Som følge af rejsevejledningerne i forbindelse med Corona-virussen (COVDI-19) kan nogle destinationer være utilgængelige for booking på visse datoer. Læs mere.
Som følge af rejsevejledningerne i forbindelse med Corona-virussen (COVDI-19) kan nogle destinationer være utilgængelige for booking på visse datoer. Læs mere.
Rejsetype
Fly 1
Fly 2
Fly 3
Fly 4
Fly 5

Søg blandt mere end 1.000.000 overnatningssteder og 550 flyselskaber verden over

Medlemmer får 10% ekstra rabat på udvalgte hoteller, udlejningsbiler, oplevelser og ferieboliger. Tilmeld dig i dag.

Gratis afbestilling af de fleste hoteller – fordi fleksibilitet betyder noget.

Golden Gate Park

Denne elskede park byder på afslapning mellem træer, blomster og dyreliv lige i San Franciscos baghave.

Golden Gate Park er mere end fem kilometer lang og ca. 800 meter bred. Den blev designet i 1871 af parkkommissær William Hall, som inkluderede snoede gangstier, som bugter sig gennem mere end 405 hektarer smukt anlagte haver, skove og søer. Golden Gate Park er et frodigt og afslappet fristed fra San Franciscos travlhed, som strækker sig hele vejen fra Haight-Ashbury-kvarteret til Stillehavskysten.

Det er på dette smukke fristed i byen, de lokale kommer for at slappe af.  Deltag i en venlig trommecirkel, flet en blomsterkrans om det berømte Janis Joplin-træ, eller tag en tur i en robåd på Stow Lake. Den afdæmpede atmosfære har bevaret stemningen fra "Summer of Love" mere end 50 år senere. Stil op til fotografering i tulipanhaven, og indsnus duften af roserne fra det sene forår til det tidlige efterår. San Francisco Conservatory of Flowers, et af verdens største blomsterkonservatorier, er en blomstrende guldgrube.

For videnskabs- og naturelskere er der et akvarium, et planetarium, en regnskov m.m. Et højdepunkt er California Academy of Sciences, et betagende eksempel på "grøn" arkitektur og inertaktiv videnskab. Oplev den levende bygning, som har et rullende tag beklædt med grønne planter. De Young-kunstmuseet, som blev færdigt i 2005, er designet af det berømte atelier Herzog De Meuron og rummer uvurderlige stammerelikvier fra Asien til Afrika. Gå ikke glip af udsigten over byen fra museets gaveshop på øverste etage.

Komplet fred og ro finder du i den japanske tehave, hvor der er udsmykkede broer, velholdte haver, en god kop te og måske endda lidt indre fred. Det er et lille stykke Kyoto i hjertet af byen. For at komme hurtigere frem kan du tage et par rulleskøjter på, men pas på bakkerne.

Naturelskere kan være heldige at se hejrer, egrettaer, måger, sangfugle og spætter samt frøer og padder ved parkens søer og haver. Højdepunktet for både børn og voksne er bisonhjorden, som holder til på en indhegnet mark ved siden af Spreckels Lake på parkens nordside.

Du kan komme til Golden Gate Park i bil, med San Francisco Municipal-service (Muni) og endda på cykel. Der er en parkeringskælder med rimelige priser på Fulton Street og 10th Avenue, eller du kan være heldig at finde en parkeringsplads langs en af gaderne i eller omkring selve parken. Muni'en kører til Golden Gate Park fra stoppesteder i hele byen. Overvej at leje en cykel for at komme hertil eller komme rundt, når du når hertil.


Guide til at udforske Golden Gate-parken


Bedste hoteltilbud i Golden Gate-parken

Se alle 2.109 overnatningssteder i nærheden af Golden Gate-parken
InterContinental San Francisco DKK 914
InterContinental San Francisco

InterContinental San Francisco

888 Howard Street, San Francisco, CA
   
  4.5 ud af 5.0 Stjerner

  Dette hotel med luksusfaciliteter ligger i San Francisco Centrum, kun 10 minutters gang fra Moscone Convention Center, San Francisco Museum of Modern Art og Westfield San Francisco Centre. Derudover ligger Warfield Theater og SHN Curran Theatre 15 minutter derfra. Du kan desuden gå til Market St & 5th St Stop på 5 minutter og Powell St. Station på 7 minutter.

  Geary Parkway Motel DKK 681
  Geary Parkway Motel

  Geary Parkway Motel

  4750 Geary Blvd, Richmond District, San Francisco, CA
    
   2.0 ud af 5.0 Stjerner

   Dette motel ligger i Richmond District, kun 2 km fra Conservatory of Flowers, Golden Gate-parken og Californien Academy of Sciences. Derudover ligger Universitet i San Francisco og De Young Museum ca. 2 km derfra. Du kan desuden gå til Irving St & 9th Ave Stop på 27 minutter og Irving St & 8th Ave Stop på 28 minutter.

   Stanyan Park Hotel DKK 773
   Stanyan Park Hotel

   Stanyan Park Hotel

   750 Stanyan Street, San Francisco, CA
     
    3.0 ud af 5.0 Stjerner

    Dette hotel med familievenlig profil ligger i det historiske kvarter i San Francisco, kun 10 minutters gang fra Golden Gate-parken og University of Californien San Francisco. Derudover ligger Universitet i San Francisco og Kunstpaladset ca. 5 km derfra. Carl St & Stanyan St Stop ligger inden for 4 i minutters gang, mens Carl Street & Cole Street Station ligger inden for 7 minutters gang.

    Stilfuld San Fran Home 1 blok til Golden Gate Park!
    Stilfuld San Fran Home 1 blok til Golden Gate Park!

    Stilfuld San Fran Home 1 blok til Golden Gate Park!

    774 40th Avenue, San Francisco, CA
      
     0.0 ud af 5.0 Stjerner

     Dette feriested ligger i Richmond District, kun 15 minutters gang fra Golden Gate-parken og Ocean Beach. Derudover ligger Californien Academy of Sciences og Universitet i San Francisco ca. 5 km derfra. Du kan desuden gå til Judah St & 40th Ave Stop på 25 minutter og Judah St & 46th Ave Stop på 26 minutter.