Som følge af rejsevejledningerne i forbindelse med Corona-virussen (COVDI-19) kan nogle destinationer være utilgængelige for booking på visse datoer. Læs mere.
Som følge af rejsevejledningerne i forbindelse med Corona-virussen (COVDI-19) kan nogle destinationer være utilgængelige for booking på visse datoer. Læs mere.
Rejsetype
Fly 1
Fly 2
Fly 3
Fly 4
Fly 5

Søg blandt mere end 1.000.000 overnatningssteder og 550 flyselskaber verden over

Medlemmer får 10% ekstra rabat på udvalgte hoteller, udlejningsbiler, oplevelser og ferieboliger. Tilmeld dig i dag.

Gratis afbestilling af de fleste hoteller – fordi fleksibilitet betyder noget.

Det Tyske Kancelleri

Det hvide og skinnende hovedkvarter for Det Tyske Kancelleri på bredden af floden Spree vidner om det nyeste kapitel i Tysklands historie. 

Den vovede moderne arkitektur, der danner rammen om Det Tyske Kancelleri, står i stærk kontrast til Rigsdagsbygningens klassiske skønhed. De to bygninger, der ligger tæt på hinanden, synes at forene det nye og det gamle Berlin, og de er begge slående eksempler på den storslåede arkitektur, der præger "forbundets bånd", som rækken af forbundsrepublikkens bygninger i regeringskvarteret kaldes. Tag dig tid til at beundre Bundeskanzleramt, som denne bygning kaldes på tysk. Læg mærke til dens størrelse, udformning og elegance.

Den talentfulde duo Axel Schultes og Charlotte Frank har tegnet den ni etager store kubistiske bygning med de parallelle administrative fløje. Arkitekterne har placeret en stor halvcirkel på den øverste del af facaden, hvilket har givet bygningen tilnavnet "vaskemaskinen".

Det Tyske Kancelleri blev opført for at fejre, at republikkens hovedstad kunne flytte tilbage fra Bonn til Berlin efter Berlinmurens fald i 1989. Udformningen symboliserer det nye forenede Tysklands åbenhed og gennemsigtighed. Virkningen opnås med store glaspaneler og hvide betonsøjler.

Foyeren fortsætter ud i "æresgården", hvor besøgende honoratiores bydes officielt velkommen. Midt i gården står Eduardo Chillidas enorme bronzeskulptur Berlin, som er en hyldest til den tyske genforening.

Hold øje med værkerne af moderne tyske kunstnere, hvis du får mulighed for at komme på rundvisning i bygningen. Se portrætter af forbundsrepublikkens syv tidligere kanslere i Kanslergalleriet på anden etage. I den imponerende Skylobby er der iøjnefaldende moderne malerier på de hvide vægge, og herfra kan du nyde bygningens bedste udsigt. Kig ud over Zoologisk have, Rigsdagsbygningens majestætiske kuppel og byens skyline i det fjerne.

Du kan tilmelde dig en gratis rundvisning i Det Tyske Kancelleri eller besøge stedet når der er åbent hus i september, hvor lokalerne og banketsalene er åbne for offentligheden. Gør stedet til en del af din egen politiske og historiske rundtur. Start ved det centralt beliggende Brandenburger Tor, og kom også omkring Rigsdagsbygningen og Paul-Löbe-Haus (Bundestag). Du kan også tage undergrundsbanen (U-bahn) til Berlins regeringskvarter.


Guide til at udforske Det Tyske Kancelleri


Bedste hoteltilbud i Det Tyske Kancelleri

Se alle 1.889 overnatningssteder i nærheden af Det Tyske Kancelleri
Select Hotel Berlin Gendarmenmarkt DKK 316
Select Hotel Berlin Gendarmenmarkt

Select Hotel Berlin Gendarmenmarkt

Charlottenstrasse 66, Berlin, BE
   
  4.0 ud af 5.0 Stjerner

  Dette hotel ligger i Mitte, kun 5 minutters gang fra Friedrichstrasse, Gendarmenmarkt og Konzerthaus Berlin. Derudover ligger Checkpoint Charlie og Checkpoint Charlie-museet 10 minutter derfra. Der er fem minutters gang til både Stadtmitte U-Bahn og Stadtmitte Stationn.

