Starten af hovedsektionen
Rejsetype
Fly 1
Fly 2
Fly 3
Fly 4
Fly 5

Søg blandt mere end 1.000.000 overnatningssteder og 550 flyselskaber verden over

Søg blandt mere end en million flyrejser, hoteller, pakkerejser og meget mere

Expedia opkræver ikke et gebyr for ændring eller afbestilling af de fleste hotelreservationer

Frammuseet

Oplev en istunnel, og gå ombord på et berømt skib for at se, hvordan norske opdagelsesrejsende overlevede at opholde sig på de koldeste steder i verden.

Besøg Frammuseet for at få mere at vide om nogle af historiens mest risikable ekspeditioner og de damp- eller sejlskibe, som gjorde dem mulige. Gå ombord på Fram, det norskbyggede fartøj, som bragte den opdagelsesrejsende Roald Amundsen til Antarktis, hvor han opdagede Sydpolen.

Fram var det stærkeste polarfartøj af træ, som nogensinde var bygget, og det var designet til at kunne modstå det tilfrosne hav. Mellem 1893 og 1912 deltog det i tre større ekspeditioner til begge polarområder. I dag er det placeret midt i museet. Rundt om det på tre etager finder man genstande fra de nævnte rejser.

Gå på dækket, stil dig bag roret, og forestil dig, hvordan det må have været at navigere gennem de arktiske og antarktiske vande. Ombord på skibet kan du se, hvordan besætningen klarede den ekstreme kulde i polarområderne. Forestil dig, hvordan det var at bo eller arbejde i kahytterne, salonerne, lastrummet, køkkenet og maskinrummet. Du kan se den grammofon og det klaver, som har underholdt de opdagelsesrejsende på de lange rejser.

Gå igennem udstillingerne med videnskabelige instrumenter og personligt og medicinsk udstyr. De omfatter slædekompasser, vindmålere og det kronometer, som Amundsen anvendte på ekspeditionen til Sydpolen. Besøg Framheim, som er en rekonstruktion af Amundsens base i Antarktis.

Gåtur i mørke er en fordybende oplevelse fordelt på tre rum, hvor du oplever en polarekspedition, der er gået galt. Stå på et skibsdæk, der bevæger sig, mens fantasivæsner angriber, og temperaturen daler til minus ti grader celsius. Gå gennem istunnellen, men pas på isbjørnen, der nærmer sig.
Museet har også udstillinger, som omhandler mindre kendte norske opdagelsesrejsende. De omfatter bl.a. Carsten Borchgrevink, som ledte den første vinterekspedition på det antarktiske fastland.

Museet ligger på halvøen Bygdøy, og det er nemt at komme dertil med bus fra Oslos centrum. I sommermånederne sejler der en færge hertil fra Rådhuskajen.

Frammuseet har åbent hver dag undtagen juleaften og juledag. Der er et lille entrégebyr.


Guide til at udforske Fram-museet


Kort

Bedste hoteltilbud i Fram-museet

Se alle 261 overnatningssteder i nærheden af Fram-museet
Citybox Oslo DKK 477
Citybox Oslo

Citybox Oslo

Prinsensgate 6, Oslo
   
  3.0 ud af 5.0 Stjerner

  Dette hotel ligger i Oslo Centrum, kun få skridt fra Cinemateket og Oslo-domkirken (Domkirke). Derudover ligger Småflaskemuseet og Norsk Tollmuseum 5 minutter derfra. Der er to minutters gang til Dronningens Gate Sporvognsstation, mens Jernbanetorget Sporvognsstation ligger inden for 4 minutters gang.

  Radisson Blu Plaza Hotel, Oslo DKK 1.028
  Radisson Blu Plaza Hotel, Oslo

  Radisson Blu Plaza Hotel, Oslo

  Sonja Henies Plass 3 Postboks 9206, Oslo
    
   4.0 ud af 5.0 Stjerner

   Dette hotel med miljøvenlig profil ligger i Oslo Centrum kun få skridt fra Oslofjord og Oslo Spektrum. Derudover ligger Oslo-domkirken (Domkirke) og Oslos operahus 10 minutter derfra. Der er fem minutters gang til både Jernbanetorget Sporvognsstation og Brugata Sporvognsstation.

