Starten af hovedsektionen
Rejsetype
Fly 1
Fly 2
Fly 3
Fly 4
Fly 5

Farnese-haverne (Orti Farnesiani)

Dette udendørs område udgør en af Europas ældste botaniske haver og prydes af charmerende Renæssance-arkitektur og storslåede udsigter over Roman Forum.

De fredfyldte Farnese-haver er fyldt med kønne levende hegn, duftende blomsterbede og en fantastisk udsigt over byen, og er et fremragende sted at gå en tur. Du kan beundre det elegante dobbelte voliere, og lære om den arkæologiske udgravning, der foregår i nærheden.

Haverne har fået deres navn fra kardinal Alessandro Farnese, som købte jorden i 1550 og fik en luksusvilla bygget her. De omkringliggende haver blev designet af en arkitekt ved navn Giacomo Barozzi fra Vignola og var blandt de første private botaniske haver, der blev bygget i Europa.

Når du nærmer dig haverne, kan du kigge efter tegn på et stort udgravningsprojekt på stedet. Projektet har været i gang siden det 19. århundrede og er et resultat af havens position oven på Tiberius-paladset fra det 1. århundrede.

På trods af det arkitektoniske arbejde er haverne stadig et dejligt sted at vandre med rigeligt med stier og en stor variation af planter. Stå i skyggen af de sødt duftende grantræer, og følg perfekt trimmede hække, der fører forbi farverige blomster.

Fortsæt op ad bakken for at nå det dobbelte voliere for oven. Disse identiske firkantede pavilloner har et typisk Renæssance-design med hvide gipsvægge og et skrå tegltag. Gå igennem de smalle buehvælvede indgange, og nyd den fantastiske udsigt ned ad bakken. Herfra kan du se de mange bygninger i det store Forum Romano så vel som forskellige vartegn rundt om i byen inklusiv Colosseum, et par km mod øst.

For at komme til Farnese-haverne, skal du tage metroen eller lokale busser. Det stop der er tættest på Farnese-haverne er Via dei Fori Imperiali. Herfra er det en 10 minutters gåtur sydpå mod haverne forbi Forum. Hvis du ankommer til fods, skal du gå op ad trapperne fra Forum Romano ved den nordvestlige ende af Palatine Hill. Haverne er åbent året rundt, og der opkræves entré.


Guide til at udforske De Farnesiske Haver


Kort

Bedste hoteltilbud

Vis alle hoteller i 3.937 i nærheden af De Farnesiske Haver
990 DKK
Hotel Duca d'Alba

Hotel Duca d'Alba

Via Leonina 14, Rome
4,3
ud af 5 (baseret på 811 anmeldelser)
4.0 ud af 5.0

Dette byhushotel er omgivet af kunstværksteder og antikvitetsforretninger i det trendy Rom Suburra-kvarter og ligger blot 500 meter fra Colosseum og Forum Romanum.

969 DKK
Hotel Cosmopolita

Hotel Cosmopolita

Via Santa Eufemia, 5, Rome
4,1
ud af 5 (baseret på 1.561 anmeldelser)
4.0 ud af 5.0

Denne bygning fra det 19. århundrede har en fremragende beliggenhed i Rom 300 meter fra Forum Romanum, 500 meter fra Pantheon og 1 gade fra butikkerne på Via del Corso.

946 DKK
Starhotels Metropole

Starhotels Metropole

Via Principe Amedeo 3, Rome
4,3
ud af 5 (baseret på 1.654 anmeldelser)
4.0 ud af 5.0

Dette hotel med familievenlig profil ligger i centrum af Rom, kun 10 minutters gang fra Teatro dell'Opera di Roma og Basilica di Santa Maria Maggiore. Derudover ligger Det romerske forum og Trajans Marked ca. 2 km derfra.

1,151 DKK
Kolbe Hotel Rome

Kolbe Hotel Rome

Via di San Teodoro 48, Rome
4,4
ud af 5 (baseret på 941 anmeldelser)
4.0 ud af 5.0

Dette hotel i stilen boutique ligger i hjertet af Rom i gåafstand fra Lupercale, Foro Romano og Capitoline Museum. Colosseum og Circo Massimo er også i nærheden.

1,388 DKK
Monti Palace Hotel

Monti Palace Hotel

Via Cavour, n.185, Rome
4,6
ud af 5 (baseret på 221 anmeldelser)
4.0 ud af 5.0

Denne ejendom ligger i Monti, kun 10 minutters gang fra Domus Aurea, Det romerske forum og Basilica di Santa Maria Maggiore. Derudover ligger Teatro dell'Opera di Roma og Colosseum 15 minutter derfra.

2,034 DKK
Fortyseven Hotel

Fortyseven Hotel

Via Luigi Petroselli 47, Rome
4,7
ud af 5 (baseret på 1.269 anmeldelser)
4.0 ud af 5.0

Dette luksuriøse romerske hotel har til huse i en bygning fra 1930'erne og ligger en gade fra Tiberen over for det lille Vestatempel fra 2. århundrede f. Kr. og 150 meter fra Circus Maximus.

887 DKK
Hotel Quirinale

Hotel Quirinale

Via Nazionale 7, Rome
4,1
ud af 5 (baseret på 1.307 anmeldelser)
4.0 ud af 5.0

Dette hotel ligger i det centrale Rom i en bygning fra det sene 19. århundrede med strejf af imperiets storhed, 500 meter fra Quirinale Palace og 1 km fra Colosseum.