Billigste flyrejser til Washington

Disse priser var tilgængelige i løbet af de seneste 7 dage. De angivne priser er for én person, tur-retur, i den angivne periode. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår gælder.

" YYZ Toronto til DCA Washington 1.937,00 kr. "

" YYZ Toronto til IAD Washington 1.980,00 kr. "

" CPH København til IAD Washington 3.397,00 kr. "

" CPH København til BWI Baltimore 3.576,00 kr. "

" BLL Billund til DCA Washington 4.155,00 kr. "

" AAL Aalborg til IAD Washington 4.218,00 kr. "

" CPH København til DCA Washington 4.309,00 kr. "

" YTZ Toronto til IAD Washington 4.747,00 kr. "

" BLL Billund til BWI Baltimore 4.756,00 kr. "

" AAL Aalborg til BWI Baltimore 5.164,00 kr. "Om Washington

Fly til Washington

Washington, D.C. er USA's hovedstad og en populær turistdestination. Besøgende køber billet til Washington, D.C. for at opleve byens overflod af gratis museer, overvære forestillinger i det verdensberømte John F. Kennedy Center og se de historiske bygninger. Mere end 15 millioner personer besøger Washington D.C. hvert år. Bliv klar til at besøge den by, hvor USA's regering har sæde, og bestil dine billige flybilletter til Washington D.C. på Expedia i dag.

Lufthavne i Washington, D.C.

De fleste fly til Washington, D.C. lander i Reagan Nationale Lufthavn (DCA), som ligger syd for Washingtons centrum. Det er den civile lufthavn, der ligger tættest på Washington D.C. De dominerende flyselskaber i Reagan omfatter US Airways. Størstedelen af flytrafikken til og fra Reagan er indenrigs. Internationale rejsende skal bruge Washington Dulles Internationale Lufthavn (IAD) eller Baltimore/Washington Internationale Thurgood Marshall Lufthavn (BWI). IAD er den største lufthavn i Washington-området og en af de travleste lufthavne i USA. BWI, som ligger nordøst for Washington, D.C., er den 24. travleste lufthavn i Nordamerika målt på passagertrafik. En anden lufthavn i Washington-området er Joint Base Anacostia-Bolling (JBAB), bedre kendt som Bolling Field. Bolling Field er et militæranlæg i det sydøstlige Washington, D.C., hvor der testes nyt luftfartsudstyr.

Bestil dine flybilletter til Washington D.C. hos Expedia

På Expedia.dk kan du søge på tværs af det største antal flyselskaber og flyafgange, så du kan finde gode tilbud på flyrejser på den rejsedato og det klokkeslæt, der passer dig bedst. Du får både fantastiske priser, der afspejler dine ønsker til flyrejsen, og en fremragende kundeservice.

Hvornår skal du bestille din flybillet til Washington D.C.?

Det er mest populært at bestille flybilletter til Washington D.C. fra marts til midten af juni og fra midten af september til starten af november – kirsebærblomsterne blomstrer om foråret, og bladene får de smukkeste farver om efteråret. Folk har en tendens til at undgå Washington i de varme og fugtige måneder i juli og august og i januar, hvor det er meget koldt. Du kan finde mange gode tilbud i disse måneder; ud over billigere hotelværelser og flybilletter er der masser af rabatter på restaurantbesøg og spabehandlinger. Hvis du vil besøge Washington D.C. under en præsidentindsættelse, som finder sted hvert fjerde år, skal du være opmærksom på, at byen er meget overfyldt, og at du skal bestille billetter lang tid i forvejen.


Udforsk Washington

Skal du til Washington? Udforsk Washington med Expedias rejseguider for at finde de bedste hoteller, byferier, tilbud på biludlejning og meget mere!

Alternative lufthavne i nærheden

  • Ronald Reagan Washington National (DCA)
  • Washington Dulles International (IAD)