Som følge af rejsevejledningerne i forbindelse med Corona-virussen (COVDI-19) kan nogle destinationer være utilgængelige for booking på visse datoer. Læs mere.
Som følge af rejsevejledningerne i forbindelse med Corona-virussen (COVDI-19) kan nogle destinationer være utilgængelige for booking på visse datoer. Læs mere.
Rejsetype
Fly 1
Fly 2
Fly 3
Fly 4
Fly 5

Søg blandt mere end 1.000.000 overnatningssteder og 550 flyselskaber verden over

Medlemmer får 10% ekstra rabat på udvalgte hoteller, udlejningsbiler, oplevelser og ferieboliger. Tilmeld dig i dag.

Gratis afbestilling af de fleste hoteller – fordi fleksibilitet betyder noget.

Humboldt-universitetet

Udforsk området omkring denne berømte uddannelsesinstitution, som har udklækket nogle af de dygtigste folk i historien.

Tag en gåtur rundt på området ved Humboldt-universitetet, som er et af de mest prestigefulde uddannelsessteder i byen. Det ældste universitetsområde findes i Mitte, mens der er andre og mere moderne universitetsområder på Campus Nord og Campus Adlershof. På en rejse til Humboldt-universitetet kan du lade dig opsluge af den akademiske stemning og kigge nærmere på de storslåede bygninger og frodige parkområder, der udgør det centrale universitetsområde.

Selvom Humboldt er et ungt universitet i forhold til Tysklands store universiteter fra gammel tid, er det blandt de ældste i Berlin. Det blev grundlagt i 1810 af den tyske akademiker, filosof og diplomat Wilhelm von Humboldt. Denne uddannelsesinstitution har stadig et godt ry over hele Europa.

Universitetet giver en god påmindelse om Tysklands intellektuelle arv. Mens du spadserer rundt under et weekendophold ved Humboldt-universitetet, kan du prøve at komme i tanke om nogle af de indflydelsesrige personer, som har brugt tid her i Humboldt. I alt har 29 Nobelprisvindere studeret eller arbejdet her, deriblandt de Nobel-prisvindende fysikere Max Planck og Albert Einstein.

På en ferie til Humboldt-universitetet kan du holde øje med statuen af grundlæggeren Wilhelm von Humboldt, når du går gennem indgangsporten. Besøgende kan gå rundt på områderne for sig selv eller tilmelde sig en rundvisning. Lad en engelsktalende guide vise dig rundt i hovedbygningen, på det centrale universitetsområde og på de øvrige universitetsområder, mens du hører interessante anekdoter under spadsereturen. Rundvisningerne skal arrangeres på forhånd, og der opkræves et gebyr. Rundvisningerne kan blive præsenteret på andre sprog efter anmodning. Henvend dig på forhånd for at se, om universitetet kan efterkomme dit ønske.

Når du rejser til Humboldt-universitetet og har brug for en pause, kan du kigge forbi en af restauranterne i nærheden. Mange af dem henvender sig til studerende og serverer generelt store portioner til en overkommelig pris.

Humboldts Mitte-universitetsområde er åbent for offentligheden. Du kan udskrive et kort fra universitetets hjemmeside og bruge det til at finde rundt. Du finder indgangen til Humboldt-universitetet blot et par gader fra S-Bahn- og U-Bahn-stationen Friedrichstrasse.


Guide til at udforske Humboldt-universitetet


Bedste hoteltilbud i Humboldt-universitetet

Se alle 1.878 overnatningssteder i nærheden af Humboldt-universitetet
Select Hotel Berlin Gendarmenmarkt DKK 316
Select Hotel Berlin Gendarmenmarkt

Select Hotel Berlin Gendarmenmarkt

Charlottenstrasse 66, Berlin, BE
   
  4.0 ud af 5.0 Stjerner

  Dette hotel ligger i Mitte, kun 5 minutters gang fra Friedrichstrasse, Gendarmenmarkt og Konzerthaus Berlin. Derudover ligger Checkpoint Charlie og Checkpoint Charlie-museet 10 minutter derfra. Der er fem minutters gang til både Stadtmitte U-Bahn og Stadtmitte Stationn.

