Som følge af rejsevejledningerne i forbindelse med Corona-virussen (COVDI-19) kan nogle destinationer være utilgængelige for booking på visse datoer. Læs mere.
Som følge af rejsevejledningerne i forbindelse med Corona-virussen (COVDI-19) kan nogle destinationer være utilgængelige for booking på visse datoer. Læs mere.
Rejsetype
Fly 1
Fly 2
Fly 3
Fly 4
Fly 5

Søg blandt mere end 1.000.000 overnatningssteder og 550 flyselskaber verden over

Medlemmer får 10% ekstra rabat på udvalgte hoteller, udlejningsbiler, oplevelser og ferieboliger. Tilmeld dig i dag.

Gratis afbestilling af de fleste hoteller – fordi fleksibilitet betyder noget.

Friedrichstrasse

Tværs gennem Berlins centrale distrikt finder du en gade, der er kendt for sin koldkrigshistorie og sine eksklusive stormagasiner.

Omgivet af nogle af Tysklands mest eksklusive stormagasiner og vigtigste historiske seværdigheder har kultur- og shoppingområdet Friedrichstrasse i Berlins centrale distrikt undergået en kæmpe forvandling siden Berlinmurens fald. Men midt i området findes en af byens mest usædvanlige turistattraktioner, der fører dig tilbage til koldkrigstiden. Friedrichstrasse er i dag en af Berlins mest besøgte gader. Det huser Checkpoint Charlie, der er en af de meget få grænseovergange mellem Øst- og Vestberlin fra koldkrigstiden.

Tag undergrundsbanen U6 for at komme til Friedrichstrasse. Toglinjen kører langs med gaden og har adskillige stationer, hvor du kan stå af afhængigt af din destination. Udforsk bymidten for at finde nogle af Berlins bedste shoppingmuligheder. Tilbring eftermiddagen i det parisiske stormagasin Galeries Lafayette, der huser nogle af verdens mest eksklusive varemærker. Bevæg dig nordpå ad shoppinggaden for at finde flagskibsbutikkerne for nogle af Europas største modedetailhandlere.

Hvis du går mod syd, kommer du til krydset ved Zimmerstrasse, hvor en af Berlins mest populære seværdigheder ligger. Oplev, hvordan skuespillere genskaber de amerikanske grænsevagter ved Checkpoint Charlie. Midt på gaden er der opført en lille kopi af det originale vagthus fra 1960’erne. Her kan du få taget et billede sammen med vagterne som et unikt minde.

Udforsk mere af Berlins koldkrigshistorie på de mange museer i området. Besøg Mauermuseum beliggende lige ved siden af Checkpoint Charlie for at høre fortællinger fra murens 28 år lange historie. Hør om livet fra begge sider af krigen på asisi Panorama, der er en Berlinkunstners kæmpe fremstilling af livet under opdelingen.

Slap af på en café eller restaurant, og smag på det traditionelle tyske køkken, eller tag en kop kaffe i hånden, imens du udforsker området. Friedrichstrasse er mest besøgt i dagtimerne i butikkernes åbningstider. Området tiltrækker dog også besøgende om aftenen til de mange barer og restauranter. Oplev det livlige julemarked i december på et weekendophold i Berlin.


Guide til at udforske Friedrichstrasse


Bedste hoteltilbud i Friedrichstrasse

Se alle 1.900 overnatningssteder i nærheden af Friedrichstrasse
Select Hotel Berlin Gendarmenmarkt DKK 316
Select Hotel Berlin Gendarmenmarkt

Select Hotel Berlin Gendarmenmarkt

Charlottenstrasse 66, Berlin, BE
   
  4.0 ud af 5.0 Stjerner

  Dette hotel ligger i Mitte, kun 5 minutters gang fra Friedrichstrasse, Gendarmenmarkt og Konzerthaus Berlin. Derudover ligger Checkpoint Charlie og Checkpoint Charlie-museet 10 minutter derfra. Der er fem minutters gang til både Stadtmitte U-Bahn og Stadtmitte Stationn.

