Starten af hovedsektionen
Rejsetype
Fly 1
Fly 2
Fly 3
Fly 4
Fly 5

Det europæiske FN-hovedkvarter

Tag på rundvisning i hovedkvarteret for en af verdens vigtigste organisationer, FN. Se de imponerende kontorer, kunstværker og monumenter i den omgivende park.

Vær en af de mange tusinde besøgende, der hvert år kommer for at beundre det majestætiske europæiske FN-hovedkvarter. Afsæt et par timer til at udforske denne imponerende institution og beundre de elegante monumenter, der ligger i den omgivende Ariana Park.

Tag på en rundtur i denne historiske bygning, der har været vært for møder mellem verdens ledere, siden den blev bygget kort efter Anden Verdenskrig. Få mere at vide om historien bag det globale samarbejde, som startede med Folkenes Forbund, og som i dag er FN.

Besøg de forskellige kontorer og den enorme mødesal, Palais des Nations. Se, hvor heftige debatter og vigtige globale aftaler finder sted. Guiderne fortæller med glæde om institutionens historie, og om hvilke problemer FN i øjeblikket arbejder med.

Hovedkvarteret er også hjemsted for en stor samling kunstværker, der afspejler målene for global ligestilling og forskellighed. I Human Rights and Alliance of Civilizations Room kan du se betydningsfulde kunstværker af den berømte kunstner Miqel Barceló, og i Council Chamber kan du se vægmalerier af José Maria Sert.

Når du er færdig med at beundre bygningerne indenfor, kan du gå en tur i den omgivende Ariana Park. I dette frodige landskab på 46 hektar finder du 800 træsorter og en bestand af påfugle. Nyd den rolige atmosfære, og se monumenter som Celestial Sphere, der blev bygget i 1939 til minde om grundlæggelsen af Folkenes Forbund. Besøg Ariana Museum, der er en charmerende nyklassicistisk bygning, hvor der findes en imponerende keramiksamling.

Det europæiske FN-hovedkvarter har åbent i ugedagene hele året rundt. Om sommeren er der også åbent om lørdagen. Rundvisningerne koster et beskedent beløb, og de afholdes på 15 forskellige sprog. Hovedkvarteret ligger centralt, og du kommer nemt dertil med bus, sporvogn eller tog. Du skal huske at medbringe et gyldigt personligt id, som skal fremvises ved indgangen.


Guide til at udforske FN's europæiske hovedkontor


Kort

Bedste hoteltilbud

Vis alle hoteller i 195 i nærheden af FN's europæiske hovedkontor
ibis budget Genève Palexpo Aéroport

ibis budget Genève Palexpo Aéroport

Route Francois-Peyrot 28, Le Grand-Saconnex
4,2
ud af 5 (baseret på 13 anmeldelser)
1.0 ud af 5.0

Dette hotel ligger i Le Grand-Saconnex, tæt på Palexpo, Ariana Keramik- og Glasmuseum og FN's europæiske hovedkontor. Musée International de la Croix Rouge et du Croissant-Rouge og Chateau de Penthes ligger også i nærheden.

Hotel N'vY

Hotel N'vY

Rue de Richemont 18, Geneva
4,4
ud af 5 (baseret på 791 anmeldelser)
4.5 ud af 5.0

Dette hotel med luksusfaciliteter ligger i hjertet af Genève, kun 2 km fra Park Mon Repos, FN's europæiske hovedkontor og Ariana Keramik- og Glasmuseum. Derudover ligger Bourg-de-Four-pladsen og Saint-Pierre-katedralen ca. 3 km derfra.

ibis Styles Genève Palexpo Aéroport Hotel

ibis Styles Genève Palexpo Aéroport Hotel

Route François-Peyrot 28, Le Grand-Saconnex
4,6
ud af 5 (baseret på 5 anmeldelser)
2.5 ud af 5.0

Dette hotel ligger i Le Grand-Saconnex og er tæt på Palexpo, Musée International de la Croix Rouge et du Croissant-Rouge og Trembley Park. Genève Diplomatskole og Balexert ligger også i nærheden.

Hotel Bernina Geneva

Hotel Bernina Geneva

22 Place Cornavin, Geneva
3,6
ud af 5 (baseret på 568 anmeldelser)
3.0 ud af 5.0

Dette hotel ligger i Saint-Gervais - Grottes, kun 2 km fra Notre Dame-basilikaen, Saint-Pierre-katedralen og Bourg-de-Four-pladsen. Derudover ligger Internationalt Monument for Reformationen og Jet d'Eau-fontænen ca. 2 km derfra.

NH Geneva City

NH Geneva City

Avenue Wendt 42 - 44, Geneva
4,0
ud af 5 (baseret på 545 anmeldelser)
4.0 ud af 5.0

Dette hotel ligger i Petit-Saconnex, kun 2 km fra Franchises Park, FN's europæiske hovedkontor og Ariana Keramik- og Glasmuseum. Derudover ligger Saint-Pierre-katedralen og Internationalt Monument for Reformationen ca. 3 km derfra.

ibis Geneve Centre Gare

ibis Geneve Centre Gare

10 Rue Voltaire, Geneva
3,9
ud af 5 (baseret på 303 anmeldelser)
3.0 ud af 5.0

Dette hotel ligger i Saint-Gervais - Grottes, kun 2 km fra Notre Dame-basilikaen, Saint-Pierre-katedralen og Internationalt Monument for Reformationen. Derudover ligger Museum for moderne og samtidskunst og Bourg-de-Four-pladsen ca. 2 km derfra.

Hotel Cornavin

Hotel Cornavin

Gare de Cornavin, 23 Bd James-Fazy, Geneva
4,1
ud af 5 (baseret på 833 anmeldelser)
4.0 ud af 5.0

Dette hotel ligger i Saint-Gervais - Grottes, kun 2 km fra Notre Dame-basilikaen, Saint-Pierre-katedralen og Internationalt Monument for Reformationen. Derudover ligger Bourg-de-Four-pladsen og Museum for moderne og samtidskunst ca. 2 km derfra.

Hotel Jade

Hotel Jade

Rue Rothschild 55, Geneva
4,4
ud af 5 (baseret på 390 anmeldelser)
3.0 ud af 5.0

Dette hotel ligger i Genève, kun 2 km fra Park Mon Repos, FN's europæiske hovedkontor og Ariana Keramik- og Glasmuseum. Derudover ligger Bourg-de-Four-pladsen og Internationalt Monument for Reformationen ca. 3 km derfra.