COVID-19: Rejsekravene ændrer sig hurtigt, heriblandt reglerne for COVID-19-test før afrejse og karantæne ved ankomst.

Danmark
Rejseguide

Nyhavn som omfatter en marina, en by og natteliv

Danmark er Europas ældste monarki og er kendt i udlandet som en nation med trendy mode, gourmetrestauranter og en spændende vikingearv.

Populære byer i Danmark

København og byder på en bugt eller havn
København
Kendt for Fisk og skaldyr, Shopping og Tur
København er trendy, pulserende, historisk rig og først som sidst en superhyggelig rejsedestination for en forlænget weekend eller storbyferie. Her finder man et væld af restauranter og spisesteder, der går fra undergrundshygge for enhver pengepung i Blågårdsgade på Nørrebro, til flerstjernede kulinariske eventyr i Michelin-ligaen på Noma og Geranium – blot skal man lige huske bordserveringen i god tid forinden. København er også hjemsted for et tilsyneladende uendeligt antal hyggelige caféer med lækker kaffe, chai og alt hvad hjertet kan begære af lækkerbidskener som sandwiches, caféburgere og andre klassikere. Hvad gastronomien angår lokker hovedstaden ikke mindst endvidere med mange spændende etniske restauranter. Især thairestauranter er nemme at støde på, men også vietnamesiske, indiske, pakistanske, kinesiske, og japanske restauranter byder sig til for den sultende storbyturist.

Gode grunde til at tage afsted

  • Københavns Operahus
  • Nyhavn
  • Amalienborg Slot
Aarhus og byder på natteliv, en by og gadeliv
Aarhus
Kendt for Teater, Fritidsfaciliteter og Arkitektur
Aarhus er grundlagt af vikinger og drevet af den unge befolkningsgruppes kreativitet. Derfor er Aarhus det perfekte udgangspunkt for at opleve Jyllands rige historie og kultur.

Gode grunde til at tage afsted

  • Aarhus Rådhus
  • Aarhus Domkirke
  • Vor Frue Kirke
Vejle som viser en flod eller et vandløb, en bro og en solnedgang
Vejle
Kendt for Svømning, Kulturel aktivitet og Afsides
På din rejse til Vejle kan du opleve de tætte skove og imponerende vikingemonumenter, som danner rammen om et af vort lands mest dramatiske landskaber. 

Gode grunde til at tage afsted

  • Fredericia Strand
Skive som omfatter en plads eller et torv og historiske bygningsværker
Viborg
Kendt for Fisk og skaldyr, Spa og Teater
Oplev stemningsfyldte middelaldergader, historiske seværdigheder og enestående naturoplevelser på en rejse til Viborg. Besøg tilmed en af verdens største kalkminer.

Gode grunde til at tage afsted

  • Viborg Domkirke
Odense
Odense
Kendt for Kulturel aktivitet, Fritidsfaciliteter og Zoo
Tag på en eventyrlig rejse til Odense, og gå i H. C. Andersens fodspor. Nyd en storbyferie i naturskønne omgivelser, og besøg spændende museer.

Gode grunde til at tage afsted

  • Sankt Knuds Kirke
Svendborg
Svendborg
Kendt for Havn, Tur og Teater
En rejse til Svendborg byder på slotsbesøg med flotte parker, kulinariske oplevelser, roture i havkajak og mulighed for at besøge flere øer i Det Sydfynske Øhav.

Søg efter udlejningsbiler

Jeg har en rabatkode