Som følge af rejsevejledningerne i forbindelse med Corona-virussen (COVDI-19) kan nogle destinationer være utilgængelige for booking på visse datoer. Læs mere.
Som følge af rejsevejledningerne i forbindelse med Corona-virussen (COVDI-19) kan nogle destinationer være utilgængelige for booking på visse datoer. Læs mere.
Rejsetype
Fly 1
Fly 2
Fly 3
Fly 4
Fly 5

Søg blandt mere end 1.000.000 overnatningssteder og 550 flyselskaber verden over

Medlemmer får 10% ekstra rabat på udvalgte hoteller, udlejningsbiler, oplevelser og ferieboliger. Tilmeld dig i dag.

Gratis afbestilling af de fleste hoteller – fordi fleksibilitet betyder noget.

Den Gamle Jødiske Kirkegård (Stary Zidovsky Hrbitov)

Besøg denne historiske samling af gravsten, og lær om det jødiske folks trængsler i Prag.

Den Gamle Jødiske Kirkegård (Starý Židovský Hřbitov) er en af de ældste af sin slags i Europa. Gå rundt mellem de tusindvis af gravsten for at få en forståelse af de jødiske begravelsesskikke. Besøg Avigdor Karas grav, den ældste grav, der i dag findes på kirkegården, eller Rabbiner Löews grav; han er den meste berømte person, der ligger begravet her.

Kirkegården blev brugt i over 300 år frem til 1787 og indeholder grave med alle Prags jødiske indbyggere i denne periode. Da jødisk lov forbyder nedlæggelse af grave, og dette var den eneste jødiske kirkegård i den pågældende periode, blev gravene bogstaveligt talt anlagt oven på hinanden. Nogle steder er de døde begravet i op til 12 lag, hvilket forklarer den uoverskuelige skov af gravsten, i alt ca. 12.000.

Gå ind på kirkegården via Pinkas-synagogen, hvor du finder et mindesmærke til ære for de lokale ofre for holocaust. Dette er en bevægende hyldest til det jødiske folk i Prag, som understreger deres lange historie af trængsler.

Giv dig tid til at tænke på de mange liv, som gik tabt, når du går rundt under de skyggefulde træer. Måske lægger du mærke til, at der rundt om gravstenen for den spirituelle leder Rabbiner Löew ben Bezalel fra det 15. århundrede, ligger små stumper papir med ønsker fra jødiske besøgende. De tror på, at han kan hjælpe med at opfylde deres ønsker.

Den Jødiske Kirkegård ligger i Det Jødiske Kvarter. Der er adgang til området med sporvogn eller metro, og kirkegården ligger i kort gåafstand fra begge. Kirkegården er lukket om lørdagen og på jødiske helligdage. Hvis du vil undgå at stå i kø efter billetter ved kirkegården og de andre attraktioner i Det Jødiske Kvarter, kan du købe billetter til flere dele af Det Jødiske Museum på én gang med rabat i Maisel-synagogen, der ligger i nærheden.


Guide til at udforske Den gamle jødiske kirkegård


Bedste hoteltilbud i Den gamle jødiske kirkegård

Se alle 2.236 overnatningssteder i nærheden af Den gamle jødiske kirkegård
Grandior Hotel Prague DKK 402
Grandior Hotel Prague

Grandior Hotel Prague

Na Porici 42, Prag
   
  5.0 ud af 5.0 Stjerner

  Dette hotel med luksusfaciliteter ligger i Prag 1, kun 10 minutters gang fra Palladium (indkøbscenter), Obecní dům Koncertsal og Pulvertårnet. Derudover ligger Mucha Museum og Den Gamle Rådhusplads ca. 2 km derfra. Der er to minutters gang til Bílá labuť Stop, mens Florenc Station ligger inden for 5 minutters gang.

