Som følge af rejsevejledningerne i forbindelse med Corona-virussen (COVDI-19) kan nogle destinationer være utilgængelige for booking på visse datoer. Læs mere.
Som følge af rejsevejledningerne i forbindelse med Corona-virussen (COVDI-19) kan nogle destinationer være utilgængelige for booking på visse datoer. Læs mere.
Rejsetype
Fly 1
Fly 2
Fly 3
Fly 4
Fly 5

Søg blandt mere end 1.000.000 overnatningssteder og 550 flyselskaber verden over

Medlemmer får 10% ekstra rabat på udvalgte hoteller, udlejningsbiler, oplevelser og ferieboliger. Tilmeld dig i dag.

Gratis afbestilling af de fleste hoteller – fordi fleksibilitet betyder noget.

Grand Palais

I denne spektakulære udstillingshal med glastag, som er vært for både højprofilerede kunstudstillinger og retrospektive udstillinger, kan du nyde både kunst og arkitektur.

Er du på storbyferie eller weekendtur i Paris, er Grand Palais bestemt besøget værd. Det udgør en sand perle fra den franske belle époque og er elsket af både parisere og besøgende. I forbindelse med dit besøg kan du besøge en af de permanente udstillinger eller deltage i en af de regelmæssige begivenheder, der omhandler alt fra sport til mode og kunst.

Grand Palais blev opført i starten af 1900-tallet og var en del af byens store forberedelser til Verdensudstillingen i 1900. I de efterfølgende årtier var bygningen vært for mange forskellige kunstudstillinger og fungerede desuden som et hospital under første verdenskrig samt et udstillingsområde for nazipropaganda under anden verdenskrig. Den var også jævnligt plaget af bygningsproblemer. Bygningen lukkede i 1993 i forbindelse med en renovation og åbnede igen i 2007.

Inden du træder indenfor, kan du kigge op på den storslåede bygnings facade. Læg f.eks. mærke til det detaljerede smedejernsarbejde i art nouveau-stil og det karakteristiske buede glastag over den klassiske stenfacade.

Sætter du kursen mod paladsets vestlige fløj, finder du det familievenlige videnskabsmuseum Palais de la Découverte. De spændende permanente udstillinger fokuserer på en række videnskabsgrene såsom fysik, astronomi, biologi og kemi. Du kan også deltage i de interaktive eksperimenter, som finder sted flere gange om dagen, eller se en forestilling i planetariet. 

Grand Palais er også vært for en række eklektiske og foranderlige begivenheder i de andre udstillingsområder. På programmet er både dans, teater, film, kunst og sport. 

Sørg for at undersøge de kommende begivenheder i de nationale udstillingsområder forud for dit besøg. Der afholdes jævnligt store internationale udstillinger, hvor billetterne er hurtigt udsolgte, så sørg også for at købe billetter, hvis du vil være sikker på at kunne deltage. Tidligere begivenheder inkluderer udstillinger om Edward Hopper og Robert Mapplethorpes. Efter at have set bygningen og en forestilling, kan du nyde et måltid på stedets restaurant Le Mini Palais.

Palais de la Découverte er åben fra torsdag til søndag. Der opkræves entré. Du skal købe en separat billet for at komme ind på de nationale udstillinger. Grand Palais' priser og åbningstider varierer, afhængigt af de aktuelle udstillinger. Du kan bruge indgang 3 på Avenue du Général Eisenhower for at besøge de nationale udstillinger. Planlægger du at besøge Palais de la Découverte kan du benytte indgangen på Avenue Franklin Delano Roosevelt.


Guide til at udforske Grand Palais


Bedste hoteltilbud i Grand Palais

Se alle 12.982 overnatningssteder i nærheden af Grand Palais
Hotel Le Cardinal DKK 456
Hotel Le Cardinal

Hotel Le Cardinal

3 rue du Cardinal Mercier, Paris
   
  3.0 ud af 5.0 Stjerner

  Dette hotel ligger i Paris Centrum, kun 10 minutters gang fra Place de Clichy, La Machine du Moulin Rouge og Theatre Mogador. Derudover ligger Galeries Lafayette og Boulevard Haussmann 15 minutter derfra. Der er fem minutters gang til både Liège Metrostation og Place de Clichy Metrostation.

