Sverige har muligvis indført rejserestriktioner på grund af COVID-19.

B&B i Haninge

Andre typer af overnatningssteder i Haninge

Ekuddens Vandrarhem

Ekuddens Vandrarhem

3 out of 5
Oxnövägen 6-8, Haninge, Södermanland
Prisen er DKK 4.726 pr. nat fra 30. okt. til 31. okt.
Ekuddens Vandrarhem
Vegetarvenlig Øko-indkvartering i en Idyllisk Tyresta-landsby

Vegetarvenlig Øko-indkvartering i en Idyllisk Tyresta-landsby

jägarbostaden, Tyresta by 5, Haninge, Stockholm Län
Prisen er DKK 871 pr. nat fra 4. nov. til 5. nov.
Vegetarvenlig Øko-indkvartering i en Idyllisk Tyresta-landsby
Hyggeligt Soveværelse med god Adgang Offentlig Transport

Hyggeligt Soveværelse med god Adgang Offentlig Transport

Skyttens gata, 544, Haninge, Stockholm Län
Hyggeligt Soveværelse med god Adgang Offentlig Transport
Den laveste pris pr. nat baseret på 2 voksne for 1 nat, som er fundet inden for de seneste 24 timer. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår kan gælde.

Ofte stillede spørgsmål

Leder du efter Bed & Breakfasts i Haninge?
Uanset om du søger en romantisk ferie og søger et sted i rolige omgivelser, eller du rejser alene og og håber på at få lidt tips fra de lokale, så er et Bed & Breakfast et glimrende valg for mange. Hvis din ideelle ferie til Haninge inkluderer masser af frisk luft, er Tyresta Nationalpark helt sikkert et godt sted at starte.
Er du interesseret i et Bed & Breakfast frem for et traditionelt hotelværelse?
Alle Bed & Breakfasts har en unik charme – uanset om det er haven, eller om det er den lækre morgenmad og kaffen, så er det de små detaljer, der gør Bed & Breakfasts til noget, der minder om hjem.
Hvilke Bed & Breakfasts er de bedste i Haninge?
Her er en række populære Bed & Breakfasts, der befinder sig i det omkringliggende område: Solsidans Bed and breakfast: 2,5 stjerner, 3 værelser. 14,9 km fra centrum. Nyd godt af lokale morgenmadsretter og en sauna. Hotel Tre Små Rum: 3 stjerner, 7 værelser. Ligger 23 km fra hjertet af Haninge. AD Inn B&B: 3,5 stjerner. Ligger 17,8 km fra centrum af Haninge. Nyd godt af designertoiletartikler og en sauna.
Hvilken årstid er bedst til at booke en B&B i Haninge?
Når du drømmer om en rejse til Haninge, så kan både temperatur og nedbør i løbet af året være vigtige faktorer at overveje. Juli og august er som regel de varmeste måneder med en gennemsnitstemperatur på 15°C, mens januar og februar er de koldeste måneder med en gennemsnitstemperatur på -2°C. Den årlige nedbør i Haninge er i gennemsnit på 488 mm.
Hvad kan jeg opleve i Haninge?
Brug eventuelt lidt tid på at udforske Tyresta Nationalpark og Gålö Havsbad, hvis du er interesseret i naturen. Du kan eventuelt sætte Årsta Slott og Årsta Brygga på listen over ting, du kan opleve i området.
Hvordan kommer jeg til og omkring i Haninge?
Du kan planlægge udflugterne i Haninge på forhånd med disse transportmuligheder. Flyv til Stockholm (ARN-Arlanda), som befinder sig 60,6 km fra centrum. Ellers kan du søge efter flyrejser til Stockholm (BMA-Bromma), som befinder sig 30,2 km væk. Hvis du gerne vil se andre dele af området, kan du overveje at leje en bil.