Globe-teateret i Rom

I parken Villa Borghese kan du se forestillinger med shakespeare-stykker i Roms replika af Londons Globe Theatre.

Opdag Globe-teatret i Rom, en reproduktion i fuld skala af Londons berømte replika af det originale elizabethanske teater. Se et teaterstykke i den charmerende offentlige park Villa Borghese. Dette teater har en imponerende egetræstruktur og kan huse omkring 1250 gæster. Det tilbyder forestillinger af mange af William Shakespeares mesterværker på italiensk i løbet af sommeren.

Globe-teatret i Rom er bygget i det 21. århundrede og ligner meget Shakespeares Globe Theatre, som er rekonstrueret i Londons South Bank i 1997. Teatrets cirkulære friluftsdesign betragtes som velegnet til Roms klima. Oplev den engelske manuskriptforfatters mesterværker fra den øverste eller nederste balkon i dette replikateater.

Lej en cykel eller gå igennem den smukke offentlige park Villa Borghese. Her kan du beundre andre attraktioner inklusiv galleriet Villa Borghese og det nationale galleri for moderne kunst. Se en børnefilm på italiensk eller engelsk i Cinema dei Piccoli. Gå igennem parken, og værdsæt dens historiske monumenter.

Find galleriet Villa Borghese i nærheden, og se antikke mosaikker, skulpturer og malerier af berømte italienske kunstnere, inklusiv Raphael og Antonello da Messina. Besøg Roms nationale galleri for moderne kunst, eller lej en båd, og padel en tur rundt i den lille sø i en af Roms største offentlige parker.

Teatret er en kort gåtur fra Bioparco di Roma, en zoologisk have inden i Villa Borghese. Se giraffer, brune bjørne og indiske elefanter i dette bemærkelsesværdige anlæg. Gå en tur rundt i den zoologiske have, eller book et interaktivt undervisningslab.

Spagna metrostation er den, der ligger tættest på Villa Borghese. Teatret er åbent i sommermånederne; dog er mange af de andre attraktioner i Villa Borghese åbent året rundt. Tjek den officielle hjemmeside for sommerprogrammet og tiderne for forestillinger. Find mindre dyre teaterbilletter i den stående sektion.


Oplev mere af Rom (og omegn)


Hoteller i nærheden

De 10 mest populære hoteller tættest på Globe-teateret i Rom


De oftest bookede hoteller

De mest populære hoteller i nærheden af Globe-teateret i Rom

Vis alle hoteller i nærheden af Globe-teateret i Rom