  Select Hotel Berlin The Wall DKK 436
  Select Hotel Berlin The Wall

  Select Hotel Berlin The Wall

  Zimmerstrasse 88, Berlin, BE
    
   4.0 ud af 5.0 Stjerner

   Dette hotel ligger i Mitte, kun få skridt fra Checkpoint Charlie, Friedrichstrasse og Checkpoint Charlie-museet. Derudover ligger Gendarmenmarkt og Potsdamer Platz 15 minutter derfra. Der er fem minutters gang til både Stadtmitte U-Bahn og Kochstrasse U-Bahn.

   Meininger Hotel Berlin Mitte Humboldthaus DKK 269
   Meininger Hotel Berlin Mitte Humboldthaus

   Meininger Hotel Berlin Mitte Humboldthaus

   Oranienburger Strasse 67/68, Berlin, BE
     
    3.0 ud af 5.0 Stjerner

    Dette hotel ligger i Mitte, kun 10 minutters gang fra Friedrichstrasse, Friedrichstadt-Palast og Hackescher Markt. Derudover ligger DDR-museet og Humboldt-universitetet 15 minutter derfra. Der er to minutters gang til Oranienburger Strasse S-Bahn-station, mens Oranienburger Tor U-Bahn ligger inden for 4 minutters gang.

    Melia Berlin DKK 640
    Melia Berlin

    Melia Berlin

    Friedrichstrasse 103, Berlin, BE
      
     4.5 ud af 5.0 Stjerner

     Dette hotel med luksusfaciliteter ligger i Mitte, kun 5 minutters gang fra Friedrichstadt-Palast og Berlinerensemblet. Derudover ligger Bode Museum og Gendarmenmarkt 15 minutter derfra. Der er fem minutters gang til både Friedrichstrasse U-Bahn og Friedrichstrasse S-Bahn.

     TITANIC Gendarmenmarkt Berlin DKK 693
     TITANIC Gendarmenmarkt Berlin

     TITANIC Gendarmenmarkt Berlin

     Französische Straße 30, Berlin
       
      5.0 ud af 5.0 Stjerner

      Dette hotel med luksusfaciliteter ligger i Mitte, kun få skridt fra Skt. Hedwig-katedralen, Den Franske Katedral og Gendarmenmarkt. Derudover ligger Museumsinsel (museumsø) og Bode Museum 15 minutter derfra. Der er fem minutters gang til både Hausvogteiplatz U-Bahn og Französische Strasse U-Bahn.

      Rocco Forte Hotel De Rome Berlin DKK 2.084
      Rocco Forte Hotel De Rome Berlin

      Rocco Forte Hotel De Rome Berlin

      Behrenstrasse 37, Berlin, BE
        
       5.0 ud af 5.0 Stjerner

       Dette hotel med familievenlig profil ligger i det historiske kvarter i Berlin, kun 15 minutters gang fra Gendarmenmarkt og Brandenburger Tor. Derudover ligger Checkpoint Charlie-museet og Berliner Fernsehturm ca. 2 km derfra. Du kan desuden gå til Hausvogteiplatz U-Bahn på 6 minutter og Französische Strasse U-Bahn på 6 minutter.

       The Westin Grand, Berlin DKK 819
       The Westin Grand, Berlin

       The Westin Grand, Berlin

       Friedrichstr. 158-164, Berlin, BE
         
        5.0 ud af 5.0 Stjerner

        Dette hotel med luksusfaciliteter ligger i Mitte, kun få skridt fra Friedrichstrasse, Komische Oper Berlin og Galeries Lafayette. Derudover ligger Den Franske Katedral og Brandenburger Tor 15 minutter derfra. Französische Strasse U-Bahn ligger inden for 2 i minutters gang, mens Stadtmitte Stationn ligger inden for 6 minutters gang.

        TITANIC Comfort Berlin Mitte DKK 350
        TITANIC Comfort Berlin Mitte

        TITANIC Comfort Berlin Mitte

        Elisabeth-Mara-Strasse 4, Berlin
          
         3.5 ud af 5.0 Stjerner

         Dette hotel ligger i Mitte, kun 15 minutters gang fra Gendarmenmarkt, Nikolaikirche og Checkpoint Charlie. Derudover ligger Museumsinsel (museumsø) og Berliner Fernsehturm ca. 2 km derfra. Spittelmarkt U-Bahn ligger inden for 3 i minutters gang, mens Märkisches Museum U-Bahn ligger inden for 8 minutters gang.