  Select Hotel Berlin The Wall DKK 436
  Select Hotel Berlin The Wall

  Select Hotel Berlin The Wall

  Zimmerstrasse 88, Berlin, BE
    
   4.0 ud af 5.0 Stjerner

   Dette hotel ligger i Mitte, kun få skridt fra Checkpoint Charlie, Friedrichstrasse og Checkpoint Charlie-museet. Derudover ligger Gendarmenmarkt og Potsdamer Platz 15 minutter derfra. Der er fem minutters gang til både Stadtmitte U-Bahn og Kochstrasse U-Bahn.

   MEININGER Hotel Berlin Hauptbahnhof DKK 255
   MEININGER Hotel Berlin Hauptbahnhof

   MEININGER Hotel Berlin Hauptbahnhof

   Ella - Trebe - Straße 9, Berlin, BE
     
    3.0 ud af 5.0 Stjerner

    Dette hotel ligger i Mitte, kun 5 minutters gang fra Det Tyske Kancelleri, Rigsdagsbygningen og Charite. Derudover ligger Brandenburger Tor og Friedrichstrasse ca. 2 km derfra. Der er fem minutters gang til både Berlin Hauptbahnhof U-Bahn og Hauptbahnhof S-Bahn.

    IntercityHotel Berlin Hauptbahnhof DKK 531
    IntercityHotel Berlin Hauptbahnhof

    IntercityHotel Berlin Hauptbahnhof

    Katharina Paulus Strasse 5, Berlin, BE
      
     0.0 ud af 5.0 Stjerner

     Dette hotel ligger i Mitte, kun 15 minutters gang fra Det Tyske Kancelleri og Rigsdagsbygningen. Derudover ligger Brandenburger Tor og Friedrichstrasse ca. 2 km derfra. Der er fem minutters gang til både Berlin Hauptbahnhof U-Bahn og Hauptbahnhof S-Bahn.

     MEININGER Hotel Berlin Tiergarten DKK 319
     MEININGER Hotel Berlin Tiergarten

     MEININGER Hotel Berlin Tiergarten

     Turmstrasse 25-26, Berlin
       
      3.5 ud af 5.0 Stjerner

      Dette hotel med familievenlig profil ligger tæt på lufthavnen i Berlin, kun 3 km fra Schloss Bellevue, Rigsdagsbygningen og Berlin Zoo. Derudover ligger Sejrssøjlen og Charite ca. 3 km derfra. Turmstrasse U-Bahn ligger inden for 3 i minutters gang, mens Birkenstrasse U-Bahn ligger inden for 11 minutters gang.

      Hotel AMANO Grand Central DKK 402
      Hotel AMANO Grand Central

      Hotel AMANO Grand Central

      Heidestraße 62, Berlin, BE
        
       3.5 ud af 5.0 Stjerner

       Dette hotel ligger i Mitte, kun 5 minutters gang fra Museum for Moderne Kunst, Friedrichstrasse og Rigsdagsbygningen. Derudover ligger Brandenburger Tor og Charite ca. 2 km derfra. Der er fem minutters gang til både Berlin Hauptbahnhof U-Bahn og Hauptbahnhof S-Bahn.

       Steigenberger Hotel Am Kanzleramt DKK 768
       Steigenberger Hotel Am Kanzleramt

       Steigenberger Hotel Am Kanzleramt

       Ella-Trebe-Straße 5, Berlin, BE
         
        4.5 ud af 5.0 Stjerner

        Dette hotel med luksusfaciliteter ligger i Mitte, kun 15 minutters gang fra Det Tyske Kancelleri og Rigsdagsbygningen. Derudover ligger Brandenburger Tor og Friedrichstrasse ca. 2 km derfra. Der er fem minutters gang til både Berlin Hauptbahnhof U-Bahn og Hauptbahnhof S-Bahn.

        Hotel Adlon Kempinski DKK 1.818
        Hotel Adlon Kempinski

        Hotel Adlon Kempinski

        Unter Den Linden 77, Berlin, BE
          
         5.0 ud af 5.0 Stjerner

         Dette hotel med luksusfaciliteter ligger i Mitte, kun få skridt fra Madame Tussauds og Brandenburger Tor. Potsdamer Platz ligger 1,2 km derfra. Der er to minutters gang til Brandenburger Tor Station, mens Mohrenstrasse U-Bahn ligger inden for 8 minutters gang.