Tilpasset til din søgning på :

Lejlighedshotel i Hamborg, Tyskland

Hoteller Hamborg
Hamborg

Populære lejlighedshoteller i Hamborg

Aparion Apartments Hamburg-hoteller i Hamburg
Rating: 3.0 Stars

Aparion Apartments Hamburg

Kieler Straße 212, Hamburg - Kort
 
 
3,8 ud af 5 (187 anmeldelser)
Denne lejlighed ligger i Eimsbüttel, kun 1,5 km fra Herbertstrasse og ca. 5 km fra Hagenbeck Zoo og Imtech Arena. Derudover …Mere
Hanse Clipper Haus-hoteller i Hamburg
Rating: 4.0 Stars
DKK 1.412

Hanse Clipper Haus

Ditmar-Koel-Strasse 1, Hamburg - Kort
 
 
"Dejligt hotel, med en god beliggenhed."
Fantastisk sted, som vi gerne besøger igen. ca 15min gang til Rathausmarkt og ca 10min til Reeperbahn "Der Kiez". En lækker lejlighed. Lige om hjørnet ligger der mange restauranter, der er 50 meter til et fint supermarked, er nok ikke lige et hotel vi ville vælge om sommeren, da der ikke er aircon. Der er gratis Wi-fi, det var okay på værelse 406. Et minus var dog sengen, der var alt for blød til vores smag og gerne to enkelte madrasser, og så kunne der godt have været et spisebord og et par stole. Parkeringen i kælderen er dog dyr 19euro/døgn, men der er nogle få pladser på gaden ved den Norske og Danske sømandskirke, hvor vi havde vores bil til at stå i 2 dage til 0 euro.
En rejsende
Denne lejlighed ligger i Neustadt, kun 5 minutters gang fra Schwedische Gustaf-Adolfskirche og Skt. Michaelis Kirke …Mere
bedpark Stellingen-hoteller i Hamburg
Rating: 2.0 Stars

bedpark Stellingen

Volksparkstraße 62, Hamburg - Kort
 
 
3,4 ud af 5 (43 anmeldelser)
Denne lejlighed ligger i Stellingen, kun 2 km fra Altonaer Volkspark, Hagenbeck Zoo og Imtech Arena. Derudover ligger …Mere

Lejlighedshotel: Se alle 4 hoteller i Hamborg

Søg blandt 4 hoteller i Hamborg


  Hvorfor reservere med Expedia?

  • Expedias Prisgaranti
  • Mere end 321.000 hoteller verden over
  • prisgaranti
  • Mere end 11 millioner gæsteanmeldelser

  Hotellejligheder i Hamborg

  Lejlighedshotel Hamborg: Hamborg er Tysklands næststørste by efter Berlin og ligger ved floden Elben. Desuden ligger byen kun godt 2 timers kørsel fra den dansk-tyske grænse. Er du på ferie med familien eller en flok venner, vil I helt sikkert ikke fortryde at leje en hotellejlighed i Hamborg. Mange lejligheder har familievenlige faciliteter såsom ekstraseng, mulighed for tøjvask, køkken og udlån af cykler.

  Oplev kanalrundfarten

  En god måde at starte storbyferien i Hamborg på er til vands. Harmborgs havn er den andenstørste i Europa, og hvert år bliver ca. 10 millioner containere lastet her. Tag på havnerundfart, og se de mange kraner og byens flotte arkitektur fra vandet – de fleste ture afgår hver dag fra Landungsbrücken.

  Lejlighedshotel i Hamborg tæt på Kunsthalle

  De kunstinteresserede vil garanteret ikke gå glip af Hamburger Kunsthalle, som er et af de få kunstmuseer i Tyskland, der byder på europæisk kunst gennem syv århundreder. Museet blev bygget i 1850 og består af tre sammenhængende bygninger. Hvorfor ikke reservere en hotellejlighed i Hamborg i gåafstand til dette spændende museum?

  Træd ind i mørket

  Skærp sanserne, og oplev en verden uden for visuel rækkevidde. I museet Dialog Im Dunkeln bliver besøgende ledt rundt i mindre grupper af blinde guider i bælgmørke rum, hvor hverdagssituationer udspiller sig. Rollerne er byttet om, så de, der kan se, nu må opleve verden gennem de andre sanser, mens de blinde selvsagt er på hjemmebane. En spændende oplevelse for hele familien. Der er naturligvis mulighed for at reservere hoteller i Hamborg tæt på Dialog Im Dunkeln.

  Skjul
  Kunder tildeler Expedia
  Drives af feefo
  Anbefalet af 92%
  4.5
  Baseret på 68.143 anmeldelser