Starten af hovedsektionen
Rejsetype
Fly 1
Fly 2
Fly 3
Fly 4
Fly 5
Som følge af rejsevejledningerne i forbindelse med Corona-virussen (COVDI-19) kan nogle destinationer være utilgængelige for booking på visse datoer. Læs mere.

Søg blandt mere end 1.000.000 overnatningssteder og 550 flyselskaber verden over

Medlemmer får 10% ekstra rabat på udvalgte hoteller, udlejningsbiler, oplevelser og ferieboliger. Tilmeld dig i dag.

Gratis afbestilling af de fleste hoteller – fordi fleksibilitet betyder noget.

Besøg Nationalmuseet

Bliv klogere på vikingerne, de kongelige og den danske kultur på dette interessante, og gratis, kulturmuseum.

På Nationalmuseet kan du lære mere om rensdyrjægerne, som boede i det frosne landskab i istiden, se tøj fra Middelalderen og høre historier om Danmarks nådesløse krigere, vikingerne. De gratis udstillinger henvender sig til både børn og voksne, og der er masser af aktiviteter for hele familien. 

Nationalmuseet er landets største kulturhistoriske center, og her kan du høre historier om de første spor af den danske civilisation. Nationalmuseet indeholder artefakter, fotografier og malerier, som er 14.000 år gamle. 

Start dit besøg i stueetagen, hvor du finder en kronologisk udstilling om Danmarks oldtidshistorie. Find ud af, hvordan de første mennesker i området levede. Se hvordan deres arv er blevet videreført gennem tiderne - jagt og fiskeri har spillet en vigtig rolle for danskernes overlevelse i mange, mange år. 

Når du har dannet dig et overblik, kan du fortsætte med vikingeudstillingen, som er en af museets højdepunkter. Danmark har altid haft et stærkt forhold til havet, og det fremgår tydeligt af vikingetiden, hvor vikingerne regerede havene mellem Danmark, England og Kontinentaleuropa. Lær mere om de voldsomme kampe, de kæmpede, og om skibene, som vikingerne kaldte for deres hjem, når de befandt sig på havet. 

Bevæg dig gennem museet, hvor Danmarks nyere historie vil udfolde sig for øjnene af dig. Interaktive displays holder yngre besøgende beskæftiget, og der er også et lærerigt legeområde for børn. Alle oplysninger på museet er både tilgængelige på dansk og engelsk.

Nationalmuseet ligger i hjertet af København, og du kan nemt gå til museet fra alle hoteller i centrum. Der er gratis cykelparkering udenfor, og ankommer du i bil, kan du finde gadeparkering med parkometer i nærheden. Københavns Hovedbanegård ligger kun en kort gåtur væk. Nationalmuseet er lukket om mandagen. Der er gratis entré.


Guide til at udforske Danmarks Nationalmuseum


Kort

Bedste hoteltilbud i Danmarks Nationalmuseum

Se alle 778 overnatningssteder i nærheden af Danmarks Nationalmuseum
Skt. Petri DKK 1.150
Skt. Petri

Skt. Petri

Krystalgade 22, København
   
  5.0 ud af 5.0 Stjerner

  Dette hotel med luksusfaciliteter ligger i København Centrum, kun få skridt fra Københavns Universitet og Vor Frue Kirke. Derudover ligger Strøget og Torvehallerne 10 minutter derfra. Der er fem minutters gang til både Nørreport Station og Nørreport Station.

  Ascot Hotel
  Ascot Hotel

  Ascot Hotel

  Studiestræde 61, København
    
   4.0 ud af 5.0 Stjerner

   Dette hotel ligger i København Centrum, kun 5 minutters gang fra Pumpehuset og Rådhuspladsen. Derudover ligger Tivoli og Strøget 10 minutter derfra. Der er fem minutters gang til både Vesterport Station og Rådhuspladsen Metrostation.

   Comfort Hotel Vesterbro DKK 735
   Comfort Hotel Vesterbro

   Comfort Hotel Vesterbro

   Vesterbrogade 23-29, København
     
    3.0 ud af 5.0 Stjerner

    Dette hotel ligger i København Centrum, kun 10 minutters gang fra Tivoli og Rådhuspladsen. Derudover ligger Strøget og Torvehallerne ca. 2 km derfra. Der er fem minutters gang til både Vesterport Station og Københavns Hovedbanegård.

    citizenM Copenhagen Radhuspladsen DKK 700
    citizenM Copenhagen Radhuspladsen

    citizenM Copenhagen Radhuspladsen

    H. C. Andersens Boulevard 12, København
      
     4.0 ud af 5.0 Stjerner

     Dette hotel ligger i København Centrum, kun 10 minutters gang fra Tivoli, Strøget og Danmarks Nationalmuseum. Derudover ligger Christiansborg Slot og Botanisk Have ca. 2 km derfra. Der er fem minutters gang til både Rådhuspladsen Metrostation og Vesterport Station.

     CABINN City Hotel DKK 690
     CABINN City Hotel

     CABINN City Hotel

     Mitchellsgade 14, København
       
      2.0 ud af 5.0 Stjerner

      Dette hotel ligger i København Centrum, kun 10 minutters gang fra Tivoli og Rådhuspladsen. Derudover ligger Strøget og Nyhavn ca. 2 km derfra. Du kan desuden gå til Københavns Hovedbanegård på 9 minutter og Rådhuspladsen Metrostation på 10 minutter.

      CABINN Copenhagen DKK 690
      CABINN Copenhagen

      CABINN Copenhagen

      Arni Magnussons Gade 1, København
        
       3.0 ud af 5.0 Stjerner

       Dette hotel ligger i København Centrum, kun 2 km fra Ny Carlsberg Glyptotek, Tivoli og Danmarks Nationalmuseum. Derudover ligger Rådhuspladsen og Strøget ca. 2 km derfra. Du kan desuden gå til Dybbølsbro Station på 9 minutter og Vesterport Station på 18 minutter.

       Tivoli Hotel DKK 1.060
       Tivoli Hotel

       Tivoli Hotel

       Arni Magnussons Gade 2, København
         
        4.0 ud af 5.0 Stjerner

        Dette hotel med familievenlig profil ligger tæt på stranden i København, kun 2 km fra Ny Carlsberg Glyptotek, Tivoli og Danmarks Nationalmuseum. Derudover ligger Rådhuspladsen og Strøget ca. 2 km derfra. Du kan desuden gå til Dybbølsbro Station på 8 minutter og Vesterport Station på 18 minutter.

        Wakeup Copenhagen Bernstorffsgade DKK 610
        Wakeup Copenhagen Bernstorffsgade

        Wakeup Copenhagen Bernstorffsgade

        Bernstorffsgade 35, København
          
         2.0 ud af 5.0 Stjerner

         Dette hotel med miljøvenlig profil ligger i København Centrum, kun 10 minutters gang fra Ny Carlsberg Glyptotek og Danmarks Nationalmuseum. Derudover ligger Tivoli og Rådhuspladsen 15 minutter derfra. Du kan desuden gå til Københavns Hovedbanegård på 10 minutter og Vesterport Station på 12 minutter.