Starten af hovedsektionen
Rejsetype
Fly 1
Fly 2
Fly 3
Fly 4
Fly 5

Søg blandt mere end 1.000.000 overnatningssteder og 550 flyselskaber verden over

Søg blandt mere end en million flyrejser, hoteller, pakkerejser og meget mere

Expedia opkræver ikke et gebyr for ændring eller afbestilling af de fleste hotelreservationer

Den Gamle Jødiske Kirkegård (Stary Zidovsky Hrbitov)

Besøg denne historiske samling af gravsten, og lær om det jødiske folks trængsler i Prag.

Den Gamle Jødiske Kirkegård (Starý Židovský Hřbitov) er en af de ældste af sin slags i Europa. Gå rundt mellem de tusindvis af gravsten for at få en forståelse af de jødiske begravelsesskikke. Besøg Avigdor Karas grav, den ældste grav, der i dag findes på kirkegården, eller Rabbiner Löews grav; han er den meste berømte person, der ligger begravet her.

Kirkegården blev brugt i over 300 år frem til 1787 og indeholder grave med alle Prags jødiske indbyggere i denne periode. Da jødisk lov forbyder nedlæggelse af grave, og dette var den eneste jødiske kirkegård i den pågældende periode, blev gravene bogstaveligt talt anlagt oven på hinanden. Nogle steder er de døde begravet i op til 12 lag, hvilket forklarer den uoverskuelige skov af gravsten, i alt ca. 12.000.

Gå ind på kirkegården via Pinkas-synagogen, hvor du finder et mindesmærke til ære for de lokale ofre for holocaust. Dette er en bevægende hyldest til det jødiske folk i Prag, som understreger deres lange historie af trængsler.

Giv dig tid til at tænke på de mange liv, som gik tabt, når du går rundt under de skyggefulde træer. Måske lægger du mærke til, at der rundt om gravstenen for den spirituelle leder Rabbiner Löew ben Bezalel fra det 15. århundrede, ligger små stumper papir med ønsker fra jødiske besøgende. De tror på, at han kan hjælpe med at opfylde deres ønsker.

Den Jødiske Kirkegård ligger i Det Jødiske Kvarter. Der er adgang til området med sporvogn eller metro, og kirkegården ligger i kort gåafstand fra begge. Kirkegården er lukket om lørdagen og på jødiske helligdage. Hvis du vil undgå at stå i kø efter billetter ved kirkegården og de andre attraktioner i Det Jødiske Kvarter, kan du købe billetter til flere dele af Det Jødiske Museum på én gang med rabat i Maisel-synagogen, der ligger i nærheden.


Guide til at udforske Den gamle jødiske kirkegård


Kort

Bedste hoteltilbud i Den gamle jødiske kirkegård

Se alle 2.241 overnatningssteder i nærheden af Den gamle jødiske kirkegård
Grandior Hotel Prague DKK 515
Grandior Hotel Prague

Grandior Hotel Prague

Na Porici 42, Prag
   
  5.0 ud af 5.0 Stjerner

  Dette hotel med luksusfaciliteter ligger i Prag 1, kun 10 minutters gang fra Obecní dům Koncertsal og Pulvertårnet. Derudover ligger Palladium (indkøbscenter) og Mucha Museum 15 minutter derfra. Florenc Station ligger inden for 5 i minutters gang, mens Náměstí Republiky Station ligger inden for 9 minutters gang.

  Grand Majestic Hotel Prague DKK 470
  Grand Majestic Hotel Prague

  Grand Majestic Hotel Prague

  Truhlarska 16, Prag
    
   4.5 ud af 5.0 Stjerner

   Dette hotel med luksusfaciliteter ligger i Prag 1, kun 5 minutters gang fra Palladium (indkøbscenter) og Obecní dům Koncertsal. Derudover ligger Pulvertårnet og Mucha Museum 15 minutter derfra. Du kan desuden gå til Florenc Station på 9 minutter og Náměstí Republiky Station på 10 minutter.

   Grandium Hotel Prague DKK 537
   Grandium Hotel Prague

   Grandium Hotel Prague

   Politickych veznu 913/12, Prag
     
    5.0 ud af 5.0 Stjerner

    Dette hotel med luksusfaciliteter ligger i Prag 1, kun 5 minutters gang fra Mucha Museum, Wenzelspladsen og Jindřišská Věž Tårn. Derudover ligger Museum om kommunisme og Den Gamle Rådhusplads 15 minutter derfra. Muzeum Station ligger inden for 5 i minutters gang, mens Prag Hovedbanegård ligger inden for 6 minutters gang.

    InterContinental Prague DKK 777
    InterContinental Prague

    InterContinental Prague

    Parizska 30, Prag
      
     5.0 ud af 5.0 Stjerner

     Dette hotel med luksusfaciliteter ligger i Prag 1 kun få skridt fra Pařížská (gade) og Den gamle jødiske kirkegård. Derudover ligger Den Gamle Rådhusplads og Det Astronomiske Ur i Prag 10 minutter derfra. Staroměstská Station ligger inden for 5 i minutters gang, mens Malostranská Station ligger inden for 10 minutters gang.

     K+K Hotel Central Prague DKK 504
     K+K Hotel Central Prague

     K+K Hotel Central Prague

     Hybernska 10, Prag
       
      4.5 ud af 5.0 Stjerner

      Dette hotel med luksusfaciliteter ligger i Prag 1 kun få skridt fra Hybernia Teater, Pulvertårnet og Obecní dům Koncertsal. Derudover ligger Det Astronomiske Ur i Prag og Den Gamle Rådhusplads 10 minutter derfra. Praha Masarykovo Station ligger inden for 3 i minutters gang, mens Náměstí Republiky Station ligger inden for 7 minutters gang.

      Cosmopolitan Hotel Prague DKK 726
      Cosmopolitan Hotel Prague

      Cosmopolitan Hotel Prague

      Zlatnicka 3, Prag
        
       5.0 ud af 5.0 Stjerner

       Dette hotel med luksusfaciliteter ligger i Prag 1, kun 5 minutters gang fra Královská Cesta og Obecní dům Koncertsal. Derudover ligger Pulvertårnet og Palladium (indkøbscenter) 10 minutter derfra. Praha Masarykovo Station ligger inden for 5 i minutters gang, mens Florenc Station ligger inden for 7 minutters gang.

       Majestic Plaza Hotel Prague DKK 367
       Majestic Plaza Hotel Prague

       Majestic Plaza Hotel Prague

       Stepanska 33, Prag
         
        4.5 ud af 5.0 Stjerner

        Dette hotel med luksusfaciliteter ligger i Prag 1, kun 10 minutters gang fra Det nye rådhus, Lucerna Palads og Wenzelspladsen. Derudover ligger Mucha Museum og Museum om kommunisme 15 minutter derfra. Du kan desuden gå til Můstek Station på 8 minutter og I. P. Pavlova Station på 8 minutter.

        Grand Hotel Praha DKK 614
        Grand Hotel Praha

        Grand Hotel Praha

        Staroměstské náměstí 481/22, Prag
          
         4.0 ud af 5.0 Stjerner

         Dette hotel med familievenlig profil ligger i det historiske kvarter i Prag, kun få skridt fra Det Astronomiske Ur i Prag og Den Gamle Rådhusplads. Derudover ligger Pulvertårnet og Den gamle jødiske kirkegård 10 minutter derfra. Du kan desuden gå til Staroměstská Station på 6 minutter og Můstek Station på 7 minutter.