Bedømmelser baseret på 124 verificerede anmeldelser

3,9 af 5
92% anbefaler dette hotel
4,3 Rengøring på værelset
4,2 Service og personale
3,8 Værelsets komfort
4,0 Hotellets tilstand
Anmeldelser verificeret af Expedia
5 ud af 5
af en verificeret rejsende

Denne rejsende har kun indsendt en generel bedømmelse Opslået 11. okt. 2019
3 ud af 5
af en verificeret rejsende

Denne rejsende har kun indsendt en generel bedømmelse Opslået 3. okt. 2019 på Hotels
5 ud af 5
af en verificeret rejsende

Denne rejsende har kun indsendt en generel bedømmelse Opslået 13. sep. 2019 på Hotels
5 ud af 5
af en verificeret rejsende

Super weekendophold

Opslået 12. aug. 2019 på Hotels
Herlig betjening og god mad, bare blæsten ville blive væk😀🚴
3 ud af 5
af en verificeret rejsende

Flot natur

Opslået 6. aug. 2019 på Hotels
Ok værelse med udsigt til diger og hav. Der arbejdes lige uden for hotelles dør med store maskiner. Dette fremgik ikke, da vi bestilte værelset. God morgenmad. Vi spise også aftensmad 3 gange på hotellet og det var rigtig god mad. Der loves wifi, men det fungerede sket ikke. Ingen af vores apparater kunne komme på nettet og i receptionen oplyste de blot at det var fordi for mange gæster brugte det. Det lykkedes ikke på noget tidspunkt (4 dage ) at komme på wifi. Området er rigtig fint til cykelture. Og vi besøgte Föhr, hvilket meget kan anbefales. Rengøringen var helt ok, Der loves "toiletartikler" på badeværelset, men det var helt minimale små flasker, så vi måtte ud for at købe toiletartikler.
3 ud af 5
af en verificeret rejsende

Omringet af byggeplads.

Opslået 6. aug. 2019 på Hotels
Hotellet ligger super skønt, lige ud til havet i en hyggelig ferieby. Det er bare ærgerligt, at hotellet er omringet af en byggeplads, hvor de begynder med trykluftsbor kl. 6.30 om morgenen. Deres terrasse var desværre også omringet af trådnetshegn pga. byggepladsen, hvilket tog en del af charmen og udsigten. Vi havde glædet os til at bo på et hyggeligt værelse på strandhotellet, men det viste sig, at hotellet ejer en nabobygning, hvor vi var så uheldige at få værelse. Værelserne her var ganske ucharmerende, helt alm. kedelige værelser. Ingen strandhotelcharme over det. Beliggenheden er super for udflugter til Föhr og Frederichsstadt. Morgenmaden var upåklagelig, og servicen ligeså.
4 ud af 5
af en verificeret rejsende

Denne rejsende har kun indsendt en generel bedømmelse Opslået 19. jul. 2019 på Hotels
4 ud af 5
af en verificeret rejsende

OK hotell med god beliggenhet og betjening

Opslået 17. jul. 2019 på Hotels
Helt OK hotell med hyggelig betjening og flott beliggenhet. Internett fungerte ikke (og heller ingen forståelse eller vilje til å ordne det), wellness koster penger, altså gammeldagse mynter (!).
4 ud af 5
af en verificeret rejsende

Dejlig tur til Nordfriesiske vadehavsøer

Opslået 15. jun. 2019 på Hotels
Planlagt vandretur til nogle Nordfriesiske vadehavsøer med gode venner. Vi brugte strandhotellet som udgangspunkt og overnatning, og det lå perfekt for vore planer. God morgenmadsbuffet og lækker restaurant til aftensmad med god betjening. Jeg havde værelse under loftet, og det trak lidt fra vinduerne, men alt i alt et godt sted at bo.
4 ud af 5
af en verificeret rejsende

Godt hyggeligt hotel

Opslået 11. jun. 2019 på Hotels
Vi var en flok geocachere som skulle på tur i området. Dagebull lå centralt i forhold til vores planer. Hotellet var hyggeligt med god service og mad.