Vigtigt: Denne destination har muligvis rejsebegrænsninger grundet COVID-19, herunder særlige restriktioner for logi. Tjek alle nationale og lokale sundhedsmæssige vejledninger for denne destination før du bestiller.

Simone på trover

Romantiske hoteller i Donaustadt

Søg blandt mere end 1.000.000 overnatningssteder og 550 flyselskaber verden over

Medlemmer får 10% ekstra rabat på udvalgte hoteller, udlejningsbiler, oplevelser og ferieboliger. Tilmeld dig i dag.

Gratis afbestilling af de fleste hoteller – fordi fleksibilitet betyder noget.

Populære Romantiske hoteller i Donaustadt

Melia Vienna
5 out of 5
Donau-City-Straße 7, Wien, Wien
Gratis afbestillingBook nu, og betal under opholdet
Prisen er DKK 1.118 pr. nat
4.3/5Excellent! (910 anmeldelser)
Dejligt hotel og praktisk lokation,

"Meget dejligt hotel. Ligger meget tæt ved undergrunds banene og bus til lufthavnen. Værelserne er dejlige og senge gode, men faste. Der var smarte mørklægningsgardiner, der sluttede helt til vindue, men de var gået løs fra den skinne de skulle køre i så det virkede ikke efter hensigten. Nogle af ..."…"

Anmeldelse fra 13. okt. 2019

Melia Vienna
Kan du ikke finde det, du leder efter?
Vi har flere Romantiske hoteller. Er dette ikke dit perfekte hotel?
Se alle overnatningssteder
Den laveste pris pr. nat baseret på 2 voksne for 1 nat, som er fundet inden for de seneste 24 timer. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår kan gælde.

Ofte stillede spørgsmål

Leder du efter romantiske hoteller i Donaustadt?
Har du og din partner brug for en romantisk ferie? Donaustadt er også kendt blandt vores gæster for sine indkøbsmuligheder. Vil I udforske området, kan I tage et smut forbi Donau Zentrum, Alte Donau eller Donauturm. Hvis du har lyst til at bo nær en særlig attraktion, kan du sortere overnatningssteder efter nabolag eller afstand til bestemte seværdigheder, så du og din partner kan få set alt på jeres liste.
Hvad kan jeg opleve i Donaustadt?
Der er intet som at udforske et nyt område med sin elskede, så planlæg, hvad I vil nå i Donaustadt. Har I lyst til at udvide jeres kulturelle horisont, vil I elske Donaustadt, som blandt andet er kendt for sine indkøbsmuligheder. Donau Zentrum, Alte Donau og Donauturm er et besøg værd, når I udforsker området.
Hvad er den bedste måde at komme rundt på i Donaustadt?
Rejs til Donaustadt ved at booke en flyrejse til den nærmeste store lufthavn i Wien (VIE-Wien Intl.), som ligger 15,7 km fra byens centrum. Du kan tage metroen fra Alte Donau U-Bahn-station, Kagran U-Bahn-station og Kaisermühlen-Wien Internationale Center U-Bahn-station.

Flere valgmuligheder