Starten af hovedsektionen
Rejsetype
Fly 1
Fly 2
Fly 3
Fly 4
Fly 5

Søg blandt mere end 895.000 overnatningssteder og 550 flyselskaber verden over

Søg blandt mere end en million flyrejser, hoteller, pakkerejser og meget mere

Expedia opkræver ikke et gebyr for ændring eller afbestilling af de fleste hotelreservationer

Forum Romanum

Udforsk et af de kendteste arkæologiske steder i verden, og lad dig synke ned i den forhistoriske atmosfære, hvor det romerske imperium begyndte.

Da det var på sit højeste, dækkede Romerriget 6,5 millioner kvadratkilometer, men lige midt i imperiet lå Forum Romanum, som nu er et forvitret monument over fortidens kejsere og deres enorme hære.

Stedet, hvor Forum Romanum ligger, er relativt lille, men man kan alligevel nemt overse denne perle. Manglen på oplysninger om de bygninger, du vil se, er ikke just ideel, men for et lille beløb kan du låne en audioguide i den lille bod ved Titusbuen i nærheden af Colosseum.

Steder af interesse rundt om Forum Romanum omfatter frontsøjlerne ved Saturns tempel (ved stedets nordvestlige spids), som er de længst overlevende ruiner i komplekset, og den store marmorbue for Septimius Severus, som er bygget i år 203 for et fejre kejserens sejre over partherne. Andre populære højdepunkter omfatter Titusbuen (fra 1. århundrede), Vestatemplet og kirken Santi Luca e Martina (begge fra det 7. århundrede). Men med hundredvis af monumenter spredt ud over området er der også mindre kendte højdepunkter at se, som f.eks. de farvede marmormosaikgulve i Curia Julia, den bygning, hvor senatet oprindelig debatterede.

Den bedste måde at besøge Forum Romanum på er at kombinere det med et besøg i Colosseum, da billetten giver adgang til begge attraktioner (samt Palatinerhøjen). Billetten gælder i to dage, så du kan tage dig god tid til at udforske området grundigt. Vær dog opmærksom på, at Forum Romanum om sommeren kun har åbent til klokken 18.00 de fleste dage og kun til 13.00 om søndagen. Der er ikke meget skygge på stedet, så solcreme og vand er vigtigt.

Uanset hvornår du besøger området, kan du godt forberede dig på at blive forbløffet. Monumentet er nok forvitret, men når du begynder at gå ned ad Via dei Fori Imperiali, vil du se ruinerne af Forum Roman så imponerende som aldrig før.

Hovedindgangen ligger i Via dei Fori Imperiali, men der er også en indgang i Via San Gregorio 30.

Forum Romanum ligger i det centrale Rom. Busstoppesteder og metrostationen Colosseo ligger lige i nærheden.


Guide til at udforske Det romerske forum


Kort

Bedste hoteltilbud

Se alle 6.597 overnatningssteder i nærheden af Det romerske forum
Hotel Quirinale DKK 485
Hotel Quirinale

Hotel Quirinale

Via Nazionale 7, Rome
   
  4,2
  ud af 5 (baseret på 3.031 anmeldelser)
  4.0 ud af 5.0

  Dette hotel ligger i det centrale Rom i en bygning fra det sene 19. århundrede med strejf af imperiets storhed, 500 meter fra Quirinale Palace og 1 km fra Colosseum.

  Hotel Artemide DKK 803
  Hotel Artemide

  Hotel Artemide

  Via Nazionale 22, Rome
    
   4,8
   ud af 5 (baseret på 2.235 anmeldelser)
   4.0 ud af 5.0

   Storstået bygning fra det 19. århundrede med udsigt over Roms centrale Via Nazionale, nogle få skridt fra Piazza della Repubblica og 1 kilometer fra Trevi-fontænen og Den Spanske Trappe.

   iQ Hotel Roma DKK 530
   iQ Hotel Roma

   iQ Hotel Roma

   Via Firenze, 8, Rome
     
    4,7
    ud af 5 (baseret på 3.327 anmeldelser)
    4.0 ud af 5.0

    Dette hotel ligger i hjertet af Rom og er i gåafstand fra Teatro dell'Opera di Roma og Basilica di Santa Maria Maggiore. Fontana dei Trevi og Foro Romano er også i nærheden.

    Hotel Cosmopolita DKK 452
    Hotel Cosmopolita

    Hotel Cosmopolita

    Via Santa Eufemia, 5, Rome
      
     4,0
     ud af 5 (baseret på 2.130 anmeldelser)
     4.0 ud af 5.0

     Denne bygning fra det 19. århundrede har en fremragende beliggenhed i Rom 300 meter fra Forum Romanum, 500 meter fra Pantheon og 1 gade fra butikkerne på Via del Corso.

     UNAHOTELS Decò Roma DKK 847
     UNAHOTELS Decò Roma

     UNAHOTELS Decò Roma

     Via Giovanni Amendola, 57, Rome
       
      4,4
      ud af 5 (baseret på 2.212 anmeldelser)
      4.0 ud af 5.0

      Dette hotel er egnet til forretningsfolk og ligger i hjertet af Rom i gåafstand fra Palazzo Massimo alle Terme, Piazza Santa Maria Maggiore og Piazza della Repubblica-Rome. Udstillingspaladset og Teatro dell'Opera di Roma er også i nærheden.

      Monti Palace Hotel DKK 635
      Monti Palace Hotel

      Monti Palace Hotel

      Via Cavour, n.185, Rome
        
       4,6
       ud af 5 (baseret på 1.027 anmeldelser)
       4.0 ud af 5.0

       Dette hotel ligger i Monti, kun 5 minutters gang fra Colosseum og Via del Boschetto. Derudover ligger Basilica di Santa Maria Maggiore og Kejserfora 10 minutter derfra. Der er to minutters gang til Cavour Metrostation, mens Colosseo Metrostation ligger inden for 9 minutters gang.

       Best Western Plus Hotel Universo DKK 560
       Best Western Plus Hotel Universo

       Best Western Plus Hotel Universo

       Via Principe Amedeo 5/B, Rome
         
        4,2
        ud af 5 (baseret på 784 anmeldelser)
        4.0 ud af 5.0

        Dette hotel ligger i Rom Centrum, kun 10 minutters gang fra Diocletians termer, Basilica di Santa Maria Maggiore og Udstillingspaladset. Du kan gå til Repubblica - Teatro dell'Opera Metrostation på 6 minutter og Cavour Metrostation på 9 minutter.

        Hotel Duca d'Alba DKK 524
        Hotel Duca d'Alba

        Hotel Duca d'Alba

        Via Leonina 14, Rome
          
         4,3
         ud af 5 (baseret på 1.944 anmeldelser)
         4.0 ud af 5.0

         Dette byhushotel er omgivet af kunstværksteder og antikvitetsforretninger i det trendy Rom Suburra-kvarter og ligger blot 500 meter fra Colosseum og Forum Romanum.