morgenmadsbuffet og spisning på stedet. Casa Regina Tenerife: 3 stjerner, 6 værelser. Nyd godt af et spabad og en terrasse. Casa Giuliana: 3 stjerner, 4 værelser. Nyd godt af gratis komplet morgenmad og spisning på stedet. Villa Riki Bed and Breakfast: 2,5 stjerner, 4 værelser. Nyd godt af et spabad og en sæsonbestemt udendørs pool.
Hvor mange Bed & Breakfasts kan jeg finde i Ifonche?
Expedia har 28 Bed & Breakfasts i Ifonche, så du har masser af muligheder til dit ophold.
Hvilken årstid er bedst til at booke en B&B i Ifonche?
Når du drømmer om et ophold i Ifonche, så sørg for at tage højde for temperaturen i løbet af året. August og juli er som regel de varmeste måneder med en gennemsnitstemperatur på 20°C, mens januar og februar er de koldeste måneder med en gennemsnitstemperatur på 15°C. Den årlige nedbør i Ifonche er i gennemsnit på 118 mm.
Hvad kan jeg opleve i Ifonche?
Hvis du er vild med at “smage” på nye oplevelser, bør du næsten besøge Ifonche og opleve udvalget af udsøgte spisesteder og barer. Golf Costa Adeje og Aqualand Costa Adeje er også mulige seværdigheder, hvis du ønsker at opleve mere af området.
Hvordan kommer jeg til og omkring i Ifonche?
Du kan tilrettelægge din rejse til Ifonche på forhånd med disse transportmuligheder. Flyv til Tenerife (TFS-Tenerife South), som befinder sig 14,1 km fra centrum. Hvis du gerne vil se andre dele af området, kan du overveje at leje en bil.