Starten af hovedsektionen
Rejsetype
Fly 1
Fly 2
Fly 3
Fly 4
Fly 5

Søg blandt mere end 1.000.000 overnatningssteder og 550 flyselskaber verden over

Søg blandt mere end en million flyrejser, hoteller, pakkerejser og meget mere

Expedia opkræver ikke et gebyr for ændring eller afbestilling af de fleste hotelreservationer


Billigste flyrejser til Maldiverne

Disse priser var tilgængelige i løbet af de seneste 7 dage. De angivne priser er for én person, tur-retur, i den angivne periode. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår gælder.

Om Maldiverne

Om Maldiverne

Fly til Maldiverne

Der er et godt stykke vej til det skønne ørige Maldiverne, men hvis du drømmer om at besøge dette ferieparadis, kan du let flyve dertil. Maldiverne består af 1200 øer, hvoraf 200 er beboede. Her kan du desuden finde flere fantastiske hotelresorter og spændende aktiviteter. Kast dig ud i de spændende oplevelser, denne ferieoase har at byde på.

Fra Kastrup Lufthavn kan du finde en flyrejse til Maldiverne med én eller to mellemlandinger. Malé Internationale Lufthavn, officielt kaldet Ibrahim Nasir International Airport, ligger på øen Hulhulé, 10 minutter med båd fra hovedøen Malé.

Maldiverne er et fantastisk smukt solparadis. Her finder du både lækre sandstrande, spændende vandsportsaktiviteter og krystalklart havvand. Tag afsted med kæresten, vennerne eller familien, og skab nye dejlige ferieminder, du altid vil huske.

Malé Internationale Lufthavn

I Malé Internationale Lufthavn finder du et bredt udvalg af shoppingmuligheder samt flere spisesteder og kaffebarer. Der er også gratis internetstationer, 24-timers bagageopbevaring mod gebyr og gratis bruserfaciliteter.

Maldiverne består som sagt af en masse mindre øer, og på Hulhulé-øen findes kun lufthavnen. Derfra kan du komme videre til din destination med båd, speedbåd eller vandflyver. Flere af ferieresorterne i området stiller desuden bådtransport til rådighed for deres gæster, når de ankommer.

Der er tre internationale og seks indenrigslufthavne i Maldiverne, så er din slutdestination ikke på hovedøen Malé eller én af de mindre øer i nærheden af Hulhulé kan du komme videre med et indenrigsfly fra Malé Internationale Lufthavn.

Billige flybilletter til spændende oplevelser i Maldiverne

Ikke overraskende vil du have nemt ved at finde sjove vandsportsaktiviteter i Maldiverne, og faciliteterne her er både professionelle og moderne. Lær at dykke med hjælp fra et af de mange dykkercentre, tag på dybhavsfisketur eller prøv windsurfing, parasailing, snorkling og vandski. Deltag i en bådtur, hvor du kan møde de mange delfiner i området.

Trænger du i stedet til lidt afslapning kan du besøge én af de ubeboede øer i området, slappe af på de fantastiske, dejlige sandstrande og nyde en tilberedt picnic under palmetræerne. På nogle af de mindre, beboede øer kan du desuden opleve økulturen på tæt hånd. Lær mere om, hvordan de indfødte boede engang, og se, hvordan de lokale kunsthåndværk bliver til. Udforsk havet omkring Madiverne, og tag på en romantisk bådtur om aftenen, hvor du kan se solen gå ned over det Indiske Ocean.

Forskellige overnatningsmuligheder i Maldiverne

Mange af resorterne i Maldiverne har sin helt egen ø, og på mange af disse vil du blive tilbudt en lang række forskellige luksusfaciliteter som for eksempel en personlig butler, privat pool eller massage på værelset. Leder du efter et luksushotel og skøn forkælelse, vil du derfor have rigeligt med valgmuligheder.

Du kan dog også sagtens finde flere familieresorter, hvis du rejser med dine børn. Derudover er der flere steder, der henvender sig til rejsende, som leder efter et billigt overnatningssted, eller som har mere lyst til at bo tæt på den fantastiske natur i mere rustikke omgivelser.