  Select Hotel Berlin The Wall DKK 436
  Select Hotel Berlin The Wall

  Select Hotel Berlin The Wall

  Zimmerstrasse 88, Berlin, BE
    
   4.0 ud af 5.0 Stjerner

   Dette hotel ligger i Mitte, kun få skridt fra Checkpoint Charlie, Friedrichstrasse og Checkpoint Charlie-museet. Derudover ligger Gendarmenmarkt og Potsdamer Platz 15 minutter derfra. Der er fem minutters gang til både Stadtmitte U-Bahn og Kochstrasse U-Bahn.

   The Westin Grand, Berlin DKK 818
   The Westin Grand, Berlin

   The Westin Grand, Berlin

   Friedrichstr. 158-164, Berlin, BE
     
    5.0 ud af 5.0 Stjerner

    Dette hotel med luksusfaciliteter ligger i Mitte, kun få skridt fra Friedrichstrasse, Komische Oper Berlin og Galeries Lafayette. Derudover ligger Den Franske Katedral og Brandenburger Tor 15 minutter derfra. Französische Strasse U-Bahn ligger inden for 2 i minutters gang, mens Stadtmitte Stationn ligger inden for 6 minutters gang.

    Melia Berlin DKK 640
    Melia Berlin

    Melia Berlin

    Friedrichstrasse 103, Berlin, BE
      
     4.5 ud af 5.0 Stjerner

     Dette hotel med luksusfaciliteter ligger i Mitte, kun 5 minutters gang fra Friedrichstadt-Palast og Berlinerensemblet. Derudover ligger Bode Museum og Gendarmenmarkt 15 minutter derfra. Der er fem minutters gang til både Friedrichstrasse U-Bahn og Friedrichstrasse S-Bahn.

     Meininger Hotel Berlin Mitte Humboldthaus DKK 283
     Meininger Hotel Berlin Mitte Humboldthaus

     Meininger Hotel Berlin Mitte Humboldthaus

     Oranienburger Strasse 67/68, Berlin, BE
       
      3.0 ud af 5.0 Stjerner

      Dette hotel ligger i Mitte, kun 10 minutters gang fra Friedrichstrasse, Friedrichstadt-Palast og Hackescher Markt. Derudover ligger DDR-museet og Humboldt-universitetet 15 minutter derfra. Der er to minutters gang til Oranienburger Strasse S-Bahn-station, mens Oranienburger Tor U-Bahn ligger inden for 4 minutters gang.

      TITANIC Gendarmenmarkt Berlin DKK 715
      TITANIC Gendarmenmarkt Berlin

      TITANIC Gendarmenmarkt Berlin

      Französische Straße 30, Berlin
        
       5.0 ud af 5.0 Stjerner

       Dette hotel med luksusfaciliteter ligger i Mitte, kun få skridt fra Skt. Hedwig-katedralen, Den Franske Katedral og Gendarmenmarkt. Derudover ligger Museumsinsel (museumsø) og Bode Museum 15 minutter derfra. Der er fem minutters gang til både Hausvogteiplatz U-Bahn og Französische Strasse U-Bahn.

       Clipper City Home Berlin DKK 629
       Clipper City Home Berlin

       Clipper City Home Berlin

       Behrenstrasse 47, Berlin, BE
         
        4.0 ud af 5.0 Stjerner

        Dette lejlighedshotel ligger i Mitte, 5 minutters gang fra Friedrichstrasse, Gendarmenmarkt og Berlin Statsopera. Derudover ligger Museumsinsel (museumsø) og Brandenburger Tor 15 minutter derfra. Französische Strasse U-Bahn ligger inden for 3 i minutters gang, mens Stadtmitte Stationn ligger inden for 7 minutters gang.

        Maritim proArte Hotel Berlin DKK 596
        Maritim proArte Hotel Berlin

        Maritim proArte Hotel Berlin

        Friedrichstrasse 151, Berlin, BE
          
         0.0 ud af 5.0 Stjerner

         Dette hotel med luksusfaciliteter ligger i Mitte, kun 5 minutters gang fra Friedrichstrasse og Humboldt-universitetet. Derudover ligger Gendarmenmarkt og Friedrichstadt-Palast 10 minutter derfra. Der er fem minutters gang til både Friedrichstrasse U-Bahn og Friedrichstrasse S-Bahn.