Starten af hovedsektionen
Rejsetype
Fly 1
Fly 2
Fly 3
Fly 4
Fly 5

Det europæiske FN-hovedkvarter

Tag på rundvisning i hovedkvarteret for en af verdens vigtigste organisationer, FN. Se de imponerende kontorer, kunstværker og monumenter i den omgivende park.

Vær en af de mange tusinde besøgende, der hvert år kommer for at beundre det majestætiske europæiske FN-hovedkvarter. Afsæt et par timer til at udforske denne imponerende institution og beundre de elegante monumenter, der ligger i den omgivende Ariana Park.

Tag på en rundtur i denne historiske bygning, der har været vært for møder mellem verdens ledere, siden den blev bygget kort efter Anden Verdenskrig. Få mere at vide om historien bag det globale samarbejde, som startede med Folkenes Forbund, og som i dag er FN.

Besøg de forskellige kontorer og den enorme mødesal, Palais des Nations. Se, hvor heftige debatter og vigtige globale aftaler finder sted. Guiderne fortæller med glæde om institutionens historie, og om hvilke problemer FN i øjeblikket arbejder med.

Hovedkvarteret er også hjemsted for en stor samling kunstværker, der afspejler målene for global ligestilling og forskellighed. I Human Rights and Alliance of Civilizations Room kan du se betydningsfulde kunstværker af den berømte kunstner Miqel Barceló, og i Council Chamber kan du se vægmalerier af José Maria Sert.

Når du er færdig med at beundre bygningerne indenfor, kan du gå en tur i den omgivende Ariana Park. I dette frodige landskab på 46 hektar finder du 800 træsorter og en bestand af påfugle. Nyd den rolige atmosfære, og se monumenter som Celestial Sphere, der blev bygget i 1939 til minde om grundlæggelsen af Folkenes Forbund. Besøg Ariana Museum, der er en charmerende nyklassicistisk bygning, hvor der findes en imponerende keramiksamling.

Det europæiske FN-hovedkvarter har åbent i ugedagene hele året rundt. Om sommeren er der også åbent om lørdagen. Rundvisningerne koster et beskedent beløb, og de afholdes på 15 forskellige sprog. Hovedkvarteret ligger centralt, og du kommer nemt dertil med bus, sporvogn eller tog. Du skal huske at medbringe et gyldigt personligt id, som skal fremvises ved indgangen.


Guide til at udforske FN's europæiske hovedkontor


Kort

Bedste hoteltilbud

Vis alle hoteller i 185 i nærheden af FN's europæiske hovedkontor
1,087 DKK
Hotel N'vY

Hotel N'vY

Rue de Richemont 18, Geneva
4,5
ud af 5 (baseret på 239 anmeldelser)
4.5 ud af 5.0

Dette hotel med luksusfaciliteter ligger i Geneva Bycentrum, kun 2 km fra Park Mon Repos og Ariana Keramik- og Glasmuseum. Derudover ligger Bourg-de-Four-pladsen og Saint-Pierre-katedralen ca. 3 km derfra.

576 DKK
Nash Airport Hotel

Nash Airport Hotel

Chemin de la Violette 11, Meyrin
3,7
ud af 5 (baseret på 259 anmeldelser)
4.0 ud af 5.0

Dette hotel ligger i Cointrin, kun 1,5 km fra Balexert og ca. 5 km fra Palexpo og Ariana Keramik- og Glasmuseum. Derudover ligger FN's europæiske hovedkontor og Saint-Pierre-katedralen ca. 5 km derfra.

1,062 DKK
Hôtel International & Terminus

Hôtel International & Terminus

Rue des Alpes 20, Geneva
3,0
ud af 5 (baseret på 1 anmeldelser)
3.0 ud af 5.0

Dette hotel ligger i Bymidten - Genève, kun 2 km fra Notre Dame-basilikaen, Bourg-de-Four-pladsen og Internationalt Monument for Reformationen. Derudover ligger Saint-Pierre-katedralen og Jet d'Eau-fontænen ca. 2 km derfra.

873 DKK
Hotel Royal

Hotel Royal

Rue de Lausanne 41-43, Geneva
4,1
ud af 5 (baseret på 354 anmeldelser)
4.5 ud af 5.0

Dette hotel med luksusfaciliteter ligger i Geneva Bycentrum, kun 2 km fra Notre Dame-basilikaen, Saint-Pierre-katedralen og Internationalt Monument for Reformationen. Derudover ligger Bourg-de-Four-pladsen og Jet d'Eau-fontænen ca. 2 km derfra.

596 DKK
NH Geneva City

NH Geneva City

Avenue Wendt 42 - 44, Geneva
4,0
ud af 5 (baseret på 143 anmeldelser)
4.0 ud af 5.0

Dette hotel ligger i Geneva Bycentrum, kun 2 km fra Franchises Park og Ariana Keramik- og Glasmuseum. Derudover ligger FN's europæiske hovedkontor og Saint-Pierre-katedralen ca. 3 km derfra.

1,849 DKK
InterContinental Geneve

InterContinental Geneve

7-9 Chemin Du Petit Saconnex, Geneva
4,2
ud af 5 (baseret på 50 anmeldelser)
5.0 ud af 5.0

Dette hotel med familievenlig profil ligger tæt på lufthavnen i Genève, kun 15 minutters gang fra Centre International de Conferences Geneve og Botanisk Have. Derudover ligger Palexpo og Jet d'Eau-fontænen ca. 5 km derfra.

979 DKK
Hotel Bernina Geneva

Hotel Bernina Geneva

22 Place Cornavin, Geneva
3,4
ud af 5 (baseret på 116 anmeldelser)
3.0 ud af 5.0

Dette hotel ligger i Geneva Bycentrum, kun 2 km fra Notre Dame-basilikaen, Saint-Pierre-katedralen og Bourg-de-Four-pladsen. Derudover ligger Internationalt Monument for Reformationen og Jet d'Eau-fontænen ca. 2 km derfra.

958 DKK
Hotel Eden Genève

Hotel Eden Genève

135 Rue De Lausanne, Geneva
4,3
ud af 5 (baseret på 39 anmeldelser)
3.5 ud af 5.0

Dette hotel med familievenlig profil ligger i et forretningskvarter i Genève, kun 2 km fra La Perle-du-Lac Park, FN's europæiske hovedkontor og Paquis Bade.