Bedømmelser baseret på 9 verificerede anmeldelser

3,9 af 5
100% anbefaler dette hotel
3,9 Rengøring på værelset
3,6 Service og personale
4,5 Værelsets komfort
3,4 Hotellets tilstand
Anmeldelser verificeret af Expedia
4 ud af 5
af en verificeret rejsende

Denne rejsende har kun indsendt en generel bedømmelse Opslået 30. jan. 2020
5 ud af 5
af en verificeret rejsende

Opslået 16. jan. 2020
Super Wellnessbereich, den man für einen kleinen Zusatzbeitrag exklusiv buchen kann
5 ud af 5
af en verificeret rejsende

Denne rejsende har kun indsendt en generel bedømmelse Opslået 10. okt. 2019
4 ud af 5
af en verificeret rejsende

Toller kurztrip hotel

Opslået 8. okt. 2019 på Hotels
Hatten groß und ganzen tollen urlaub. Die Zimmer sehr sauber, aber in Bad leider keinen Föhn und Badeuntensilien das ein Hotel normal stellt nicht da. Der Fernseher nur in landessprachigen Programme. Der wellnessbereich[ gegen Gebühr, sauber top.] Das Essen sehr Lecker , nur die Komunikation zwischen den Personal und selbst nicht ganz mit Englisch verständlich eher Hand und Zettel..
1 ud af 5
af en verificeret rejsende

Denne rejsende har kun indsendt en generel bedømmelse Opslået 3. okt. 2019 på Ebookers
4 ud af 5
af en verificeret rejsende

Opslået 20. jul. 2019 på Hotels
Kommentar fra Hotelledelsen
27. jul. 2019 af Jaroslav, Hotelledelsen
Dear Anna, thank you for your kind and nice response! Looking forward to see you again here. Jaroslav, Resort Manager
4 ud af 5
af en verificeret rejsende

Opslået 14. jul. 2019 på Hotels
Kommentar fra Hotelledelsen
27. jul. 2019 af Jaroslav, Hotelledelsen
Dear William, thank you for your kind and nice response! Looking forward to see you again here. Jaroslav, Resort Manager
5 ud af 5
af en verificeret rejsende

Opslået 29. jun. 2019 på Hotels
Burde ha mer info på engelsk
Kommentar fra Hotelledelsen
1. jul. 2019 af Jaroslav, Hotelledelsen
Hello Pal, thanks for your review. We will do our best to enhance the availability of info in English. Thanks and looking forward to see you again.
3 ud af 5
af en verificeret rejsende

Opslået 1. mar. 2019
This hotel is in an amazing place, in the middle of the Krivoklat reserve. We stayed in the suite, which spacy and has an enormous terrace. Hotel is a bit run-down and in need of renovation, but overall we liked the stay.
Kommentar fra Hotelledelsen
4. jul. 2019 af Jaroslav, Hotelledelsen
Hello there, we are working hardly to improve the facility for last several years. We will bw happy to continue on it in the off-season winter time. And we do hope you will like it in the next year. Thanks for your well-balanced review.