Starten af hovedsektionen
Rejsetype
Fly 1
Fly 2
Fly 3
Fly 4
Fly 5

Søg blandt mere end 895.000 overnatningssteder og 550 flyselskaber verden over

Søg blandt mere end en million flyrejser, hoteller, pakkerejser og meget mere

Expedia opkræver ikke et gebyr for ændring eller afbestilling af de fleste hotelreservationer

Holland Park

Besøg Holland Park, som er en offentlig park, hvor du kan beundre den japanske have, gå en tur i det stille skovområde, samt se friluftsteater og -opera om sommeren.

Holland Park er en imponerende offentlig plads, der er omgivet af attraktive victorianske byhuse i det grønne vestlige London. Gå gennem et stort skovområde, og se egern på udkig efter nødder samt påfugle, der vandrer frit omkring. Du kan også se forskellige sportsaktiviteter på cricketbanen og tennisbanerne, tage børnene med en tur på legepladsen eller ligge og nyde en rolig stund på de grønne plæner.

Parken er hjemsted for Holland House, et stort palæ, der oprindeligt blev bygget i det 17. århundrede. Ejendommen blev et stort socialt knudepunkt for overklasses aristokrater og forfattere i det 19. århundrede, hvor bl.a. prominente personer som Lord Byron og Charles Dickens var på besøg. I dag kan du se levnene fra det bombede hus, som blev slemt beskadiget under Anden Verdenskrig.

Oplev også det elegante Orangery Gallery, der er bygget i glas og sten. Det er en historisk bygning, der efter sigende skulle være blev brugt af Lord og Lady Holland til receptioner og gallafester. I dag danner bygningen kulisse for kunstudstillinger og private begivenheder. Uden for galleriet ligger der en udsøgt rosenhave.

Gå heller ikke glip af parkens Kyoto Garden, der er anlagt i japansk stil, og som blev doneret af Chamber of Commerce of Kyoto i 1991. I haven kan du opleve den velkendte japanske ro samt den smukt anlagte bro og vandkunst, hvor der svømmer karper rundt. I 2012 blev Fukushima Memorial Garden føjet til Kyoto Garden til minde om Storbritanniens støtte som følge af katastrofen i Fukushima i 2011.

Medbring en madkurv, så du kan tage på picnic i parken, eller køb en espresso og en kage i en af de små caféer på stedet. Du kan reservere et bord til frokost eller middag i parkens gourmetrestaurant, der ligger i en bygning fra det 17. århundrede, som tidligere fungerede som balsal. Om sommeren danner parken ofte ramme for friluftsoperaer og -teaterforestillinger, så det kan anbefales at undersøge, hvad der er på programmet under dit besøg i byen.

Holland Park ligger i de royale bydele Kensington og Chelsea i det vestlige London. Du kan tage undergrundsbanen til Holland Park Metrostation eller komme hertil med bus. Holland Park har både sportsområder og en smuk japansk have og er dermed det perfekte sted at tilbringe en dag i det fri.


Guide til at udforske Holland Park


Kort

Bedste hoteltilbud

Se alle 7.760 overnatningssteder i nærheden af Holland Park
Millennium Gloucester Hotel London Kensington DKK 589
Millennium Gloucester Hotel London Kensington

Millennium Gloucester Hotel London Kensington

4-18 Harrington Gardens, London
   
  4,0
  ud af 5 (baseret på 5.392 anmeldelser)
  4.0 ud af 5.0

  Det er et stort moderne hotel beliggende i det eksklusive South Kensington, 50 meter fra undergrundsstationen Gloucester Road med adgang til Piccadilly-linjen, lige ved siden af Millennium Conference Centre.

  Park International Hotel DKK 689
  Park International Hotel

  Park International Hotel

  117 - 129 Cromwell Road, London
    
   4,1
   ud af 5 (baseret på 2.379 anmeldelser)
   4.0 ud af 5.0

   Med en beliggenhed i South Kensington, er dette hotel 3 blokke fra Kensington High Street og 2 km fra Hyde Park, Harrods og Victoria and Albert Museum.

   Safestay London Kensington Holland Park DKK 351
   Safestay London Kensington Holland Park

   Safestay London Kensington Holland Park

   Holland Walk, London
     
    3,9
    ud af 5 (baseret på 398 anmeldelser)
    4.0 ud af 5.0

    Dette hostel ligger i Kensington, kun 3 km fra Kensington Palace, Natural History Museum og Kensington Gardens. Derudover ligger Westfield London Shopping Centre og Imperial College London ca. 3 km derfra. Du kan gå til High Street Kensington Metrostation på 9 minutter og Holland Park Metrostation på 10 minutter.

    Dorsett Shepherds Bush DKK 687
    Dorsett Shepherds Bush

    Dorsett Shepherds Bush

    58 Shepherds Bush Green, London
      
     4,4
     ud af 5 (baseret på 1.543 anmeldelser)
     4.0 ud af 5.0

     Dette hotel med miljøvenlig profil ligger i Shepherd's Bush, kun 5 km fra Westfield London Shopping Centre, Natural History Museum og Hammersmith Apollo. Derudover ligger Kensington Palace og Kensington Gardens ca. 5 km derfra. Der er fem minutters gang til både Shepherd's Bush Market Metrostation og Goldhawk Road Metrostation.

     Hilton London Kensington DKK 728
     Hilton London Kensington

     Hilton London Kensington

     179-199 Holland Park Avenue, London
       
      3,9
      ud af 5 (baseret på 2.079 anmeldelser)
      4.0 ud af 5.0

      Dette hotel, der er egnet til forretningsfolk, ligger i London tæt på Westfield London Shopping Centre, Kensington Palace og Royal Albert Hall. Portobello Road Market og Hammersmith Apollo er også i nærheden.

      Copthorne Tara Hotel London Kensington DKK 682
      Copthorne Tara Hotel London Kensington

      Copthorne Tara Hotel London Kensington

      Scarsdale Place, London
        
       3,9
       ud af 5 (baseret på 6.963 anmeldelser)
       4.0 ud af 5.0

       Copthorne Tara Hotel London Kensington ligger lige bag High Street Kensington og tæt ved alle forretningerne og restauranter i Kensington, Knightsbridge og Notting Hill.

       88 Studios Kensington DKK 411
       88 Studios Kensington

       88 Studios Kensington

       88 Holland Road, London
         
        4,3
        ud af 5 (baseret på 370 anmeldelser)
        4.0 ud af 5.0

        Dette lejlighedskompleks ligger i Kensington, kun 3 km fra Westfield London Shopping Centre, Natural History Museum og Kensington Palace. Derudover ligger Hammersmith Apollo og Kensington Gardens ca. 3 km derfra. Der er fem minutters gang til både Kensington Olympia Station og Kensington (Olympia) Station.

        Thistle Kensington Gardens DKK 651
        Thistle Kensington Gardens

        Thistle Kensington Gardens

        104 Bayswater Road, London
          
         4,1
         ud af 5 (baseret på 1.559 anmeldelser)
         4.0 ud af 5.0

         Dette hotel ligger i London City Centre, kun 10 minutters gang fra Kensington Gardens og Kensington Palace. Derudover ligger Hyde Park og Royal Albert Hall ca. 2 km derfra. Queensway Metrostation ligger inden for 3 i minutters gang, mens Bayswater Metrostation ligger inden for 6 minutters gang.