Starten af hovedsektionen
Som følge af rejsevejledningerne i forbindelse med Corona-virussen (COVDI-19) kan nogle destinationer være utilgængelige for booking på visse datoer. Læs mere.
Som følge af rejsevejledningerne i forbindelse med Corona-virussen (COVDI-19) kan nogle destinationer være utilgængelige for booking på visse datoer. Læs mere.
Rejsetype
Fly 1
Fly 2
Fly 3
Fly 4
Fly 5

Søg blandt mere end 1.000.000 overnatningssteder og 550 flyselskaber verden over

Medlemmer får 10% ekstra rabat på udvalgte hoteller, udlejningsbiler, oplevelser og ferieboliger. Tilmeld dig i dag.

Gratis afbestilling af de fleste hoteller – fordi fleksibilitet betyder noget.

Folkets Park

Live-musik og picnic-områder, forlystelser og minigolf er alt sammen med til at gøre denne bypark til en af Malmøs mest populære steder at dyrke rekreative aktiviteter.

Folkets Park er en rekreativ park på 2,4 hektarer. Kom og lyt til live-musik på en koncertscene i det fri og spis picnic i skyggen på græsplænen. Der er karruseller, dyr og et soppebassin for familier.

Parken blev åbnet i 1891, men i starten af 1990'erne blev området opfattet som et slumkvarter. Den gennemgik en omfattende renovering over de følgende årtier og er i dag en af de mest populære parker i byen.

Besøg Folkets Park under en af de mange kulturelle begivenheder. Live-musik og teaterforestillinger finder sted på Stora Scenen. Tidligere optrædende inkluderer ABBA og Frank Sinatra. Mere musik og shows finder sted i Nojesteatren, et teater, der støder op til Stora Scenen. Besøg Folkets Parks officielle hjemmeside for et program over de mange begivenheder.

Find mange seværdigheder henvendt til børn. Kom tæt på de eksotiske dyr i Terrariet. Se slanger, krokodiller, aber og papegøjer. Klap kaniner, marsvin og får, og rid på ponyer på mini-farmen. I den sydlige del af parken er der et stort soppebassin, som er gratis at benytte og perfekt på varme sommerdage. Fra november til februar forvandles soppebassinet til en skøjtebane. Tag et slag minigolf eller prøv en tur i radiobilerne og den lille rutsjebane i forlystelsesparken.

Medbring en picnickurv og slap af på græsplanen foran hovedscenen, eller gør brug af de gratis grill, der er placeret over for soppebassinet. Køb fastfood såsom hotdogs, burgere og pommes frites fra parkens samling af spisesteder.

Parken ligger syd for Malmø centrum, en 25-minutters gåtur fra Stortorget. Der er ikke parkering på stedet, men offentlige busser stopper ved Amiralsgatan og Bergsgatan, som ligger i nærheden.

Folkets Park er åben på alle årets dage fra tidligt om morgenen på ugedage og en time senere i weekenderne. Besøg parkens officielle hjemmeside for specifikke åbningstider og priser for forskellige seværdigheder.


Guide til at udforske Folkets Park


Kort

Bedste hoteltilbud i Folkets Park

Se alle 127 overnatningssteder i nærheden af Folkets Park
Clarion Hotel Malmö Live DKK 769
Clarion Hotel Malmö Live

Clarion Hotel Malmö Live

Dag Hammarskjolds torg 2, Malmø
   
  4.0 ud af 5.0 Stjerner

  Dette hotel ligger i Centrum, kun 10 minutters gang fra Malmø Konserthus, Casino Cosmopol Malmø og Malmø Museum. Derudover ligger Malmø Börshus og Malmøhus 10 minutter derfra. Du kan desuden gå til Malmö Centralstation på 8 minutter og Triangelns Station på 21 minutter.

  Quality Hotel the Mill
  Quality Hotel the Mill

  Quality Hotel the Mill

  Amiralsgatan 19, Malmø, Skåne Län
    
   3.5 ud af 5.0 Stjerner

   Dette hotel ligger i Centrum, kun 10 minutters gang fra Gustav Adolfs torg, Triangeln (indkøbscenter) og Moderna Museet Malmø. Derudover ligger Folkets Park og Sankt Petri Kyrka 15 minutter derfra. Du kan desuden gå til Triangelns Station på 12 minutter og Malmö Centralstation på 16 minutter.

   Clarion Collection Hotel Temperance DKK 655
   Clarion Collection Hotel Temperance

   Clarion Collection Hotel Temperance

   Engelbrektsgatan 16, Malmø
     
    3.5 ud af 5.0 Stjerner

    Dette hotel i romantisk stil ligger i Centrum, kun få skridt fra Form/Design Center og Lilla Torg. Derudover ligger Gustav Adolfs torg og Stortorget 5 minutter derfra. Du kan desuden gå til Malmö Centralstation på 8 minutter og Triangelns Station på 13 minutter.

    Radisson Blu Hotel, Malmö DKK 535
    Radisson Blu Hotel, Malmö

    Radisson Blu Hotel, Malmö

    Oestergatan 10, Malmø
      
     4.5 ud af 5.0 Stjerner

     Dette hotel med luksusfaciliteter ligger i Centrum, kun få skridt fra Thottska Huset og Sankt Gertrud. Derudover ligger Sankt Petri Kyrka og Moderna Museet Malmø 5 minutter derfra. Du kan desuden gå til Malmö Centralstation på 9 minutter og Triangelns Station på 23 minutter.

     Comfort Hotel Malmö DKK 555
     Comfort Hotel Malmö

     Comfort Hotel Malmö

     Carlsgatan 10, Malmø
       
      3.5 ud af 5.0 Stjerner

      Dette hotel ligger i Centrum, kun 10 minutters gang fra Malmø Börshus, Koggmuseet og Sankt Petri Kyrka. Derudover ligger Malmø Rådhus og Stortorget 10 minutter derfra. Malmö Centralstation ligger inden for 4 i minutters gang, mens Triangelns Station ligger inden for 24 minutters gang.

      Værelse i Central Malmö
      Værelse i Central Malmö

      Værelse i Central Malmö

      Abbekasgatan 8B, Malmo, Malmø, Skåne County
        
       0.0 ud af 5.0 Stjerner

       Dette lejlighedskompleks ligger i Centrum, kun 0,5 km fra Folkets Park og 4,9 km fra Malmø Arena. Derudover ligger Möllevångstorget og Malmø Universitetssjukhus ca. 2 km derfra. Du kan desuden gå til Triangelns Station på 19 minutter.

       Rut & Ragnars Vandrarhem
       Rut & Ragnars Vandrarhem

       Rut & Ragnars Vandrarhem

       Nobelvägen 113, Malmø
         
        2.0 ud af 5.0 Stjerner

        Dette hostel ligger i Centrum, kun 15 minutters gang fra Folkets Park og Möllevångstorget. Derudover ligger Triangeln (indkøbscenter) og Malmø Universitetssjukhus ca. 2 km derfra. Du kan desuden gå til Triangelns Station på 19 minutter.

        The More Hotel DKK 680
        The More Hotel

        The More Hotel

        Norra Skolgatan 24, Malmø
          
         3.0 ud af 5.0 Stjerner

         Dette lejlighedshotel ligger i Centrum, kun 0,4 km fra Möllevångstorget og 4,6 km fra Malmø Arena. Derudover ligger Triangeln (indkøbscenter) og Folkets Park 10 minutter derfra. Du kan desuden gå til Triangelns Station på 5 minutter og Malmö Centralstation på 23 minutter.