Starten af hovedsektionen
Rejsetype
Fly 1
Fly 2
Fly 3
Fly 4
Fly 5

Søg blandt mere end 895.000 overnatningssteder og 550 flyselskaber verden over

Søg blandt mere end en million flyrejser, hoteller, pakkerejser og meget mere

Expedia opkræver ikke et gebyr for ændring eller afbestilling af de fleste hotelreservationer

Londons mest berømte park Hyde Park

Londons mest berømte park, som engang udgjorde kongens private jagtområde, er i dag et sted, som alle kan besøge for at nyde de grønne områder, monumenterne og musikforestillingerne. 

Hyde Park er en af Londons største og mest berømte parker. Parken er forbundet med Kensington Gardens, som sammen udgør et område på 253 hektarer. De danner sammen midtpunktet i et netværk af parker, som er kendt som Londons “green lung.” Parken, som engang var Henrik 8.'s private jagtgrunde, er i dag fyldt med vigtige kulturelle steder, monumenter og begivenheder, der finder sted året rundt.

Gå forbi parkens Speaker’s Corner for at høre talerne debattere og diskutere dagens emne. Det var også her, at offentlige henrettelser fandt sted. Sadl op, og tag på en guidet ridetur langs Rotten Row, hvor Londons overklasse plejede at samledes for at se og blive set. Du kan leje heste og reservere rundvisningen i nærheden af staldene.

Fra marts til oktober måned kan du leje en robåd og sejle over den store sø, Serpentine Lake, som adskiller Hyde Park og Kensington Gardens. I de varmere måneder kan du også tage en dukkert i Serpentines særlige svømmeområde.

Udforsk de mange mindesmærker i parken. Læg særligt mærke til Diana Memorial Fountain, Holocaust Memorial og 7 July Memorial. Parken er også hjemsted for nogle finurlige statuer såsom Broom Broom, Drinking Horse og en familie af Jelly Babies.

Hyde Park har aktiviteter for alle aldre og interesser. Deltag i sport som f.eks. tennis og fodbold, eller nyd et afslappende måltid og en drink på en af parkens restauranter eller barer. Du kan leje liggestole og cykler, og der udbydes en gratis kørselsservice rundt i parken for alle besøgende, som ikke selv er i stand til at gå. Om sommeren er parken vært for adskillige koncerter og festivaler, mens den om vinteren har et Winter Wonderland med forlystelser, en skøjtebane og et julemarked.

Mens Hyde Park og Kensington Gardens fungerer som en samlet park om dagen, lukker Kensington Gardens ved skumringen, mens Hyde Park forbliver åben indtil midnat. Hyde Park ligger i det centrale London tæt på fem forskellige undergrundsstationer, og der er et begrænset antal parkeringspladser mod et gebyr.


Guide til at udforske Hyde Park


Kort

Bedste hoteltilbud

Se alle 7.748 overnatningssteder i nærheden af Hyde Park
Park Plaza Westminster Bridge London DKK 997
Park Plaza Westminster Bridge London

Park Plaza Westminster Bridge London

200 Westminster Bridge Road, London
   
  4,4
  ud af 5 (baseret på 10.618 anmeldelser)
  4.0 ud af 5.0

  Dette hotel med spa ligger i London City Centre, kun få skridt fra Southbank Centre Book Market og Florence Nightingale Museum. Derudover ligger St. Thomas' Hospital og Sea Life London Aquarium 5 minutter derfra. Waterloo Metrostation ligger inden for 4 i minutters gang, mens Westminster Metrostation ligger inden for 6 minutters gang.

  The Westbourne Hyde Park DKK 699
  The Westbourne Hyde Park

  The Westbourne Hyde Park

  51 Gloucester Terrace, London
    
   4,6
   ud af 5 (baseret på 1.095 anmeldelser)
   4.0 ud af 5.0

   Dette hotel ligger i London City Centre, kun 15 minutters gang fra Kensington Gardens og Hyde Park. Derudover ligger Kensington Palace og Marble Arch ca. 2 km derfra. Lancaster Gate Metrostation ligger inden for 4 i minutters gang, mens Paddington Metrostation ligger inden for 6 minutters gang.

   Millennium Gloucester Hotel London Kensington DKK 589
   Millennium Gloucester Hotel London Kensington

   Millennium Gloucester Hotel London Kensington

   4-18 Harrington Gardens, London
     
    4,0
    ud af 5 (baseret på 5.392 anmeldelser)
    4.0 ud af 5.0

    Det er et stort moderne hotel beliggende i det eksklusive South Kensington, 50 meter fra undergrundsstationen Gloucester Road med adgang til Piccadilly-linjen, lige ved siden af Millennium Conference Centre.

    Corus Hotel Hyde Park DKK 658
    Corus Hotel Hyde Park

    Corus Hotel Hyde Park

    Lancaster Gate, London
      
     3,8
     ud af 5 (baseret på 3.673 anmeldelser)
     4.0 ud af 5.0

     Dette hotel ligger i London City Centre, kun 15 minutters gang fra Kensington Gardens og Hyde Park. Derudover ligger Kensington Palace og Marble Arch ca. 2 km derfra. Lancaster Gate Metrostation ligger inden for 2 i minutters gang, mens Paddington Metrostation ligger inden for 8 minutters gang.

     The Cumberland DKK 884
     The Cumberland

     The Cumberland

     Great Cumberland Place, London
       
      3,8
      ud af 5 (baseret på 2.161 anmeldelser)
      4.5 ud af 5.0

      Dette hotel med luksusfaciliteter ligger i London City Centre, kun 10 minutters gang fra Marble Arch og Selfridges (stormagasin). Derudover ligger Hyde Park og London Palladium Theatre ca. 2 km derfra. Marble Arch Metrostation ligger inden for 2 i minutters gang, mens Bond Street Metrostation ligger inden for 9 minutters gang.

      Thistle Kensington Gardens DKK 651
      Thistle Kensington Gardens

      Thistle Kensington Gardens

      104 Bayswater Road, London
        
       4,1
       ud af 5 (baseret på 1.559 anmeldelser)
       4.0 ud af 5.0

       Dette hotel ligger i London City Centre, kun 10 minutters gang fra Kensington Gardens og Kensington Palace. Derudover ligger Hyde Park og Royal Albert Hall ca. 2 km derfra. Queensway Metrostation ligger inden for 3 i minutters gang, mens Bayswater Metrostation ligger inden for 6 minutters gang.

       Park International Hotel DKK 689
       Park International Hotel

       Park International Hotel

       117 - 129 Cromwell Road, London
         
        4,1
        ud af 5 (baseret på 2.379 anmeldelser)
        4.0 ud af 5.0

        Med en beliggenhed i South Kensington, er dette hotel 3 blokke fra Kensington High Street og 2 km fra Hyde Park, Harrods og Victoria and Albert Museum.

        The Grosvenor Hotel DKK 996
        The Grosvenor Hotel

        The Grosvenor Hotel

        101 Buckingham Palace Road, London
          
         4,2
         ud af 5 (baseret på 2.210 anmeldelser)
         4.0 ud af 5.0

         Dette hotel ligger i London City Centre, kun 15 minutters gang fra Victoria Palace Theatre og Buckingham Palace. Derudover ligger Big Ben og St. James Park ca. 2 km derfra. Der er to minutters gang til Victoria Metrostation og Victoria Togstation.