   Radisson Blu Scandinavia Hotel, Oslo DKK 903
   Radisson Blu Scandinavia Hotel, Oslo

   Radisson Blu Scandinavia Hotel, Oslo

   Holbergs Gate 30, Oslo
     
    4.0 ud af 5.0 Stjerner

    Ikke langt fra pisterne i Oslo Centrum finder du Radisson Blu Scandinavia Hotel, Oslo. dette hotel ligger i centrum, kun 10 minutters gang fra Oslofjord, Kongeslottet og Nationalmuseet. Derudover ligger Parlament og Oslo-rådhuset 15 minutter derfra. Der er to minutters gang til Holbergs Plass Sporvognsstation, mens Høyskolesenteret Sporvognsstation ligger inden for 4 minutters gang.

    Hotell Bondeheimen DKK 677
    Hotell Bondeheimen

    Hotell Bondeheimen

    Rosenkrantz' Gate 8, Oslo
      
     3.5 ud af 5.0 Stjerner

     Dette hotel ligger i Oslo Centrum, kun 5 minutters gang fra Oslofjord, Nationalmuseet og Parlament. Derudover ligger Karl Johans gade og Oslo-rådhuset 10 minutter derfra. Der er to minutters gang til Tinghuset Sporvognsstation, mens Stortinget Sporvognsstation ligger inden for 4 minutters gang.

     Comfort Hotel Xpress Central Station DKK 614
     Comfort Hotel Xpress Central Station

     Comfort Hotel Xpress Central Station

     Fred Olsens Gate 11, Oslo
       
      3.0 ud af 5.0 Stjerner

      Dette hotel ligger i Oslo Centrum, kun 5 minutters gang fra Oslofjord og Oslo-domkirken (Domkirke). Derudover ligger Karl Johans gade og Oslos operahus 10 minutter derfra. Der er to minutters gang til Oslo Centralstation, mens Jernbanetorget Sporvognsstation ligger inden for 2 minutters gang.

      Clarion Hotel The Hub DKK 1.052
      Clarion Hotel The Hub

      Clarion Hotel The Hub

      Biskop Gunnerus Gate 3, Oslo
        
       4.0 ud af 5.0 Stjerner

       Dette hotel ligger i Oslo Centrum, kun få skridt fra Oslofjord og Oslo-domkirken (Domkirke). Derudover ligger Karl Johans gade og Parlament 10 minutter derfra. Der er to minutters gang til Jernbanetorget Sporvognsstation og Oslo Centralstation.

       Anker Hotel DKK 440
       Anker Hotel

       Anker Hotel

       Storgata 55, Oslo
         
        3.0 ud af 5.0 Stjerner

        Dette hotel ligger i Oslo Centrum, kun 10 minutters gang fra Oslofjord og Oslo Spektrum. Derudover ligger Oslo-domkirken (Domkirke) og Munch-museet 15 minutter derfra. Der er to minutters gang til Heimdalsgata Sporvognsstation, mens Nybrua Sporvognsstation ligger inden for 2 minutters gang.

        THE THIEF
        THE THIEF

        THE THIEF

        Landgangen 1, Oslo
          
         5.0 ud af 5.0 Stjerner

         Ikke langt fra pisterne i Frogner finder du THE THIEF. dette hotel ligger i centrum, kun 5 minutters gang fra Oslofjord og Aker Brygge samt tæt på vinteraktiviteter såsom langrend. Derudover ligger Nobels fredscenter og Oslo-rådhuset 15 minutter derfra. Du kan desuden gå til Aker Brygge Sporvognsstation på 8 minutter og Vikatorvet Sporvognsstation på 10 minutter.