Starten af hovedsektionen
Rejsetype
Fly 1
Fly 2
Fly 3
Fly 4
Fly 5

Søg blandt mere end 895.000 overnatningssteder og 550 flyselskaber verden over

Søg blandt mere end en million flyrejser, hoteller, pakkerejser og meget mere

Expedia opkræver ikke et gebyr for ændring eller afbestilling af de fleste hotelreservationer

Farnese-haverne (Orti Farnesiani)

Dette udendørs område udgør en af Europas ældste botaniske haver og prydes af charmerende Renæssance-arkitektur og storslåede udsigter over Roman Forum.

De fredfyldte Farnese-haver er fyldt med kønne levende hegn, duftende blomsterbede og en fantastisk udsigt over byen, og er et fremragende sted at gå en tur. Du kan beundre det elegante dobbelte voliere, og lære om den arkæologiske udgravning, der foregår i nærheden.

Haverne har fået deres navn fra kardinal Alessandro Farnese, som købte jorden i 1550 og fik en luksusvilla bygget her. De omkringliggende haver blev designet af en arkitekt ved navn Giacomo Barozzi fra Vignola og var blandt de første private botaniske haver, der blev bygget i Europa.

Når du nærmer dig haverne, kan du kigge efter tegn på et stort udgravningsprojekt på stedet. Projektet har været i gang siden det 19. århundrede og er et resultat af havens position oven på Tiberius-paladset fra det 1. århundrede.

På trods af det arkitektoniske arbejde er haverne stadig et dejligt sted at vandre med rigeligt med stier og en stor variation af planter. Stå i skyggen af de sødt duftende grantræer, og følg perfekt trimmede hække, der fører forbi farverige blomster.

Fortsæt op ad bakken for at nå det dobbelte voliere for oven. Disse identiske firkantede pavilloner har et typisk Renæssance-design med hvide gipsvægge og et skrå tegltag. Gå igennem de smalle buehvælvede indgange, og nyd den fantastiske udsigt ned ad bakken. Herfra kan du se de mange bygninger i det store Forum Romano så vel som forskellige vartegn rundt om i byen inklusiv Colosseum, et par km mod øst.

For at komme til Farnese-haverne, skal du tage metroen eller lokale busser. Det stop der er tættest på Farnese-haverne er Via dei Fori Imperiali. Herfra er det en 10 minutters gåtur sydpå mod haverne forbi Forum. Hvis du ankommer til fods, skal du gå op ad trapperne fra Forum Romano ved den nordvestlige ende af Palatine Hill. Haverne er åbent året rundt, og der opkræves entré.


Guide til at udforske De Farnesiske Haver


Kort

Bedste hoteltilbud

Se alle 6.583 overnatningssteder i nærheden af De Farnesiske Haver
Hotel Quirinale DKK 542
Hotel Quirinale

Hotel Quirinale

Via Nazionale 7, Rome
   
  4,2
  ud af 5 (baseret på 3.034 anmeldelser)
  4.0 ud af 5.0

  Dette hotel ligger i det centrale Rom i en bygning fra det sene 19. århundrede med strejf af imperiets storhed, 500 meter fra Quirinale Palace og 1 km fra Colosseum.

  iQ Hotel Roma DKK 530
  iQ Hotel Roma

  iQ Hotel Roma

  Via Firenze, 8, Rome
    
   4,7
   ud af 5 (baseret på 3.329 anmeldelser)
   4.0 ud af 5.0

   Dette hotel ligger i hjertet af Rom og er i gåafstand fra Teatro dell'Opera di Roma og Basilica di Santa Maria Maggiore. Fontana dei Trevi og Foro Romano er også i nærheden.

   Hotel Artemide DKK 888
   Hotel Artemide

   Hotel Artemide

   Via Nazionale 22, Rome
     
    4,8
    ud af 5 (baseret på 2.236 anmeldelser)
    4.0 ud af 5.0

    Storstået bygning fra det 19. århundrede med udsigt over Roms centrale Via Nazionale, nogle få skridt fra Piazza della Repubblica og 1 kilometer fra Trevi-fontænen og Den Spanske Trappe.

    UNAHOTELS Decò Roma DKK 953
    UNAHOTELS Decò Roma

    UNAHOTELS Decò Roma

    Via Giovanni Amendola, 57, Rome
      
     4,4
     ud af 5 (baseret på 2.214 anmeldelser)
     4.0 ud af 5.0

     Dette hotel er egnet til forretningsfolk og ligger i hjertet af Rom i gåafstand fra Palazzo Massimo alle Terme, Piazza Santa Maria Maggiore og Piazza della Repubblica-Rome. Udstillingspaladset og Teatro dell'Opera di Roma er også i nærheden.

     Hotel Cosmopolita DKK 452
     Hotel Cosmopolita

     Hotel Cosmopolita

     Via Santa Eufemia, 5, Rome
       
      4,0
      ud af 5 (baseret på 2.130 anmeldelser)
      4.0 ud af 5.0

      Denne bygning fra det 19. århundrede har en fremragende beliggenhed i Rom 300 meter fra Forum Romanum, 500 meter fra Pantheon og 1 gade fra butikkerne på Via del Corso.

      Monti Palace Hotel DKK 696
      Monti Palace Hotel

      Monti Palace Hotel

      Via Cavour, n.185, Rome
        
       4,6
       ud af 5 (baseret på 1.029 anmeldelser)
       4.0 ud af 5.0

       Dette hotel ligger i Monti, kun 5 minutters gang fra Colosseum og Via del Boschetto. Derudover ligger Basilica di Santa Maria Maggiore og Kejserfora 10 minutter derfra. Der er to minutters gang til Cavour Metrostation, mens Colosseo Metrostation ligger inden for 9 minutters gang.

       Hotel Colosseum DKK 388
       Hotel Colosseum

       Hotel Colosseum

       Via Sforza 10, Rome
         
        4,2
        ud af 5 (baseret på 2.049 anmeldelser)
        3.0 ud af 5.0

        Dette hotel ligger i Monti, kun 5 minutters gang fra Colosseum og Basilica di Santa Maria Maggiore. Derudover ligger Trevi-fontænen og Teatro dell'Opera di Roma 15 minutter derfra. Cavour Metrostation ligger inden for 4 i minutters gang, mens Colosseo Metrostation ligger inden for 12 minutters gang.

        Hotel Duca d'Alba DKK 524
        Hotel Duca d'Alba

        Hotel Duca d'Alba

        Via Leonina 14, Rome
          
         4,3
         ud af 5 (baseret på 1.944 anmeldelser)
         4.0 ud af 5.0

         Dette byhushotel er omgivet af kunstværksteder og antikvitetsforretninger i det trendy Rom Suburra-kvarter og ligger blot 500 meter fra Colosseum og Forum Romanum.