Som følge af rejsevejledningerne i forbindelse med Corona-virussen (COVDI-19) kan nogle destinationer være utilgængelige for booking på visse datoer. Læs mere.
Som følge af rejsevejledningerne i forbindelse med Corona-virussen (COVDI-19) kan nogle destinationer være utilgængelige for booking på visse datoer. Læs mere.
Rejsetype
Fly 1
Fly 2
Fly 3
Fly 4
Fly 5

Søg blandt mere end 1.000.000 overnatningssteder og 550 flyselskaber verden over

Medlemmer får 10% ekstra rabat på udvalgte hoteller, udlejningsbiler, oplevelser og ferieboliger. Tilmeld dig i dag.

Gratis afbestilling af de fleste hoteller – fordi fleksibilitet betyder noget.

Hotel de Ville

Det storslåede rådhus Hotel de Ville, der har været centrum for en stor del af Paris' omfattende historie, er en arkitektonisk perle.

Når du står udenfor Hotel de Ville, kan du ikke undgå at lægge mærke til de kunstfærdigt udhuggede statuer og det mørke imponerende klokketårn på bygningens facade. Træd indenfor, og kig op på de overdådige lysekroner over dit hoved. Lofterne er udsmykket med udsøgte malerier, der er malet af nogle af Frankrigs mest berømte kunstnere.

Hotel de Ville, der oprindelig blev opført i det 16. århundrede af kong Frans 1., blev stort set ødelagt under Pariserkommunen i 1871. Arkitekterne Theodore Ballu og Edouard Deperthes genskabte den smukke bygning flere år senere og udsmykkede den i nyrenæssancestil. Besøg den betagende bygning, der nu bruges til byrådsmøder og lokale udstillinger.

Stil dig på pladsen foran rådhuset, hvor du rigtig kan beundre den lange facade. Bygningen er flødefarvet, og over de buede indgangsdøre er der en række tætsiddende rektangulære vinduer. Gå tættere på, så du bedre kan se de 108 stenfigurer, der repræsenterer historiske hæderkronede parisere. Oven over vinduerne ses det ikoniske sorte klokketårn. Bemærk de kvindestatuer, der er placeret rundt om uret. De symboliserer floden Seinen og Paris som by.

Inde i bygningen kan du gå op ad den brede svungne trappe til balsalen. Den er indrettet som en kopi af Spejlsalen i Versailles og oplyses af enorme krystallysekroner. Bygningen danner også rammen om forskellige udstillinger i årets løb af både national og international kunst. Spørg i receptionen for at finde ud af, hvilke udstillinger der falder sammen med dit besøg.

Hotel de Ville ligger i Paris centrum tæt ved Seinen. Du kan gå dertil fra dit hotel eller tage metroen. Du skal betale en mindre entré for at komme ind i bygningen. Bestil en guidet rundvisning i forvejen. Pladsen foran bygningen omdannes til skøjtebane om vinteren og en kunstig strand om sommeren, hvor du kan tage solbad eller spille volleyball og fodbold.


Guide til at udforske Hotel de Ville


De bedste tilbud på fly + hotel i Hotel de Ville

Bedste hoteltilbud i Hotel de Ville

Se alle 13.016 overnatningssteder i nærheden af Hotel de Ville
Hotel Europe Saint Severin Paris DKK 447
Hotel Europe Saint Severin Paris

Hotel Europe Saint Severin Paris

38-40 Rue Saint Séverin, Paris, Paris
   
  3.0 ud af 5.0 Stjerner

  Dette hotel ligger i Paris Centrum, kun 5 minutters gang fra Ile de la Cité og Sainte Chapelle. Derudover ligger Notre-Dame og Sorbonne Universitet 10 minutter derfra. Der er to minutters gang til Saint-Michel Metrostation og Saint-Michel - Notre Dame Station.