  Hotel Kings Court DKK 516
  Hotel Kings Court

  Hotel Kings Court

  U Obecniho Domu 3, Prag
    
   5.0 ud af 5.0 Stjerner

   Dette hotel med luksusfaciliteter ligger i Prag 1 kun få skridt fra Královská Cesta, Obecní dům Koncertsal og Palladium (indkøbscenter). Derudover ligger Det Astronomiske Ur i Prag og Den Gamle Rådhusplads 10 minutter derfra. Dlouhá třída Stop ligger inden for 5 i minutters gang, mens Náměstí Republiky Stop ligger inden for 6 minutters gang.

   Grand Majestic Hotel Prague DKK 335
   Grand Majestic Hotel Prague

   Grand Majestic Hotel Prague

   Truhlarska 16, Prag
     
    4.5 ud af 5.0 Stjerner

    Dette hotel med luksusfaciliteter ligger i Prag 1, kun 5 minutters gang fra Palladium (indkøbscenter) og Obecní dům Koncertsal. Derudover ligger Pulvertårnet og Mucha Museum 15 minutter derfra. Der er fem minutters gang til både Dlouhá třída Stop og Náměstí Republiky Stop.

    Grandium Hotel Prague DKK 402
    Grandium Hotel Prague

    Grandium Hotel Prague

    Politickych veznu 913/12, Prag
      
     5.0 ud af 5.0 Stjerner

     Dette hotel med luksusfaciliteter ligger i Prag 1, kun 5 minutters gang fra Mucha Museum, Wenzelspladsen og Jindřišská Věž Tårn. Derudover ligger Museum om kommunisme og Den Gamle Rådhusplads 15 minutter derfra. Muzeum Station ligger inden for 5 i minutters gang, mens Jindřišská Sporvognsstation ligger inden for 5 minutters gang.

     Iron Gate Hotel and Suites DKK 447
     Iron Gate Hotel and Suites

     Iron Gate Hotel and Suites

     Michalska 19, Prag
       
      5.0 ud af 5.0 Stjerner

      Dette hotel med luksusfaciliteter ligger i Prag 1 kun få skridt fra Královská Cesta og Det Astronomiske Ur i Prag. Derudover ligger Den Gamle Rådhusplads og Týnkirken 5 minutter derfra. Du kan desuden gå til Můstek Metrostation på 5 minutter og Staroměstská Metrostation på 6 minutter.

      Art Nouveau Palace Hotel DKK 454
      Art Nouveau Palace Hotel

      Art Nouveau Palace Hotel

      Panska 12, Prag
        
       5.0 ud af 5.0 Stjerner

       Dette hotel med luksusfaciliteter ligger i Prag 1, kun 5 minutters gang fra Mucha Museum og Stænderteatret. Derudover ligger Wenzelspladsen og Det Astronomiske Ur i Prag 10 minutter derfra. Der er fem minutters gang til både Jindřišská Sporvognsstation og Václavské náměstí Stop.

       Majestic Plaza Hotel Prague DKK 302
       Majestic Plaza Hotel Prague

       Majestic Plaza Hotel Prague

       Stepanska 33, Prag
         
        4.5 ud af 5.0 Stjerner

        Dette hotel med luksusfaciliteter ligger i Prag 1, kun 10 minutters gang fra Det nye rådhus, Lucerna Palads og Wenzelspladsen. Derudover ligger Mucha Museum og Museum om kommunisme 15 minutter derfra. Du kan desuden gå til Vodičkova Stop på 5 minutter og Štěpánská Stop på 5 minutter.

        Golden Prague Rooms DKK 235
        Golden Prague Rooms

        Golden Prague Rooms

        Elisky Krasnohorske 4, Prag, Czech Republic
          
         4.0 ud af 5.0 Stjerner

         Dette lejlighedskompleks ligger i Prag 1, kun 5 minutters gang fra Pařížská (gade), Den Gamle Rådhusplads og Den gamle jødiske kirkegård. Derudover ligger Det Astronomiske Ur i Prag og Týnkirken 10 minutter derfra. Der er fem minutters gang til både Právnická fakulta Stop og Staroměstská Metrostation.