  Hotel Europe Saint Severin Paris DKK 468
  Hotel Europe Saint Severin Paris

  Hotel Europe Saint Severin Paris

  38-40 Rue Saint Séverin, Paris, Paris
    
   3.0 ud af 5.0 Stjerner

   Dette hotel ligger i Paris Centrum, kun 5 minutters gang fra Ile de la Cité og Sainte Chapelle. Derudover ligger Notre-Dame og Sorbonne Universitet 10 minutter derfra. Der er to minutters gang til Saint-Michel Metrostation og Saint-Michel - Notre Dame Station.

   Hotel Eiffel Turenne DKK 456
   Hotel Eiffel Turenne

   Hotel Eiffel Turenne

   20 Avenue De Tourville, Paris, Paris
     
    3.0 ud af 5.0 Stjerner

    Dette hotel ligger i Paris Centrum, kun 5 minutters gang fra Rue Cler og Les Invalides. Derudover ligger Champ de Mars og Eiffeltårnet 15 minutter derfra. Der er to minutters gang til École Militaire Metrostation, mens La Tour-Maubourg Metrostation ligger inden for 6 minutters gang.

    Maison Albar Hotels Le Diamond DKK 1.354
    Maison Albar Hotels Le Diamond

    Maison Albar Hotels Le Diamond

    4 Rue de la Pepiniere, Paris, Paris
      
     5.0 ud af 5.0 Stjerner

     Dette hotel med luksusfaciliteter ligger i Paris Centrum, kun 10 minutters gang fra Boulevard Haussmann, Rue du Faubourg Saint-Honore og Grands Boulevards. Derudover ligger Avenue Montaigne og Theatre Mogador 10 minutter derfra. Der er to minutters gang til Saint-Lazare Metrostation, mens Saint-Augustin Metrostation ligger inden for 3 minutters gang.

     Hotel Monceau Wagram DKK 495
     Hotel Monceau Wagram

     Hotel Monceau Wagram

     7 Rue Rennequin, Paris, Paris
       
      4.0 ud af 5.0 Stjerner

      Dette hotel ligger i 17. Arrondissement, kun 5 minutters gang fra Rue du Faubourg Saint-Honore, Champs-Elysees og Parc Monceau. Derudover ligger Triumfbuen og Lido ca. 2 km derfra. Ternes Metrostation ligger inden for 5 i minutters gang, mens Courcelles Metrostation ligger inden for 5 minutters gang.

      Fraser Suites Le Claridge Champs-Elysées DKK 2.117
      Fraser Suites Le Claridge Champs-Elysées

      Fraser Suites Le Claridge Champs-Elysées

      74 avenue des Champs-Elysées, Paris
        
       5.0 ud af 5.0 Stjerner

       Dette overnatningssted med luksusfaciliteter ligger i Paris Centrum, kun 5 minutters gang fra Champs-Elysees, Lido og Avenue Montaigne. Derudover ligger Triumfbuen og Rue du Faubourg Saint-Honore 10 minutter derfra. George V Metrostation ligger inden for 4 i minutters gang, mens Franklin D. Roosevelt Metrostation ligger inden for 5 minutters gang.

       Hotel Marignan Champs-Elysées
       Hotel Marignan Champs-Elysées

       Hotel Marignan Champs-Elysées

       12 Rue De Marignan, Paris, Paris
         
        5.0 ud af 5.0 Stjerner

        Dette hotel med familievenlig profil ligger i et forretningskvarter i Paris, kun få skridt fra Avenue Montaigne og Champs-Elysees. Derudover ligger Lido og Rue du Faubourg Saint-Honore 10 minutter derfra. Franklin D. Roosevelt Metrostation ligger inden for 5 i minutters gang, mens Saint-Philippe du Roule Metrostation ligger inden for 7 minutters gang.

        Hotel de Sevigne DKK 500
        Hotel de Sevigne

        Hotel de Sevigne

        6 rue De Belloy, Paris, Paris
          
         3.0 ud af 5.0 Stjerner

         Dette hotel ligger i Paris Centrum, kun 10 minutters gang fra Champs-Elysees, Triumfbuen og Lido. Derudover ligger Avenue Montaigne og Place du Trocadero 15 minutter derfra. Der er fem minutters gang til både Boissière Metrostation og Kléber Metrostation.