  Hotel Le Cardinal DKK 462
  Hotel Le Cardinal

  Hotel Le Cardinal

  3 rue du Cardinal Mercier, Paris
    
   3.0 ud af 5.0 Stjerner

   Dette hotel ligger i Paris Centrum, kun 10 minutters gang fra Place de Clichy, La Machine du Moulin Rouge og Theatre Mogador. Derudover ligger Galeries Lafayette og Boulevard Haussmann 15 minutter derfra. Der er fem minutters gang til både Liège Metrostation og Place de Clichy Metrostation.

   CitizenM Paris Gare de Lyon DKK 663
   CitizenM Paris Gare de Lyon

   CitizenM Paris Gare de Lyon

   8 Rue van Gogh, Paris, Ile-de-France
     
    4.0 ud af 5.0 Stjerner

    Dette hotel ligger i 12. Arrondissement, kun 15 minutters gang fra Jardin des Plantes og AccorHotels Arena. Derudover ligger Notre-Dame og Centre Pompidou ca. 3 km derfra. Paris-Gare-de-Lyon Station ligger inden for 4 i minutters gang, mens Gare de Lyon Metrostation ligger inden for 6 minutters gang.

    Hôtel Terminus Lyon DKK 433
    Hôtel Terminus Lyon

    Hôtel Terminus Lyon

    19 Boulevard Diderot, Paris, Paris
      
     3.0 ud af 5.0 Stjerner

     Dette hotel ligger i 12. Arrondissement, kun 5 minutters gang fra Canal Saint-Martin, AccorHotels Arena og Opera Bastille. Derudover ligger Bastillepladsen og Pitié-Salpêtrière Hospital ca. 2 km derfra. Der er to minutters gang til Paris-Gare-de-Lyon Station og Paris-Gare-de-Lyon Station.

     Hotel Duo DKK 1.186
     Hotel Duo

     Hotel Duo

     11 rue du temple, Paris, Paris
       
      4.0 ud af 5.0 Stjerner

      Dette hotel ligger i Paris Centrum, kun 10 minutters gang fra Bazar de l'Hotel de Ville (indkøbscenter), Centre Pompidou og Notre-Dame. Derudover ligger Forum des Halles og Bastillepladsen ca. 2 km derfra. Der er to minutters gang til Hôtel de Ville Metrostation, mens Châtelet Metrostation ligger inden for 6 minutters gang.

      Hotel Britannique DKK 441
      Hotel Britannique

      Hotel Britannique

      20 Avenue Victoria, Paris, Paris
        
       3.0 ud af 5.0 Stjerner

       Dette hotel i romantisk stil ligger i Paris Centrum kun få skridt fra Châtelet Teater, Les Halles og Rue de Rivoli. Derudover ligger Conciergerie og Ile de la Cité 5 minutter derfra. Der er to minutters gang til Châtelet Metrostation, mens Pont Neuf Metrostation ligger inden for 4 minutters gang.

       Hotel De Nice
       Hotel De Nice

       Hotel De Nice

       42 Bis Rue De Rivoli, Paris, Paris
         
        3.0 ud af 5.0 Stjerner

        Dette hotel ligger i Paris Centrum, kun 5 minutters gang fra Rue de Rivoli og Hotel de Ville. Derudover ligger Les Halles og Centre Pompidou 10 minutter derfra. Der er fem minutters gang til både Hôtel de Ville Metrostation og Saint-Paul Metrostation.

        Novotel Paris Les Halles DKK 1.258
        Novotel Paris Les Halles

        Novotel Paris Les Halles

        8 Place Marguerite De Navarre, Paris, Paris
          
         4.0 ud af 5.0 Stjerner

         Dette hotel med familievenlig profil ligger i det historiske kvarter i Paris, kun få skridt fra Forum des Halles, Les Halles og Rue de Rivoli. Derudover ligger Centre Pompidou og Hotel de Ville 10 minutter derfra. Der er fem minutters gang til både Châtelet-Les Halles Station og Les Halles Metrostation.