Starten af hovedsektionen
Rejsetype
Fly 1
Fly 2
Fly 3
Fly 4
Fly 5

Søg blandt mere end 895.000 overnatningssteder og 550 flyselskaber verden over

Søg blandt mere end en million flyrejser, hoteller, pakkerejser og meget mere

Expedia opkræver ikke et gebyr for ændring eller afbestilling af de fleste hotelreservationer

Globe-teateret i Rom

I parken Villa Borghese kan du se forestillinger med shakespeare-stykker i Roms replika af Londons Globe Theatre.

Opdag Globe-teatret i Rom, en reproduktion i fuld skala af Londons berømte replika af det originale elizabethanske teater. Se et teaterstykke i den charmerende offentlige park Villa Borghese. Dette teater har en imponerende egetræstruktur og kan huse omkring 1250 gæster. Det tilbyder forestillinger af mange af William Shakespeares mesterværker på italiensk i løbet af sommeren.

Globe-teatret i Rom er bygget i det 21. århundrede og ligner meget Shakespeares Globe Theatre, som er rekonstrueret i Londons South Bank i 1997. Teatrets cirkulære friluftsdesign betragtes som velegnet til Roms klima. Oplev den engelske manuskriptforfatters mesterværker fra den øverste eller nederste balkon i dette replikateater.

Lej en cykel eller gå igennem den smukke offentlige park Villa Borghese. Her kan du beundre andre attraktioner inklusiv galleriet Villa Borghese og det nationale galleri for moderne kunst. Se en børnefilm på italiensk eller engelsk i Cinema dei Piccoli. Gå igennem parken, og værdsæt dens historiske monumenter.

Find galleriet Villa Borghese i nærheden, og se antikke mosaikker, skulpturer og malerier af berømte italienske kunstnere, inklusiv Raphael og Antonello da Messina. Besøg Roms nationale galleri for moderne kunst, eller lej en båd, og padel en tur rundt i den lille sø i en af Roms største offentlige parker.

Teatret er en kort gåtur fra Bioparco di Roma, en zoologisk have inden i Villa Borghese. Se giraffer, brune bjørne og indiske elefanter i dette bemærkelsesværdige anlæg. Gå en tur rundt i den zoologiske have, eller book et interaktivt undervisningslab.

Spagna metrostation er den, der ligger tættest på Villa Borghese. Teatret er åbent i sommermånederne; dog er mange af de andre attraktioner i Villa Borghese åbent året rundt. Tjek den officielle hjemmeside for sommerprogrammet og tiderne for forestillinger. Find mindre dyre teaterbilletter i den stående sektion.


Guide til at udforske Globe-teateret i Rom


Kort

Bedste hoteltilbud

Se alle 6.559 overnatningssteder i nærheden af Globe-teateret i Rom
Hotel Quirinale DKK 542
Hotel Quirinale

Hotel Quirinale

Via Nazionale 7, Rome
   
  4,2
  ud af 5 (baseret på 3.034 anmeldelser)
  4.0 ud af 5.0

  Dette hotel ligger i det centrale Rom i en bygning fra det sene 19. århundrede med strejf af imperiets storhed, 500 meter fra Quirinale Palace og 1 km fra Colosseum.

  Hotel Artemide DKK 888
  Hotel Artemide

  Hotel Artemide

  Via Nazionale 22, Rome
    
   4,8
   ud af 5 (baseret på 2.236 anmeldelser)
   4.0 ud af 5.0

   Storstået bygning fra det 19. århundrede med udsigt over Roms centrale Via Nazionale, nogle få skridt fra Piazza della Repubblica og 1 kilometer fra Trevi-fontænen og Den Spanske Trappe.

   iQ Hotel Roma DKK 507
   iQ Hotel Roma

   iQ Hotel Roma

   Via Firenze, 8, Rome
     
    4,7
    ud af 5 (baseret på 3.329 anmeldelser)
    4.0 ud af 5.0

    Dette hotel ligger i hjertet af Rom og er i gåafstand fra Teatro dell'Opera di Roma og Basilica di Santa Maria Maggiore. Fontana dei Trevi og Foro Romano er også i nærheden.

    Hotel Majestic – The Leading Hotels of the World DKK 1.453
    Hotel Majestic – The Leading Hotels of the World

    Hotel Majestic – The Leading Hotels of the World

    Via Vittorio Veneto 50, Rome
      
     4,5
     ud af 5 (baseret på 1.020 anmeldelser)
     5.0 ud af 5.0

     Det nyklassicistiske Hotel Majestic ligger mindre end 1 km fra Borghese kunstgalleri, Villa Borghese-haverne, Trevi-fontænen og Den spanske trappe.

     Grand hotel via Veneto DKK 1.904
     Grand hotel via Veneto

     Grand hotel via Veneto

     Via Vittorio Veneto 155, Rome
       
      4,6
      ud af 5 (baseret på 469 anmeldelser)
      5.0 ud af 5.0

      Dette hotel med luksusfaciliteter ligger i Rom Centrum, kun 5 minutters gang fra Via Veneto og Villa Borghese. Derudover ligger Spanske trappe og Trevi-fontænen 10 minutter derfra. Du kan gå til Barberini Metrostation på 7 minutter og Spagna Metrostation på 11 minutter.

      UNAHOTELS Decò Roma DKK 953
      UNAHOTELS Decò Roma

      UNAHOTELS Decò Roma

      Via Giovanni Amendola, 57, Rome
        
       4,4
       ud af 5 (baseret på 2.214 anmeldelser)
       4.0 ud af 5.0

       Dette hotel er egnet til forretningsfolk og ligger i hjertet af Rom i gåafstand fra Palazzo Massimo alle Terme, Piazza Santa Maria Maggiore og Piazza della Repubblica-Rome. Udstillingspaladset og Teatro dell'Opera di Roma er også i nærheden.

       Smooth Hotel Rome Termini DKK 337
       Smooth Hotel Rome Termini

       Smooth Hotel Rome Termini

       Via Palestro 13, Rome
         
        4,6
        ud af 5 (baseret på 579 anmeldelser)
        3.0 ud af 5.0

        Dette hotel ligger i Rione XVIII Castro Pretorio, kun 5 minutters gang fra Via Nazionale, Trevi-fontænen og Teatro dell'Opera di Roma. Derudover ligger Colosseum og Spanske trappe ca. 2 km derfra. Du kan gå til Castro Pretorio Metrostation på 6 minutter og Repubblica - Teatro dell'Opera Metrostation på 9 minutter.

        The Tribune Hotel DKK 727
        The Tribune Hotel

        The Tribune Hotel

        Via Campania, 45, Rome
          
         4,7
         ud af 5 (baseret på 641 anmeldelser)
         4.0 ud af 5.0

         Dette hotel ligger i hjertet af Rom, kun 10 minutters gang fra Via Veneto, Villa Borghese og Borghese-galleriet. Derudover ligger Bioparco di Roma og Piazza di Spagna ca. 2 km derfra. Du kan gå til Barberini Metrostation på 11 minutter og Repubblica - Teatro dell'Opera Metrostation på 13 minutter.