Starten af hovedsektionen
Rejsetype
Fly 1
Fly 2
Fly 3
Fly 4
Fly 5

Søg blandt mere end 1.000.000 overnatningssteder og 550 flyselskaber verden over

Søg blandt mere end en million flyrejser, hoteller, pakkerejser og meget mere

Expedia opkræver ikke et gebyr for ændring eller afbestilling af de fleste hotelreservationer

Torvet i Den Gamle By (Staromestske Namesti)

Denne offentlige plads er lige så vigtig for indbyggerne i Prag i dag, som den var for tusind år siden.

Torvet i Den Gamle By (Staroměstské Náměstí) var engang det pulserende centrum i Prag. I dag er der stadig lige travlt, og det er her, du finder mange af de attraktioner i Prag, som du bare skal se. Torvet er et godt udgangspunkt for dit besøg i Prag, for her kan du få en fornemmelse af byens rige historie, købe kort og informationsfoldere, og få dig en kop kaffe på et af torvets udendørsserveringssteder.

Lad dig opsluge af den historiske atmosfære af det traditionelle Europa, mens du går rundt mellem de pastelfarvede butikker og restauranter, som omgiver torvet. Det livlige torv er altid fyldt med gøglere, kunstnere og turistguider.

Nyd udsigten 360 grader rundt til nogle af Prags mest maleriske arkitektoniske stilarter fra midten af torvet eller fra udsigtstårnene. Dem, der tiltrækker sig mest opmærksomhed, er den gotiske Týn-kirke, Skt. Nikolaj Kirke i barokstil og Det Astronomiske Ur fra middelalderen. Sørg for at besøge torvet, når klokken slår hel, for at se, hvad dette berømte ur på Rådhuset i Den Gamle By kan præstere.

De blankslidte brosten på torvet har lagt overflade til trafikken fra århundreders fødder og til en gribende historie. Find de 27 hvide kors, der er afmærket i stenene. Hvert af dem er et mindesmærke for en martyr, der blev halshugget efter Slaget ved Det Hvide Bjerg.

Se op på bronzestatuen af Jan Hus, og lær om denne lokale prædikant, der blev bandlyst af paven og brændt på bålet i 1415. Han havde et budskab, som stadig er gyldigt i dag: “Elsk hinanden, og ønsk, at alle skal leve i sandhed”. Hans død fremkaldte et oprør; Husitterkrigene.

Køb gaver eller lokale produkter ved årstidens markeder på torvet. De mest maleriske af disse er jule- og påskemarkedet, der afholdes i de tre uger op til helligdagene.

Torvet i Den Gamle By ligger centralt, og der er nem adgang hertil med sporvogn, med metro eller til fods fra de fleste af de andre historiske attraktioner i Prag. Da dette område er meget besøgt, skal du passe ekstra godt på dine ejendele, da der ofte er lommetyve på spil i området.


Guide til at udforske Den Gamle Rådhusplads


Kort

Bedste hoteltilbud i Den Gamle Rådhusplads

Se alle 2.254 overnatningssteder i nærheden af Den Gamle Rådhusplads
Grandior Hotel Prague DKK 454
Grandior Hotel Prague

Grandior Hotel Prague

Na Porici 42, Prag
   
  5.0 ud af 5.0 Stjerner

  Dette hotel med luksusfaciliteter ligger i Prag 1, kun 10 minutters gang fra Obecní dům Koncertsal og Pulvertårnet. Derudover ligger Palladium (indkøbscenter) og Mucha Museum 15 minutter derfra. Florenc Station ligger inden for 5 i minutters gang, mens Náměstí Republiky Station ligger inden for 9 minutters gang.

