Starten af hovedsektionen
Rejsetype
Fly 1
Fly 2
Fly 3
Fly 4
Fly 5

Søg blandt mere end 1.000.000 overnatningssteder og 550 flyselskaber verden over

Søg blandt mere end en million flyrejser, hoteller, pakkerejser og meget mere

Expedia opkræver ikke et gebyr for ændring eller afbestilling af de fleste hotelreservationer

Besøg Nationalmuseet

Bliv klogere på vikingerne, de kongelige og den danske kultur på dette interessante, og gratis, kulturmuseum.

På Nationalmuseet kan du lære mere om rensdyrjægerne, som boede i det frosne landskab i istiden, se tøj fra Middelalderen og høre historier om Danmarks nådesløse krigere, vikingerne. De gratis udstillinger henvender sig til både børn og voksne, og der er masser af aktiviteter for hele familien. 

Nationalmuseet er landets største kulturhistoriske center, og her kan du høre historier om de første spor af den danske civilisation. Nationalmuseet indeholder artefakter, fotografier og malerier, som er 14.000 år gamle. 

Start dit besøg i stueetagen, hvor du finder en kronologisk udstilling om Danmarks oldtidshistorie. Find ud af, hvordan de første mennesker i området levede. Se hvordan deres arv er blevet videreført gennem tiderne - jagt og fiskeri har spillet en vigtig rolle for danskernes overlevelse i mange, mange år. 

Når du har dannet dig et overblik, kan du fortsætte med vikingeudstillingen, som er en af museets højdepunkter. Danmark har altid haft et stærkt forhold til havet, og det fremgår tydeligt af vikingetiden, hvor vikingerne regerede havene mellem Danmark, England og Kontinentaleuropa. Lær mere om de voldsomme kampe, de kæmpede, og om skibene, som vikingerne kaldte for deres hjem, når de befandt sig på havet. 

Bevæg dig gennem museet, hvor Danmarks nyere historie vil udfolde sig for øjnene af dig. Interaktive displays holder yngre besøgende beskæftiget, og der er også et lærerigt legeområde for børn. Alle oplysninger på museet er både tilgængelige på dansk og engelsk.

Nationalmuseet ligger i hjertet af København, og du kan nemt gå til museet fra alle hoteller i centrum. Der er gratis cykelparkering udenfor, og ankommer du i bil, kan du finde gadeparkering med parkometer i nærheden. Københavns Hovedbanegård ligger kun en kort gåtur væk. Nationalmuseet er lukket om mandagen. Der er gratis entré.


Guide til at udforske Danmarks Nationalmuseum


Kort

Bedste hoteltilbud i Danmarks Nationalmuseum

Se alle 718 overnatningssteder i nærheden af Danmarks Nationalmuseum
Hotel Kong Arthur DKK 931
Hotel Kong Arthur

Hotel Kong Arthur

Nørre Søgade 11, København
   
  4.0 ud af 5.0 Stjerner

  Dette hotel med familievenlig profil ligger i det historiske kvarter i København, kun 15 minutters gang fra Arbejdermuseet, Københavns Universitet og Botanisk Have. Derudover ligger Rundetårn og Strøget 15 minutter derfra. Du kan desuden gå til Nørreport Station på 7 minutter og Nørreport Station på 7 minutter.

  Comfort Hotel Vesterbro DKK 735
  Comfort Hotel Vesterbro

  Comfort Hotel Vesterbro

  Vesterbrogade 23-29, København
    
   3.0 ud af 5.0 Stjerner

   Dette hotel ligger i København Centrum, kun 10 minutters gang fra Tivoli og Rådhuspladsen. Derudover ligger Strøget og Torvehallerne ca. 2 km derfra. Der er fem minutters gang til både Vesterport Station og Københavns Hovedbanegård.

   Skt. Petri DKK 1.250
   Skt. Petri

   Skt. Petri

   Krystalgade 22, København
     
    5.0 ud af 5.0 Stjerner

    Dette hotel med luksusfaciliteter ligger i København Centrum, kun få skridt fra Københavns Universitet og Vor Frue Kirke. Derudover ligger Strøget og Torvehallerne 10 minutter derfra. Der er fem minutters gang til både Nørreport Station og Nørreport Station.

    Tivoli Hotel DKK 995
    Tivoli Hotel

    Tivoli Hotel

    Arni Magnussons Gade 2, København
      
     4.0 ud af 5.0 Stjerner

     Dette hotel med familievenlig profil ligger i centrum, kun 2 km fra Ny Carlsberg Glyptotek, Tivoli og Danmarks Nationalmuseum. Derudover ligger Rådhuspladsen og Strøget ca. 2 km derfra. Du kan desuden gå til Dybbølsbro Station på 8 minutter og Vesterport Station på 18 minutter.

     The Square DKK 945
     The Square

     The Square

     Rådhuspladsen 14, København
       
      4.0 ud af 5.0 Stjerner

      Dette hotel med miljøvenlig profil ligger i København Centrum kun få skridt fra Wallmans Circus Building, Tivoli og Rådhuspladsen. Derudover ligger Strøget og Danmarks Nationalmuseum 10 minutter derfra. Vesterport Station ligger inden for 4 i minutters gang, mens Københavns Hovedbanegård ligger inden for 6 minutters gang.

      Copenhagen Admiral Hotel DKK 835
      Copenhagen Admiral Hotel

      Copenhagen Admiral Hotel

      Toldbodgade 24-28, København
        
       4.0 ud af 5.0 Stjerner

       Dette hotel med miljøvenlig profil ligger i København Centrum, kun 5 minutters gang fra Skuespilhuset, Nyhavn og Amalienborg Slot. Derudover ligger Københavns Operahus og Den Lille Havfrue ca. 2 km derfra. Du kan desuden gå til Kongens Nytorv Station på 8 minutter og Christianshavn Station på 17 minutter.

       Wakeup Copenhagen Bernstorffsgade DKK 610
       Wakeup Copenhagen Bernstorffsgade

       Wakeup Copenhagen Bernstorffsgade

       Bernstorffsgade 35, København
         
        2.0 ud af 5.0 Stjerner

        Dette hotel med miljøvenlig profil ligger i København Centrum, kun 10 minutters gang fra Ny Carlsberg Glyptotek og Danmarks Nationalmuseum. Derudover ligger Tivoli og Rådhuspladsen 15 minutter derfra. Du kan desuden gå til Københavns Hovedbanegård på 10 minutter og Vesterport Station på 12 minutter.

        Grand Hotel DKK 558
        Grand Hotel

        Grand Hotel

        Vesterbrogade 9, København
          
         3.0 ud af 5.0 Stjerner

         Dette hotel med miljøvenlig profil ligger i København Centrum, kun 10 minutters gang fra Tivoli og Rådhuspladsen. Derudover ligger Strøget og Danmarks Nationalmuseum 15 minutter derfra. Der er fem minutters gang til både Vesterport Station og Københavns Hovedbanegård.