  Grandium Hotel Prague DKK 485
  Grandium Hotel Prague

  Grandium Hotel Prague

  Politickych veznu 913/12, Prag
    
   5.0 ud af 5.0 Stjerner

   Dette hotel med luksusfaciliteter ligger i Prag 1, kun 5 minutters gang fra Mucha Museum, Wenzelspladsen og Jindřišská Věž Tårn. Derudover ligger Museum om kommunisme og Den Gamle Rådhusplads 15 minutter derfra. Muzeum Station ligger inden for 5 i minutters gang, mens Prag Hovedbanegård ligger inden for 6 minutters gang.

   Grand Majestic Hotel Prague DKK 437
   Grand Majestic Hotel Prague

   Grand Majestic Hotel Prague

   Truhlarska 16, Prag
     
    4.5 ud af 5.0 Stjerner

    Dette hotel med luksusfaciliteter ligger i Prag 1, kun 5 minutters gang fra Palladium (indkøbscenter) og Obecní dům Koncertsal. Derudover ligger Pulvertårnet og Mucha Museum 15 minutter derfra. Du kan desuden gå til Florenc Station på 9 minutter og Náměstí Republiky Station på 10 minutter.

    K+K Hotel Central Prague DKK 437
    K+K Hotel Central Prague

    K+K Hotel Central Prague

    Hybernska 10, Prag
      
     4.5 ud af 5.0 Stjerner

     Dette hotel med luksusfaciliteter ligger i Prag 1 kun få skridt fra Hybernia Teater, Pulvertårnet og Obecní dům Koncertsal. Derudover ligger Det Astronomiske Ur i Prag og Den Gamle Rådhusplads 10 minutter derfra. Praha Masarykovo Station ligger inden for 3 i minutters gang, mens Náměstí Republiky Station ligger inden for 7 minutters gang.

     Cosmopolitan Hotel Prague DKK 652
     Cosmopolitan Hotel Prague

     Cosmopolitan Hotel Prague

     Zlatnicka 3, Prag
       
      5.0 ud af 5.0 Stjerner

      Dette hotel med luksusfaciliteter ligger i Prag 1, kun 5 minutters gang fra Královská Cesta og Obecní dům Koncertsal. Derudover ligger Pulvertårnet og Palladium (indkøbscenter) 10 minutter derfra. Praha Masarykovo Station ligger inden for 5 i minutters gang, mens Florenc Station ligger inden for 7 minutters gang.

      Majestic Plaza Hotel Prague DKK 336
      Majestic Plaza Hotel Prague

      Majestic Plaza Hotel Prague

      Stepanska 33, Prag
        
       4.5 ud af 5.0 Stjerner

       Dette hotel med luksusfaciliteter ligger i Prag 1, kun 10 minutters gang fra Det nye rådhus, Lucerna Palads og Wenzelspladsen. Derudover ligger Mucha Museum og Museum om kommunisme 15 minutter derfra. Du kan desuden gå til Můstek Station på 8 minutter og I. P. Pavlova Station på 8 minutter.

       InterContinental Prague DKK 821
       InterContinental Prague

       InterContinental Prague

       Parizska 30, Prag
         
        5.0 ud af 5.0 Stjerner

        Dette hotel med luksusfaciliteter ligger i Prag 1 kun få skridt fra Pařížská (gade) og Den gamle jødiske kirkegård. Derudover ligger Den Gamle Rådhusplads og Det Astronomiske Ur i Prag 10 minutter derfra. Staroměstská Station ligger inden for 5 i minutters gang, mens Malostranská Station ligger inden for 10 minutters gang.

        Grand Hotel Praha DKK 738
        Grand Hotel Praha

        Grand Hotel Praha

        Staroměstské náměstí 481/22, Prag
          
         4.0 ud af 5.0 Stjerner

         Dette hotel med familievenlig profil ligger i det historiske kvarter i Prag, kun få skridt fra Det Astronomiske Ur i Prag og Den Gamle Rådhusplads. Derudover ligger Pulvertårnet og Den gamle jødiske kirkegård 10 minutter derfra. Du kan desuden gå til Staroměstská Station på 6 minutter og Můstek Station på 7 minutter.